Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 137
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Вече излизат и нови сериали. Аз загледах "Името ми е Фара", който за 1-ва серия сюжета никак не е лош. Тази вечер ще погледна "Семейство". "Присъда" продължава да е изненадващ. Така, че това дизи трябва да напредне, да увлича.....Колкото чакаме следващата серия с надежда, то пак нищо съществено.

# 166
  • София
Вече излизат и нови сериали. Аз загледах "Името ми е Фара", който за 1-ва серия сюжета никак не е лош. Тази вечер ще погледна "Семейство". "Присъда" продължава да е изненадващ. Така, че това дизи трябва да напредне, да увлича.....Колкото чакаме следващата серия с надежда, то пак нищо съществено.
Аз загледах писмото в понеделник.

# 167
От какво я защитава от големия зъл вълк в гората ли ?  Или  се цели в парите на Корханови? 
Да я е,защитавала навреме. Да я е научила на самоувежение и да не ходи по женени мъже. Личи си,че добре я е научила,но не на каквото трябва .

Майката на Пелин защитава детето си-няма нищо лошо в това
Ама нея може да я оправи само бащата на Сейран-искам да видя такъв сблъсък

# 168
От какво я защитава от големия зъл вълк в гората ли ?  Или  се цели в парите на Корханови? 
Да я е,защитавала навреме. Да я е научила на самоувежение и да не ходи по женени мъже. Личи си,че добре я е научила,но не на каквото трябва .

Майката на Пелин защитава детето си-няма нищо лошо в това
Ама нея може да я оправи само бащата на Сейран-искам да видя такъв сблъсък

Лесно е да се каже
Всъщност Пелин ходеше с Ферит 3 години преди той да е женен
Съвсем логично е,че очаква да продължи връзката им в семейство.
Освен това братовчед и Бурак беше с нея и криеха от родителите на Пелин истинската ситуация
Казваха им,че всичко е наред и,че тя е добре и щастлива.
При родителите няма защо и какво-защитават децата си,дори и да са за затвора
Майката всъщност знае,че те двамата са били двойка,и,че семейството на Ферит ги е разделило.
Е,не трябва ли да реагира в такъв случай?

# 169
Сори ама, така ли трябва да реагира?

Като иска да защити детето си, да го прибере при тях в Измир, или в чужбина, което и от двете да е вярно, нека дойде на себе си, ако изобщо наистина е толкова разстроена.
Аз поне така бих постъпила, няма да ходя да заплашвам и развеждам чуждите хора.

Жертвата с опетнена репутация, дето не може да се покаже пред хора:

# 170
Аз сигурно съм пълен дебил, ама за мен няма нищо романтично да се пльоснеш като паржола в леглото с коприната и -ела вълчо изяш ме.
Много се надявам и този път да не стане. Ако си се пазила 5 години след брака девица, поне да си струва и да е истинско. Да го почувстваш - сега на момента, а не да си подготвена, че трябва да се случи.
ПП Аз и към образа на Сейран имам критики Joy Значи още не му вярва, слагат ѝ в устата гръмкото "никога", а в следващата серия вече избира секси нощница и се готви да изпълни съпружеския си дълг. Вместо да седнат и да поговорят, тя решава, че това е спасението за брака им Rolling Eyes

Много ще ми е интересно, точно кога ще си облече нощницата Сейран- преди, или след като разбере за набезите на Пелин и майка и. Имам съмнения, че Сейран е най- активна в спасяването на брака си, само когато Пелин пристъпва близо до тях Simple Smile. Ако е така, може да се окаже, че ревността ще и даде смелостта, която любовта не успя.

Хъхъх в фрагмана даже и червило си слага 🤣. Ама снощи вика на Феро, че ѝ било неестествено да се случи нещо между тях при такава подготовка от негова страна, защото било планирано.🤣🤣😬

# 171
От анкетата се падна Şarmaşık
До последно мислех че ще е две тъй да е... Благодаря на гласувалите определено ще започна.

https://twitter.com/lovelygossiper/status/1634574197845291008?s=19

Ах тази песен....

