Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 115
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Джули, няма значение дали е детско или не, това е положението. Според мен, проблемът с Пелин не е Буче дори, а историята на героинята ѝ и начинът, по който искат да я оставят в сериала.

В момента слушам една онлайн стая в Туитър, хората говорят за това, че нещата нямат дълбочина. Защо Ферит се държи така, какви са проблемите му, откъде идват, какво мисли... Само със секси сцени няма да върнат зрителите.

Ферит още незнае какво го чака като лъсне  "хала-та "
Страх ме е да си помисля дори какво ще направи Халис ....дали  отново Ферит няма да е жертвата ...съпруг на Пелин ....
Щото за тях името /имиджа е по-важен от това ,че си човек ...вижда се ...

# 121
Джули, няма значение дали е детско или не, това е положението. Според мен, проблемът с Пелин не е Буче дори, а историята на героинята ѝ и начинът, по който искат да я оставят в сериала.

В момента слушам една онлайн стая в Туитър, хората говорят за това, че нещата нямат дълбочина. Защо Ферит се държи така, какви са проблемите му, откъде идват, какво мисли... Само със секси сцени няма да върнат зрителите.

Рени не е само това трябва да се влезне в асъл хикайето от там идва проблема ,но с този рейтинг втори сезон е в кърпа вързан пак ще е сме най-гледаното дизи през седмицата за сега няма кой да ни мине виж освен Гьонюл Даа с Берк Атан ,но и те паднаха и от там се оплакват тъй,че ще видим.

Повторенията тази седмица

# 122
Диди, не бих разчитала на това, че ще сме най-гледаното дизи. Шербета ни е минал вече в една от категориите.
Мен не ме тревожи това, че рейтинга е паднал. Дори го исках, за да дойдат на себе си от продукцията.
Жалко само, че епизодът снощи беше наистина добър, но стана жертва на предишните.

Между другото, в Шербета нещата са много, ама много зле.

# 123
Рейтингът спада според мен,не заради Пелин.
Пелин може да ти се случи в живота,но на това,което правят Ферит и Сейран драгият турски зрител изобщо не може да повярва.
Едва ли някой мъж,или жена в Турция ще повярва,че съпруг и съпруга ще живеят толкова време в една стая и,че мъжът ще се моли  на съпругата си да консумират брака .
То са ревове,сълзи,молби,търчане от едната стена до другата /както се изказа една съфорумка-като ущипана кокошка/,после обвинения,после прегръдки и така до другата серия вече 24 на брой.
Не мога да разбера как толкова много серии сценаристите позволиха да се повтарят тези действия?
Със сигурност всеки си задава въпроса-какво иска Сейран?
Зададе го и Ферит.
Значи да е свободна?
Значи да учи?
Значи за се развива?
С какво бракът и ще попречи на това?
И какво следва?
Нали все пак ще трябва да се омъжи,ще трябва да има съпруг,деца?
Не разбирам логиката,защо Ферит да не е нейният съпруг и да няма деца от него?
Всъщност,драгият турски зрител не може да се начуди на действията на Сейран.
Взеха я от ада,в имение,в което всеки и заслужи своето уважение/тук изключвам Ифакат,защото тя не уважава никой и Султан,по ясни причини/,подариха и свобода,красота,възможности,за които тя дори и не беше сънувала.
Ферит....Да,той носи името Корхан,размахва го наляво и надясно,гордее се с него,но и си го казва с известна насмешка.
Какво да направи?Да се отрече от семейството си ли?-Въпросът ми е към sofia26
И  всъщност какво толкова е злоупотребил с това,че е Корхан?
В началото беше ясно защо един на друг си нямат доверие.
В последствие обаче,Ферит напълно се довери на Сейран,прие сестра и,баща и,леля и,майка и.
Каквито и да са,колкото и да са добри,или лоши,той ги прие.Защото прие Сейран.
Тя обаче си остана там,откъдето дойде,с предрасъдъците и недоверието към всеки и към всичко.
Но има нещо,което забравяме-трудно доверяващата се,изискваща действия,за да повярва Сейран се беше доверила на глупака Юсуф.Много лесно го беше направила.Щеше да бяга с него.
Добре,че той излезе по-разумен от нея,че да не си причинят и двамата тази безумица.
Доверие значи?

