Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 36 661
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Ето,който иска развод-може и да има
Но не се чувствам щастлива от това
За Ефе и Дефне-утре
Поплаках си с Фуат

# 61
Ще има фрагмент, сега след рекламите.

Реално Ферит постъпва правилно. Така представени нещата, няма смисъл да продължават да са женени. Сейран рязко се попари от предложението му. В крайна сметка очаквано развитие... Насила хубост не става 😒
Думите, че няма как да се довериш никога, са много тежки и резки. Никога не казвай никога.

# 62
Мисля,че  Ферит е,като малко влюбено дете.  И  проявява търпение и уважение към желанията й относно   секса.  Даже щеше да я изчака, да стане "готова." Но след това признание,  и аз да съм,ще си намеря любовник.  
При това положение,  развода е най-разумното решение. Не се доверява на него,а на наглата Пелин.  
Тя е непокътната.  В тази случай може да спасят честта на Пелинка.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 00:43 от Nina_richi

# 63
Е, трябва да има драматизъм... ако има развод според мен ще е накрая на сезона.

Обаче видяхме кои са най-палавите неспящи във вилата - Феро и балдъзата. Joy
Пийне ли Суна се нахвърля на целувки. Simple Smile
На Суна й забраняваме алкохола, а на Асуман шофирането!!!

# 64
И за мен дърпането на Сейран минава граници. Но ако така го чувства???? Жалко.

# 65
На мен ми харесва това "чистилище " за Феро бей ....иии,като се разведе какво ?!?! Ще я сънува и бълнува всяка вечер и ще му се привижда посред бял ден ....
Ферит е с такава автобиография , че момиче като Сейран трудно ще му се довери .
Колкото по-скоро Феро бей го осъзнае ,толкова по-добре за него .

# 66
На мен ми харесва това "чистилище " за Феро бей ....

Сейран е в същото чистилище, обаче.
Радва ме предложението на Ферит за развод. Сейран беше нетърпима напоследък. Хем и се иска, хем не и стиска. Голямо буксуване на едно място.
Планината отмени един развод, но може да доведе до друг. Аз съм За, ако това ще даде нова динамика на любовта им.

Благодаря за темата, чудесна е!

# 67
Може би, защото я обича иска да я освободи от себе си. Не знам и аз вече. Това си е реално очакваното развитие. Не може да продължават така. Ще са ми интересни разведени и живеещи в различни къщи.

# 68
Ферит Корхан: "Bitsin, gitsin." 😭😭😭😭😭
ПЛАЧА!!!! КАКЪВ ФИНАЛ САМО! 😨

# 69
Може би, защото я обича иска да я освободи от себе си. Не знам и аз вече. Това си е реално очакваното развитие. Не може да продължават така. Ще са ми интересни разведени и живеещи в различни къщи.
Кязъм няма да позволи, Халис също...

Имаше страхотни СейФер моменти

# 70
Интересно как ще започне да му има доверие.

# 71
става досадно да се повтаря все едно и също,че трябва Сейран да му се довери,като,че той ли от бардаците,от полицията и от затворите не излиза
Голяяяям проблем е този Ферит
Детинско някак
Какво още трябва да направят за принцесата?

# 72
Ще има фрагман!🥺

# 73
Според мен също Ферит постъпи правилно. Сейран прекалява, не че няма основания за това... може би такъв трус в отношенията им трябва, за да му повярва и да му се довери Сейро. Трябва да видим как и двамата се борят за този брак.

# 74
Интересно как ще започне да му има доверие.
а,
този  въпрос е с огромно повишена трудност

Общи условия

Активация на акаунт