Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 084
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Всичко ,което му се случва на Ферит си го заслужава .
Жалко за Сейран ,че  ѝ  отнеха мечтите  и е принудена да плаща данък заради кефа на този недорасляк ....

# 91
Сейран се сети , че е готова след дъжд , качулка Grinning
Няма да се разведат сега , то е ясно . Дано Ферит сам се оттегли от Пелин Като гледам фрага ,той е в шок от претенциите на Пелин и майка и  . Не ми се вижда той да поиска въобще вече да е с  Пелин
Дори и да изнудват Халис , с какво ще е .  Орхан знае  за извънбрачната дъщеря .Ифакат и Гюлгюн също
Явно трябва по някакъв начин да се появи тази дъщеря в сериала

Мисля, че няма да посмеят и бременност да вкарат Рейтинга ще се срине

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 23:59 от KrasiAnna

# 92
Потресена съм. Майката на Пелин е много  уверена. Дано не изкарат Пелин бременна,че няма да им понеса глупостите. Още едно унижение за Сейран и клише. Вече ми идва в повече шизофренията на всеки герой.   Развода на Фуат и истериите му са запълване на екранно време. Да вземат да я размърдат тази история,че става тягосно боксуване на едно място . С някакви измислени герои и ситуации.
Мафиоти, майки, стрелби, Ефета,има кекс,няма кекс.....Сценаристите са, като Сейран-иска им се да ни покажат развитие,но не им стиска.
 Писна ми  от Пелин, сега й противната й майка ми натресоха. Ферит да не я и изнасилил? Не е възпитавана,като Сейран,да се пази за 100102  брачна нощ. Hug
Не е лошо да имаш мъж,като Ферит. На сутринта забравяте,защо сте е скарали вечерта. Без цупене за 20 дни.Joy

# 93
Той пък наистина поне на сутринта не се разправя 😁

Ей имаше един епизод.. Цял епизод обикаляше Сейран и Пелин и се караше с тях 👿

# 94
Май в същия епизод спа в Пелин, и  ще го изкарат ,че е направил и бебе тогава.  Да изнудват великия Халис Ага си е доблест Joy

Ох как се дразня..  Очаквах тези изтъркани намера Joy Накрая ще се самоубива Пелинка, ама защо не побърза, да ми олекне малко от муцуната й Smiling Imp Rolling Eyes

# 95
ДА СИ ДАМ ДУШАТА ЛИ ЗА ДА МИ ПОВЯРВАШ?

Колко тежки думи и какви болезнени истини.Тия наистина ли мислят,че с жалки игри ще оженят Фери за Пело и разведат от жена му? Ха-ха-ха.
Чакам Агата да докаже,че Ферит му е най-ценен точно сега защото ако ще жертва внука си за да си прикрие своите деяния майко мила.
Епизода беше много добър чак не очаквах много съм доволна...

Зад кадър

Тука си бяха АфРам пари да ми дадат няма да ме убедят в друго.

Бурджу е писала ,че е снимала епизода с Наги / кучето на Афри

ПП:Много моля повече никой да не се съмнява в чувствата на Ферит дори нямаше катастрофа но този страх му стигна за цял живот.

Отивам да спя! Оставям ви а утре почвам да творя болна не болна ръце ме сърбят от творческа треска.

# 96
Много грозно се изказвате за героя на Ферит, и то не за първи път. Не ви прави чест като почитател на филма. Някак твърде присърце приемате нещата, все пак това е само един филм. Плюс това героят Ферит е нямал прищевки да се жени- друг реши съдбата му, той само смени булките. Може би бихте жертвали Суна да е на мястото на Сейран, така по- окей ли ще е ?
Всичко ,което му се случва на Ферит си го заслужава .
Жалко за Сейран ,че  ѝ  отнеха мечтите  и е принудена да плаща данък заради кефа на този недорасляк ....

# 97
Добро утро!
Тази нагла майка на Пело май наистина ще ги разведе и така ще завърши сезона.
Интересно ми е как дядото ще го допусне и още по-интересно ми е как СЦ ще съберат отново Сейран и Ферит.
Актрисата, която изпълнява ролята на майката не я харесвам, защото досега съм я гледала само в роли на любовница, безпардонна и нагла.