# 124
  • Яко в Матрицата...
Вал, слушам вече повече от час какво говорят туркините, нищо общо със Сейран. А те са тези, които определят рейтинга, не ние Wink

# 125
Не ! усмивката .....от навиците си да се отрече ,които вредят най-много на него , а сега и на всички ,не че не заслужават да им " проснат кирливите ризи "на ПОКАЗ ..........
Той е такъв точно заради семейството си  и може /ако СЦ решат /да го  осъзнае и да се промени към добро .
Но промяна трябва на Ферит , а не на Сейран .
Какво иска Сейран ....иска до себе си човек ,на когото може да разчита .
Поне за сега това го няма .
Че какво толкова лошо направи семейството на Сейран ,та Ферит ги приел ?!?!И те го приеха ..
Да ,но глупакът Юсуф/от когото поиска в безизходицата си помощ/ остана в миналото  , а Пелин е в АТАКА ...

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 12:01 от sofia26

# 126
Много си права. Четейки те се серих и за друго. Как промениха образа на Суна. Още в Антеп я представиха като не много умна и амбициозна. Мечтаеше за брак и деца. Докато Сейран да учи и да се развива. Сега обаче образите нещо не се припокриват с това ни представяне.
Суна се оказа доста по- умна, по смела, самоуверена и с чисто и отворено сърце. Боя е бил по две за Суна. Когато е защитавала по- малката си сестра е яла двойно повече шамари, но въпреки това се довери и на Аби и на Ферит, дори и на Асуман.  
Рейтингът спада според мен,не заради Пелин.
Пелин може да ти се случи в живота,но на това,което правят Ферит и Сейран драгият турски зрител изобщо не може да повярва.
Едва ли някой мъж,или жена в Турция ще повярва,че съпруг и съпруга ще живеят толкова време в една стая и,че мъжът ще се моли  на съпругата си да консумират брака .
То са ревове,сълзи,молби,търчане от едната стена до другата /както се изказа една съфорумка-като ущипана кокошка/,после обвинения,после прегръдки и така до другата серия вече 24 на брой.
Не мога да разбера как толкова много серии сценаристите позволиха да се повтарят тези действия?
Със сигурност всеки си задава въпроса-какво иска Сейран?
Зададе го и Ферит.
Значи да е свободна?
Значи да учи?
Значи за се развива?
С какво бракът и ще попречи на това?
И какво следва?
Нали все пак ще трябва да се омъжи,ще трябва да има съпруг,деца?
Не разбирам логиката,защо Ферит да не е нейният съпруг и да няма деца от него?
Всъщност,драгият турски зрител не може да се начуди на действията на Сейран.
Взеха я от ада,в имение,в което всеки и заслужи своето уважение/тук изключвам Ифакат,защото тя не уважава никой и Султан,по ясни причини/,подариха и свобода,красота,възможности,за които тя дори и не беше сънувала.
Ферит....Да,той носи името Корхан,размахва го наляво и надясно,гордее се с него,но и си го казва с известна насмешка.
Какво да направи?Да се отрече от семейството си ли?-Въпросът ми е към sofia26
И  всъщност какво толкова е злоупотребил с това,че е Корхан?
В началото беше ясно защо един на друг си нямат доверие.
В последствие обаче,Ферит напълно се довери на Сейран,прие сестра и,баща и,леля и,майка и.
Каквито и да са,колкото и да са добри,или лоши,той ги прие.Защото прие Сейран.
Тя обаче си остана там,откъдето дойде,с предрасъдъците и недоверието към всеки и към всичко.
Но има нещо,което забравяме-трудно доверяващата се,изискваща действия,за да повярва Сейран се беше доверила на глупака Юсуф.Много лесно го беше направила.Щеше да бяга с него.
Добре,че той излезе по-разумен от нея,че да не си причинят и двамата тази безумица.
Доверие значи?