# 172
майката каза във  фрага,че Пелин ще бъде щастлива само тогава,когато Ферит се разведе
И да я прибере в Измир,иби в чужбина какво ще промени?
Ще страда вместо в Инстамбул,в Измир
Тук има нещо друго,заради което тя предприема крути мерки.Ще видим какво
Но,аз мисля,че те наистина ще ги разведат,или поне дълго време ще се въртят сериите около това
Пък и след като Буче е подписала договор за още време в сериала се очаква,че ще този въпрос с развода ще стои на дневен ред.
Друг е въпросът дали ще се стигне до истински развод и дали те ще ги радведат,или Ферит и Сейран няма сами да се разделят
Сейран ще реагира твърде бурно според мен!Ще има много упреци и обидни думи между двамата.
Така виждам нещата

# 173
Ама като ще е само така щастлива Пелин, окей, няма проблем.
А ако е щастлива Пелин, само ако Сейран е мъртва, ще я убие ли Зерин, какво ще прави?

# 174
Здравейте, да се натреса и аз.
 Само аз ли явно не схващам идеята на сериала, концепцията...какво реално разказват, защото аз 23-24 епизода гледам как Сейран и Ферит се гонят, крещят, ревнуват,сега явно ще има и допълнение, да си иска Ферит, пък Сейран да не му дава.
 Наистина не знам какво искат да ни разкажат тея СЦ. Много истории започнаха и така си и останаха, много се оплетоха, нищо съществено не показват, няма никаква дълбочина. Ами не ми се гледат Пелин и майка и, не че имам избор, ще ги гледам, но от 21 серия, имам чувството, че оплескаха много историята СЦ....жалко.

# 175
Е, тя Пелин от много неща само може да е щастлива, но за нейно нещастие светът не се върти около нея. Никой не е длъжен да си разваля семейството, само защото тя е нещастна.
Майка й трябва да уважи решението на семейството. Казвам го изхождайки от техните порядки и разбирания.
Утре ако Пелин реши, че вече не е щастлива с Ферит, а иска някой друг мама пак ли е длъжна да ходи и да й урежда нещата. Странна ми е тази защита, но явно се прави с цел от там да излезе я изнудване, я нещо друго, иначе логика в тези действия не намирам. Все пак говорим за 20 годишни хора.

# 176
  • Дубай
Той Ферит си иска от серия 1 де...
Майката на Пелин на мен не  ми се струва читава ,ще излязат там някакви мръсотии...Не че я оправдавам ама ,тя Пелин така е представила нещата ,както и изнася и жената мисли ,че са ги разделили насила,а Ферит не иска да е женен.

# 177
  • Яко в Матрицата...
Историята с майката на Пелин е същата като тази с Дефне и Ефе, със Сертар и мафията - кръпка до кръпка. Важното е да е шарено, няма значение, че кръпките не отиват на основния десен.

# 178
Ако Суна се беше омъжила за Ферит, сигурно вече щеше да е бременна, Пелин щеше да си стои на изчакване и най-вероятно щеше да има и още някоя в картинката. Каква скука? Joy

# 179
За мен Пелин трябва/ше  да остане в сериала за да видим реално промяната във Ферит Тя остана , промяна , няма
Освен сега в последната серия  се вижда , че Ферит има друга настройка ( тези дни)Grinning
Друга функция за Пелин не виждам да има въобще в сериала И в случай с влизането на майката и в случай на бременност рейтинга още осезаемо ще падне и ще се чудим за 2 сезон ще има или не

Сейран трябваше да си тръгне още след като Феро я изгони После хайде като я открадна  , добре Но  тя  като видя в магазина Пелин трябваше хич да не се връща за едната елха Но нямаше и да е зле да се изнесе и при идването на двете гугутки багащи от мафиотите Тогава явно промениха сценария

Сейран хубаво ще се нагласи и е готова , ама няма за кой Тя ще чака Ферит , но той ще закъсне или като гледам фрага даже няма да се прибере пак

Общи условия

Активация на акаунт