Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 158
  • 760
  •   1
Отговори
# 180

Сейран хубаво ще се нагласи и е готова , ама няма за кой Тя ще чака Ферит , но той ще закъсне или като гледам фрага даже няма да се прибере пак
А аз като гледам как му става лошо да не го търсят по болниците

# 181
Историята с майката на Пелин е същата като тази с Дефне и Ефе, със Сертар и мафията - кръпка до кръпка. Важното е да е шарено, няма значение, че кръпките не отиват на основния десен.

Преди време бях чела , че Мине Тугай живее с един от босовета на Стар ТВ , та ако е така  ще се мота още Дафне без цел и посока

# 182
Не намирам актуална информация за личния живот на Мине Тугай , но за сметка на това нерадостна новина:
"Атрактивната червенокоска се присъедини към актьорския състав на успешния сериал в 16-тия му епизод и предизвика вълна от остри реакции заради неузнаваемия си външен вид. Медиите в южната ни съседка и почитателите на турски поредици побързаха да обвинят Мине, че се е подложила на поредица от несполучливи пластични интервенции. Това подтикна 44-годишната актриса да публикува в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“ официално опровержение на подобни твърдения и да уточни, че от години се бори със сериозен здравословен проблем.
Мине Тугай
Актрисата понесе много критики заради драстично променената си визия в един от най-гледаните турски сериали в момента

„Тъй като всички вече се изказаха по темата, реших и аз да го направя. От 12 години имам заболяване, засягащо лявото ми око. Трябваше да се подложа на няколко операции, включително и за премахването на образувала се киста, които предизвикаха оток в тази част на лицето ми. За съжаление заснемането на някои сцени за сериала съвпадна с необходимите интервенции. Беше ми извършена процедура с филър, за да бъдат минимизирани щетите, но твърденията, че съм се пристрастила към естетичните корекции, категорично не отговарят на истината. Става въпрос за здравето ми. Не пожелавам на никого да преминава през подобен неприятен процес. Тъжно е да се внушават фалшиви новини без да се знаят причините за някои събития“, заявява Мине и не пропуска да благодари на верните си фенове, които й оказват подкрепата си в трудния период."

# 183
victoria vassileva,
в момента,в който акртисата се появи в сериала беше коментиран този казус.
Хубаво ще бъде,ако се четем една друга,а не да се преповтарят факти,които вече сме коментирали отдавна
Няколко пъти попадам на случаи,когато някой не чете предните постове,а влиза и направо пише.
В случая нищо лично,но някак си неуважително към тези,които ни дават всеки ден нова информация,снимки и детайли от живота на актьорите

# 184
Макар и млада  майка, имам двама сина  и майчиното чувство не ми е непознато.  Но да пази господ да ставам,такава "борбена" и обгрижваща майка.
Пелин никога не е имала нормални взаимоотношения с Ферит.  А са били в отворена връзка,т.е. секс, без уважение и  някакви дълбоки емоции. Може  би манията й да е разбираема  за вас.  Но мен са ме възпитали така. Една  самоуважаваща се жена не би допуснала да попадне в нейната ситуация. Като е искала  семейство, да е намерила мъж, който да не я използва за парцал и проста дупка.  Леле, тази майка е изиграна толкова добре,  но влизайки в компаниата не видях майка бранеща чест и емоции, а наглост, подлост. Жената никога не се е обаждала на дъщеря си, тя не знае какво се случва в живота й. Не е ходила да я види, да общува нормално с нея. Изведнъж се появява, докато не се погрижи за нещата,няма да се върне у дома по своя път.
И аз  съм живяла пълнолетна в голям град, но родителите ми са  били наясно  с живота ми и не съм ги лъгала. Не са разчитали на случайността. Да си бие главата в стената за нейните родителски грешки, няма други виновни. Кофти е, ако майката е знаела, че дъщеря й се забавлява с женен мъж и е одобрявала това. Сега ще изнудва, с бременност може би, или като "обещан" брак от Ферит. Що за нелепост и простотия?
Вал, извинявай, но наистина не видях добрата и нормална майка, която се бори за дететето си.
Затова подозирам, че има мното гнило и Пело е обучавана от мама.
От какво я защитава от големия зъл вълк в гората ли ?  Или  се цели в парите на Корханови?  
Да я е,защитавала навреме. Да я е научила на самоувежение и да не ходи по женени мъже. Личи си,че добре я е научила,но не на каквото трябва .

Майката на Пелин защитава детето си-няма нищо лошо в това
Ама нея може да я оправи само бащата на Сейран-искам да видя такъв сблъсък

Лесно е да се каже
Всъщност Пелин ходеше с Ферит 3 години преди той да е женен
Съвсем логично е,че очаква да продължи връзката им в семейство.
Освен това братовчед и Бурак беше с нея и криеха от родителите на Пелин истинската ситуация
Казваха им,че всичко е наред и,че тя е добре и щастлива.
При родителите няма защо и какво-защитават децата си,дори и да са за затвора
Майката всъщност знае,че те двамата са били двойка,и,че семейството на Ферит ги е разделило.
Е,не трябва ли да реагира в такъв случай?