# 127
  • Дубай
Между другото, в Шербета нещата са много, ама много зле.
Шербета предложи голяма драма с Нурсема и Умут ...

Не бих разчитала ,че ще остане рибарчето най-гледано...Започваме да падаме,което е нормално,на хората просто им писна да гледат едно и също и да няма развитие.

# 128
Рени, съгласна съм за липсата на дълбочина. Грехота е да създадеш, толкова прекрасни образи, чиято душевност да приличат на бездънен кладенец, в който СЦ могат да ни удавят, но те ни оставят да висим на повърхността.
Усещането е за огромен, неизползван потенциал.
Истината е, че епизода много ми хареса, за рейтинга не ми пука особено. Който иска да гледа.

# 129
Надявам се да се събудят, защото вече два епизода имат много голям спад в рейтинга.
Определено не използват потенциала на актьорите  и историята,а тъпчат на едно място.
Снощния епизод не ми беше толкова лош, просто се разтегли излишно. Чакам превода за да коментирам по-подробно, ако изобщо може да се коментира нещо смислено.

Мили дами, хубав и приятен уикенд!

# 130
Здравейте Благодаря за превода и споделеното Ако продължават така може съвсем да сринат рейтинга Имаше един сериал Затворник с Онур Туна  и там от неприемлив сценарий накрая рейтинга се срина тотално а започна много добре Турският зрител е малко консервативен Този брак не е брак Той дори не е консумиран Много претенции има Сейран Ферит като я плаши с развод плаши себе си Дядото може да го изхвърли от конака И да има дете от Пелин в един момент може да е незаконно Той има май вече едно Дядото и баща му са си лика прилика с него Май не им стига една жена

# 131
  • Яко в Матрицата...
Божее, каква е тази сцена в Шербета Flushed
Направих си труда да я гледам, тръпки ме побиха Close

По-добре да не влизаме чак в такава драма, дори и с цената на рейтинга…

# 132
Интересно защо толкова е важна консумацията на връзката им ?!?!
Ами те с Пелин толкова много са консумирали ,та дори са "преяли "  и накрая  Пелин натирена  , а нашият ЯКО влюбен в Сейран .
Важно е ДОВЕРИЕТО между тях ...първо ! Останалото ще си дойде само ....желано ,истинско ....
Със сигурност Сейран се страхува  да не  е поредната Пелин .
А сега след ултиматума ..развод и Пелин гелин бир Корхан-ова ....щееее.....до петък.......

# 133
Цитат
Hands Plus1
Аз бих добавила и друго - женкарят по заглавие зацикли на чувството за вина пред Пелин, ако това е искреното му обяснение, разбира се (Аз, да си призная, имам проблем с разбирането кога е истински и кога играе. Rolling Eyes ). Ако е в период на осъзнаване, че е намерил единствената жена и няма нужда от други, би трябвало да спре да играе с тези, които го обичат. А той вече е наясно кой го обича истински.

# 134
Божее, каква е тази сцена в Шербета Flushed
Направих си труда да я гледам, тръпки ме побиха Close

По-добре да не влизаме чак в такава драма, дори и с цената на рейтинга…

Тази сцена съм я гледала и в друг сериал и ти и аз и Еви и други знаят за какво говоря. Но като имаш доводи е друго не съм си правила труда дори даму метна око на този сериал и слава богу че Озан Д ми го спести това че той щеше да е партньор на Съла Т хич няма нужда.

Пак казвам другата серия ще изядем плодовете на тази макар и не с много голямо вдигане.

Този момент ми е дом от снощи
Не целувки не прегръдки целувката по челото имаше много хубаво значение бях чела и за детайлите на хващане на ръце ще ви го донеса.
Какво ли не съм преживяла за предното си чифте от детайли 😂🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт