Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 077
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Интересно как ще започне да му има доверие.
а,
този  въпрос е с огромно повишена трудност

Даже и тя не знае как , ама изисква.

# 76
Ще се разведе ЧапкЪн-уФ на куково лято ..нали дЕдЕ трябва да разреши , а след "ауденцията " на аннето Пелин-ино
...забрави ...!!!
Де ще  иде "честта " Корханова .... Освен всичко Халис се довери на Сейран ,защото я оцени . А като се запознае с досието на Ферит ....

# 77
Абе Сейранче, как устояваш на този секси сладур😂
В кръга на шегата… според мен ни очаква тежък фраг

# 78
Тази Пелин и майка ѝ, оффффф

Фрага
https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1634302433420623878

# 79
Нашата готова, ама на нашия няма да му е до това или пак ще я разочарова. Нощничка приготви.  Тц, тц, тц

# 80
# 81
Пффф тая напаст беее, човек да пукне от нерви, и сън и всичко избяга от яд.

# 82
  • Бургас
Очаквахме ли този развой на събитията?....Аз поне - да!
Ами колкото и "черен" да ни беше Ферит, напоследък показа повече зрялост, дори от баща си и брат си....Съгласна съм, че трудно се печели доверие, но за жалост Сейран няма опита , за да спре когато трябва! Затова и приказката, "че и се иска, ама не и стиска" е точно за нея, а стоицизма на Ферит в случая е похвален - какво по-голямо доказателство от търпението, нежността и любовта, които и засвидетелства!?
Серията ми хареса, но според фрага отново зацикляме на Пелин и майка и!
Ами докато дойде следващия петък...да се насладим на сладките, макар и недовършени любовни трепети!

# 83
Абе каква е тая дето идва и обяснява кой с кой ще се развежда и за кого ще се жени? Айде марш👿
Сейран трябваше да чуе, че й искат развод ли, че да реши да си консумира брака? Боже мили! Чак се натокала с нощница 🙄

# 84
Някой разбра ли какво казва на края на фрага,Сейран?

# 85
Споко, нещата трябва да се объркат, за да се подредят иначе какво ще гледаме .Stuck Out Tongue Winking Eye

Мен Пелин не ме дразни, ако не е тя ще е някоя друга дето да се бърка в отношенията им. По-добре тя, че си я знаем. Майчето ще разрови нещата яко.
Ааа направи ми впечатление как Кязъм си изсърба кафето във фирмата, напомни ми за Сейро като поиска Султан да й го направи. Joy

# 86
Айдее,ринга е готов ,само чака гонга!!!

Кое ще предпочете Ферит - развод и Пелин -със тъща ....или "обиждащата " го Сейран....?!?!?

# 87
Само да не измислят някое клише, оная тъпата Пелин да е бременна, че вече направо ще ми втръсне от тъпотии. После "по действителен случай". Да бе да😁

# 88
# 89
ей,побъркаха го това момче-всеки го жени и го развежда когато м, скимне

Общи условия

Активация на акаунт