Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 097
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Стабилно падение, близо 3 процента.

Тери, според спойлерите,
Скрит текст:
майката на Пелин знае за незаконната дъщеря на Халис и ще го шантажира, че ще го опозори пред обществото. Плюс това, Пелин представя ситуацията на майка си, че двамата с Феро много са се обичали, обещал й е брак, но после насила ги разделят и го женят за Сейран.
Бучето не искала да играе лошата, искала да е жертва, каквато ни я представят от известно време

# 106
Ами те -Ферит и Пелин са си лика прилика ..и двамата искат този ,който не ги  иска такива, каквито са !
И двамата са пример какъв НЕ ТРЯБВА да бъде човек в живота !!!

# 107
Заедно с захарта на Ферит и рейтинга падна след снощнаа глупост в Шербета не мисля че пак ще бъдат гледани така ще си изядем плодовете на този епизод другата серия.

Много ми стана гадно като му каза че не е искрен че всичко това не е искрено.
Ферит наистина обича Сейран и в момента ще е много объркан ако се откаже от жената която обича заради дядо си да се приготвят за психиатър от сега. Ферит е екстра лабилен малко му трябва.
Паник атаки и шекер в едно май май като гледам... Ще уморят момчето белким рахатясат.
Интересно коя ще е Нюкхет говориха за Айча Бингьол но тя нали снима в сериала на Алп Навруз?
Рейтинга да падне имат вина много подстрекатали които ми отваря ха стаи за да бойкотират.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 09:39 от x BlackRose x

# 108
Стабилно падение, близо 3 процента.

Тери, според спойлерите,
Скрит текст:
майката на Пелин знае за незаконната дъщеря на Халис и ще го шантажира, че ще го опозори пред обществото. Плюс това, Пелин представя ситуацията на майка си, че двамата с Феро много са се обичали, обещал й е брак, но после насила ги разделят и го женят за Сейран.
Бучето не искала да играе лошата, искала да е жертва, каквато ни я представят от известно време

То и затова последната сцена от предишния епизод не завърши с кекс. Точно за да се отдели още време на Буче/Пело. Мноооого важно беше да я гледаме как пазарува дрехи с майка си!!!

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 10:16 от mery_poppins1

# 109
  • Дубай
Привет на всички!
Рени,Благодаря за превода 💗
Охо,стабилно падение на рейтинга ,но смятам ,че отдавна трябваше да се случи,белким вземат та се осъзнаят сценаристите.
Започна много да става досадно да няма никакво развитие ,а да се тъпче на едно място.
Халис,какъв го представиха,какъв го показаха във  новия фрагмент,падение 🤣

в Шербета не мисля че пак ще бъдат гледани

Интересно коя ще е Нюкхет говориха за Айча Бингьол но тя нали снима в сериала на Алп Навруз?
Диди,да ти кажа имат покачване с два процента,които са отишли точно при Шербета.

Едва ли да е Айча ,защото има доста екранно време в Сърдечна Рана.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 09:43 от I.V

# 110
Аз смятам, че най-правилно е да ги разведат. И двамата използват коза "ожениха/омъжиха ме насила, аз не исках" Ок. Хайде сега по живо, по здраво. Ферит се визма по любов с Пелин, тя отива в къщата снаха. Сейран заминава да учи. Всички би трябвало да са щастливи, но няма да са. Ще гледаме как си припомнят това, онова и ще се окаже, че това, което са им натресли, всъщност не е толкова лошо. Ще започнат пак да се търсят, ще се преоткрият, ще се влюбят сега и звинаги, още един бърз развод и вече младите ще заживеят дълго и щастливо.
Добре ще е сценаристите най-накрая да улучат правилния дилър, защото вече и в психиатрията няма да ги вземат тези герои.

# 111
Логично , най-после се видяха последиците от недомислиците на сценария Пак много време им даде турската публика Рейтинга е спаднал с 5% близо от новогодишната серия  Такъв рейтинг 5%   много сериали не могат да видят  в целия си живот .  Причините са коментирани тук многократно Публиката вече е много чувствителна и не гледа кой каквото му хрумне на момента да напише
То не беше Пело , то сега и майка и , утре и баба и може да изкочи Поредната глупост , майката да идва и раздава провосъдие кой с кой да е . И Халис , които до преди 2 серии цялата мафия го слуша и трепери от него , сега да се гърчи от майката на Пелин
Ферит в серията , в коята доведе Пелин в къщи дума не пророни и не забеляза Сейран , че е жива ,сега силно я заобича Затова и има съмнения , как изведнъж му се случи това

# 112
  • Яко в Матрицата...
Сривът в рейтинга е очакван, след седмици призиви да махнат Пело и да спрат да й измислят сцени, хората решиха, че просто няма да гледат. Освен това другото дизи, Шербета, е предложило драмата, която хората не намират тук.

