Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 121
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много си права. Четейки те се серих и за друго. Как промениха образа на Суна. Още в Антеп я представиха като не много умна и амбициозна. Мечтаеше за брак и деца. Докато Сейран да учи и да се развива. Сега обаче образите нещо не се припокриват с това ни представяне.
Суна се оказа доста по- умна, по смела, самоуверена и с чисто и отворено сърце. .....
Много добре си я развиват Суна като образ. Тя имаше късмет да хареса правилния мъж- сигурен в себе си, обичащ, всеотдаен, оттам и смелостта на Суна да започне да се разкрива пред него.

# 136
И на мен епизода ми хареса като цяло.
Аз виждам развитие във Ферит последните 2-3 епизода, има огромна разлика в "споровете и караницте" им.
Много по-спокоен е, по-балансиран. Но и двамата имат още трески за дялане, много.
Липсва ми като зрител да виждам по-дълбоко развитие, чувства, разговори. И Сейран, и Ферит са герои с толкова голям потенциал за развитие, но къде ти... Както и вие казахте, показват ни повърхността.

# 137
  • Дубай
Много си права. Четейки те се серих и за друго. Как промениха образа на Суна. Още в Антеп я представиха като не много умна и амбициозна. Мечтаеше за брак и деца. Докато Сейран да учи и да се развива. Сега обаче образите нещо не се припокриват с това ни представяне.
Суна се оказа доста по- умна, по смела, самоуверена и с чисто и отворено сърце. .....
Много добре си я развиват Суна като образ. Тя имаше късмет да хареса правилния мъж- сигурен в себе си, обичащ, всеотдаен, оттам и смелостта на Суна да започне да се разкрива пред него.
Суна трябва да черпи,че я отърваха от Феро бей,както не веднъж споменах,всеки мечтае за един такъв Абидин и като приятел или любим.
На мен тяхната история ми е много интересна ,лека-полека,но с големи крачки един към друг.

# 138
Какво толкова е станало в този Шербет, че ни взеха процентите?

# 139
Reni-BG,благодаря за превода
Ти казваш,че слушаш туркините какво говорят.
Обаче това са тези,които са гледали серията.
А аз коментирам тези,които не са и защо не са

# 140
Еви, направо ме довърши със спойлерите🤣.

Нормално ли да се изсмея на рейтинга 😀😀😀😀

# 141
Сетих се за друго.
Може би за Ферит това да консумират брака е доказателвсто, че Сейран му има доверие. Не толкова самото физическо привличане и желание.

# 142
Между другото, в Шербета нещата са много, ама много зле.
Шербета предложи голяма драма с Нурсема и Умут ...

Не бих разчитала ,че ще остане рибарчето най-гледано...Започваме да падаме,което е нормално,на хората просто им писна да гледат едно и също и да няма развитие.

Ив, аз нещо друго ли казах?
Като писах за Шербета, че е зле, имах предвид сценарий, диалози, игра, които са пълна скръб.
Изключвам Деврим Алася и Баръш Кълъч.
Никаква химия между главната двойка, изкуствена игра. Елементарни ситуации с елементарни реплики.
Добре, че омъжиха Нурсема, че да я хвърлят през прозореца. Повиши им рейтинга.

# 143
  • Яко в Матрицата...
Насила омъжена жена в първата брачна нощ не искаше мъжът ѝ да я докосва и каза, че ще се хвърли от прозореца, а онзи направо ѝ помогна и я бутна Scream Ей това е драма! Нашето е детска радост, шарени бонбонки...

Вал, жените там много добре обясниха и защо аблите от Тотала са сменили канала. Те не влизат в социалните мрежи, не се вълнуват от селфита на главните герои/актьори и от анализи. Ферит е ту такъв, ту онакъв, много бързо се забравят неща като например изневярата на Орхан и това, че Ферит ги хвана в крачка. И още много други неща. Изобщо не става въпрос дали са си консумирали брака. Даже сто пъти повториха, че особено АВ аудиторията нито иска да гледа любовни триъгълници, нито искат секс на всяка цена. Искат героите да си говорят, искат да им пишат хубави реплики, искат да видят историите им преди да се запознаем с тях, на всички герои, дори на Карлос. Искат посланията да са ясни. С това фиксиране на Ферит в интимната част още повече засилват недоверието на зрителя в него. Защо от всичко, което каза Сейран в последната серия, Ферит се фиксира на това, че не може да му се довери и не иска да живее цял живот така? Всичко друго за него явно е било бош лаф. Пак беше аз, аз, аз. Ми права е Сейран - не го прави за тях, а за себе си. В 19 серия довлече Пельо в имението, все едно му беше какво прави Сейран, нито я попита как си, какво си... А после след 2 епизода е лудо влюбен и не може да диша без Сейран...