# 98
Добро утро и от мен и благодаря за новата тема Flowers Tulip
От снощната серия видях само финалните сцени. Но ви прочетох. Simple Smile
Искам да кажа само, че Сейран може да бъде обвинявана за евентуален предстоящ развод, само ако играе на "дърпаща" се съпруга. Ако обаче страхът упорито се е заклещил в душата й в резултат от миналото на Ферит и думите на Пело, тя има нужда от помощ. Както Гюлгюн я призоваваше да помогне на Ферит... Май е време вече за намесата на консултативен психолог за осъзнаване на проблемите си.
Спокоен ден ви пожелавам, момичета. Flowers Four Leaf Clover

# 99
  • Яко в Матрицата...

Ф: Изливаш върху мен всичко, което си преживяла. Оттук идва цялото ти недоверие. Толкова се боиш от живота, че... гледаш на нас и на бъдещето ни през миналото си.
З: Аз съм майката на Пелин. Караме ушите ви горят ... с Нюкет...
С: Май ще стане. Надявам се тази нощ да се случи. Замълчи, како!
З: Пелин ще бъде щастлива. Знаеш ли кога? Когато се разведеш!
Х: Помисли добре. Имаш ли какво да ми кажеш?
П: Да не си мислиш, че имаш право да ми кажеш нещо?
С: Ферит! Готова съм.
З: Както синът ти е дал дума на дъщеря ми, така се развежда с това момиче и се жени за Пелин. Направи всичко по силите си възможно най-скоро. Колкото по-рано, толкова по-добре.

# 100
Рени, благодаря за превода Heart

И какво сега? Ферит се оказва в обратната ситуация - трябва да се откаже от Сейран за да се ожени за Пелин.
Тази идея някак ми допада, за да проследя какво ще направи той, за да защити любовта си. Или няма да направи.

# 101
Еla1, аз мога още по-грозно да се изказвам ,когато става дума за невинен да плаща грешките на разхайтен ,безотговорен човек ,който приема  всичките си недостатъци за нормални неща в живота .Да ...това е Ферит !!!!
Разглезен ,разхайтен , капризен, женкар ,лъжец и претенциозен защото е КОРХАН ....това е неговият морален и житейски КОДЕКС ...но .......цената я плаща Сейран сега и не се знае докога .....
Не фамилията е мерило за това дали си наистина ЧОВЕК и дали заслужаваш доверие ,уважение ,обич ,ЛЮБОВ !!!!!

За да ИМАШ този за когото мислиш /твърдиш/ ,че  обичаш ,че ти е нужен започни с ежедневната ,нормална промяна  и тогава всичко ,което трябва  да се случи при една влюбена , обичаща си двойка ще се случи

# 102
  • Яко в Матрицата...
Рени, благодаря за превода Heart

И какво сега? Ферит се оказва в обратната ситуация - трябва да се откаже от Сейран за да се ожени за Пелин.
Тази идея някак ми допада, за да проследя какво ще направи той, за да защити любовта си. Или няма да направи.

Еве Heart, стана ми жал за Ферит - все насила го женят. Ситуацията и на мен ми хареса, въпреки начина, по който влиза майката на Пелин. На мен ми е интересно и Корханови, начело с дедето, какво ще направят в тази ситуация. Всички освен Сейран знаят, интересно е да видим и тя как ще разбере, че искат да я развеждат.

# 103
Точно, защото е измислен герой можем да си го обиждаме, колкото искаме. Това не е реалния живот и да сме се събрали тук да оплюем някого.

От цялата работа не стоплям, как някаква вещица се появява и решава, че някой трябва да се разведе и да се ожени за дъщеря й, че и даже има някакъв вариант да го постигне? Направо се ядосах на фрагмента, честно. Не може и Халис да тряска по масата на всички и да дойде тази и той послушно да направи, каквото тя иска.
Тоя сценариста не знам на какви хапчета е, ненормалник. Винаги има и друг начин да разделиш главните си герои, за да проточиш сериала до 50 епизод, ама не и да им представяш такива глупости на феновете .
И каква е тази майка, която ще иска да омъжи дъщеря си за някой, който се предполага, че толкова я в наранил? За пари ли?

Оф, още спя и хиляда пъти се редактирах 🤣 и от телефона пиша и съвсем 🙄

# 104
  • Яко в Матрицата...

Общи условия

Активация на акаунт