Другият проблем е образът на Ферит. Има развитие при него, но то няма да бъде оценено, докато той все още не е заличил Пело от живота си. Няма как да остане приятел с нея, ако иска да изгради здрава връзка със Сейран.

# 113
  • Дубай
Не ,че не е възможно да реабилитират Пелин и в последствие да станат дружки със Сейран 🤣
Виждала съм го в други сериали

# 114
А тази майка Пелинова, къде беше, докато дъщеря й 3 години се развяваше с Ферит? Защо по-рано не се загрижи дъщеря й какви ги върши?
Мерт много ми харесва как играе. Така успява да предаде емоции, за секунди лицето му може да премине от щастие до пълна тъга и да му повярваш. Афра и тя се справя, но май Мерт повече ми харесва. Като актьори ги коментирам, не като герои в сериала.

# 115
  • Яко в Матрицата...
Не ,че не е възможно да реабилитират Пелин и в последствие да станат дружки със Сейран 🤣
Виждала съм го в други сериали
Това напомня ромком, а в началото обещаха на зрителите психологическа драма.

Ще им е трудно да се съберат, ако не направят спешни промени в сценария. Но трябва така да ги направят, че да им повярват хората. Не като в 19 епизод. Трябва да спрат да излизат спойлери. Смятам, че и това вреди на сериала.

Според слухове, в момента има спешно събрание на продуцентите. Това ли трябваше да се случи, за да разберат, че не трябва да си играят със зрителите? Много си повярваха, не знам с кой акъл, не са от вчера в бизнеса. За 8 серии рейтингът падна с 5 %. Дето писа една мацка, някои сериали никога не виждат такъв рейтинг... Хем ми е кофти заради актьорите, които влагат толкова усилия, хем се радвам. Сериалите се правят за зрителите, ако има рейтинг и печалби супер... Ако зрителят не приеме проекта, няма рейтинг, няма печалба. Bu kadar basit Wink (толкова e просто)

Благуна, не искам да отварям дума за майката на Пелин. Толкова се промениха версиите за семейството на Пелин, за това какви са отношенията на двете семейства, кой кого познава... А както писах и преди, зрителите помнят като слон.

# 116
Сривът в рейтинга е очакван, след седмици призиви да махнат Пело и да спрат да й измислят сцени, хората решиха, че просто няма да гледат. Освен това другото дизи, Шербета, е предложило драмата, която хората не намират тук.

Другият проблем е образът на Ферит. Има развитие при него, но то няма да бъде оценено, докато той все още не е заличил Пело от живота си. Няма как да остане приятел с нея, ако иска да изгради здрава връзка със Сейран.

За мен единственото по- досадно от Пелин е непрекъснатото мрънкане на феновете по неин адрес. Пелин- изчерпаната, скучна героиня, Буче, с нейният влиятелен мениджър и оскъден талант..., от кой епизод насам се говори едно и също... Ако Шербета, който не гледам, предлага по- добър продукт на зрителя, то спада в рейтинга на Рибарчето е съвсем закономерен, но ако спада се дължи на чист бойкот с цел натиск, то за мен това е много несериозно и детинско.

# 117
  • Бургас
Ако и този срив на рейтинг не стресне екипа....здраве му кажи!
Цитат
Ще им е трудно да се съберат, ако не направят спешни промени в сценария. Но трябва така да ги направят, че да им повярват хората. Не като в 19 епизод. Трябва да спрат да излизат спойлери. Смятам, че и това вреди на сериала.

Доверие лесно се губи, но трудно се печели....Това се опитаха да ни внушат и с последната серия...А публиката става и много чувствителна, когато постоянно бива лъгана...
Конкуренцията с  Шербета настъпи здраво, а заявката за следващ възход е повече от сигурна.
Каква еквилибристика ще използват рибарите - не знам, но е сигурно, че да паднеш от "кон на магаре" много боли...Жалко за актьорите...

# 118
  • Яко в Матрицата...
Джули, няма значение дали е детско или не, това е положението. Според мен, проблемът с Пелин не е Буче дори, а историята на героинята ѝ и начинът, по който искат да я оставят в сериала.

В момента слушам една онлайн стая в Туитър, хората говорят за това, че нещата нямат дълбочина. Защо Ферит се държи така, какви са проблемите му, откъде идват, какво мисли... Само със секси сцени няма да върнат зрителите.

# 119
Тя Гюлгюн заплашваше Пелин с майка й, уж не би позволила на дъщря си да се забърква с женен. Сценаристите пак го извъртяха.....

Общи условия

Активация на акаунт