ПП Аз и към образа на Сейран имам критики Joy Значи още не му вярва, слагат ѝ в устата гръмкото "никога", а в следващата серия вече избира секси нощница и се готви да изпълни съпружеския си дълг. Вместо да седнат и да поговорят, тя решава, че това е спасението за брака им Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 14:25 от Reni - BG

# 144
Благодаря, Рени!

Ми...за 24 серия сигурно е късно за промяна на сцени, ама в 25 предлагам да хвърлим Пельо от някъде. Joy

# 145
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Рени!

Ми...за 24 серия сигурно е късно за промяна на сцени, ама в 25 предлагам да хвърлим Пельо от някъде. Joy
Няма да е зле Joy

# 146

Според мен нищо не е успял да вземе Шербета, Чапкъните зорлем му ги дадоха с тези нелепици в сценария.
Шербета няма шанс да го гледам, казвам го като информиран избор, тъй като съвестно превъртях наличните епизоди. Игра и сценарии няма да коментирам, но видя ли забрадени, двулични фанатици и приключвам на секундата. Тази сцена с хвърлената невеста ми е милион пъти по-неприятна за гледане, въпреки че е супер драматична в сравнение с "нашите" лигльовци, които се гонят по ъглите. Но аз драми така или иначе избягвам активно, та не съм критерий.

П.П. А така! Хвърлете Пельо отнякъде, та Ферит съвсем да го гепи чувството за вина. Да я дават на мафиозите и да зимнава за чужбина Joy

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 15:45 от Бл@гуна

# 147
Хвърляме я, ама само не на врата на Феро, да се знае Grinning

# 148
Мацки някой знае ли колко серии ще е сезон 1 Sad

# 149
Здравейте Smiley
Аз пък смятам, че и образът на Сейран не е много балансиран. Аз изхождам от това, че тя казва, че обичала Ферит, но не можела да му се довери. Ако му нямаше доверие, според мен, нямаше да може да е спокойна около него. Когато човек обича, когато е влюбен, той вярва на другия. От действията на Сейран, на мен ми изглежда, че тя не е влюбена във Ферит! Снощи Асуман също и каза, че като ѝ каже "любов" веднага се сеща за "доверие". Следователно Сейран като не му вярва, значи не е влюбена. 
Едно момиче беше писало по-рано, че консумирането на брака би било добро действие
или начало за показване на доверието. А и тя сейран какво толкова се дърпа, един мъж никога няма да каже на случайна жена или въобще, на която и да, че я обича, просто ей така! Ако не я обичаше наистина нямаше да и го признае, а той го направи въпреки всичко!

Изливаш върху мен всичко, което си преживяла. Оттук идва цялото ти недоверие. Толкова се боиш от живота, че... гледаш на нас и на бъдещето ни през миналото си.

Също подкрепям думите на Ферит от фрагмана на 24.епизод.
Да, съгласна съм, случиха се неща преди, не ги отричам, но въпреки тях, те се сближиха с времето. Сейран дори сама каза в разговора си с Пелин, че във Ферит "е видяла един много познат човек". Ферит си признава грешките от началото, не ги отрича, извини ѝ се (напр. така драматичната сцена с нощницата).
Сейран живее в миналото и не иска да продължи напред. ☝️ За каквото и да е, ако искаш да изживееш/преживееш в живота, трябва да дадеш шанс! Тя този шанс не иска да го даде!
Никой не е роден научен, от грешките си се учим; това важи и в личните ни животи, и в отношенията ни с хората.

Извинявайте за дългия пост. 😂

Общи условия

Активация на акаунт