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 20:18 от Nina_richi

# 185
Nina_richi ,права си
Не искам да защитавам нито Пелин,нито майка и
Само казвам,че животът е непредсказуем,че никога не трябва да се казва никога и,че никой не е застрахован от чавешки грешки и страсти
Аз също не бих постъпила като тази жена.
Но нека да гледаме и ще видим
Още е рано да се коментира каквото и да е

# 186
  • Дубай
Nina_richi ,права си
Не искам да защитавам нито Пелин,нито майка и
Само казвам,че животът е непредсказуем,че никога не трябва да се казва никога и,че никой не е застрахован от чавешки грешки и страсти
Аз също не бих постъпила като тази жена.
Но нека да гледаме и ще видим
Още е рано да се коментира каквото и да е
Като майка я разбирам,и аз имам момиче ,но това ли е начинът се питам?!
Големи хора са,добре ,дъщеря ѝ  е споделила някакви неща  беше редно, да се запознае и с версията на другата страна преди да заповядва така.
Поискай сметка, кажи си каквото ти е на сърцето ама така с бутонките напред ,ами не,не е правилно.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 21:48 от I.V

# 187
victoria vassileva,
в момента,в който акртисата се появи в сериала беше коментиран този казус.
Хубаво ще бъде,ако се четем една друга,а не да се преповтарят факти,които вече сме коментирали отдавна
Няколко пъти попадам на случаи,когато някой не чете предните постове,а влиза и направо пише.
В случая нищо лично,но някак си неуважително към тези,които ни дават всеки ден нова информация,снимки и детайли от живота на актьорите

Съжалявам, но не намирам за нужни подобни забележки, когато сме на 7 тема от по 50 страници. Не мисля, че е неуважително от моя страна, а по-скоро дребнаво от ваша. Сбъдването на отношения между  Сейран и Ферит също "дъвчем" непрекъснато, но не виждам нищо страшно в това. Подобни забележки дори противоречат на правилата на форума да обсъждаме сериала и актьорите в него, а не собственото ни поведение. Не съм обидила никого, така че нямам нужда да ме поучавате.

# 188
victoria vassileva

Скрит текст:
Съжалявам,че се засегнахте
Нямам никакво намерение да поучавам когото и да било.Това не бива да се допуска от никой пишещ в темата.Нито пък искам да бъда дребнава спрямо Вас.
Но,истината е,че доста пописахме по този казус с Мине и вече просто няма нужда да се коментира .Нито е новост,нито е изненада за всички нас.
За Мерт и Афра,или Ферит и Сейран може да пишем,повтаряме и потретваме много пъти,но всеки път е свързано с действието на сериала.И ако повтаряме събитията от миналите серии,то те са пряко свързани със сегашните им действия.
Когато се пише нещо за някой от артистите,би трябвало да е ново и интересно,нещо,което не сме чули и прочели до сега.А не факти,които достатъчно сме "дъвкали" преди месеци,съгласете се.
Очаквам разбиране,а не засягане,защото всички ние се интересуваме живо от нашите любимци
Благодаря за разбирането

# 189
  • Дубай
Обичате ли Таркан
HeartHeartHeartHeartHeart
Isim Olmaz/Няма да се занимавам

Колкото и да се опитваш,
да се опиташ да ме нараниш
Не е възможно да те напусна.Така е !

Понякога  когато ми се разсърдиш,
когато не отговаряш на обажданията ми,
Не е лесно да ми липсваш,така е!

Нека бъде , любима  моя, нека бъде
 любовта е  непредсказуема
Обсебен съм от теб, няма да се занимавам  с
никоя  друга.

Ще плувам в дъха ти,
плуващ към  брега на лицето ми
Влюбих се и пак ще се влюбя,
заспивам и се събуждам
в обятията на любовта ти.
Ще плувам в дъха ти,
плуващ към  на брега на лицето ми

заспивам и се събуждам
 в  обятията на любовта ти.

Дори да бягаш,
когато тичам след теб
Дори и да подценяваш любовта ми
Както и да е,
Животът  ми се запълва ,
защото те имах.Така е!

Дори понякога да не ме разбираш
И да  нараняваш душата ми.
Както и да е  ,
хубаво е  да прощавам ,красавице моя

Нека бъде , любима  моя, нека бъде
 любовта е  непредсказуема
Обсебен съм от теб, няма да се занимавам  с
никоя  друга.

Ще плувам в дъха ти,
плуващ към  брега на лицето ми
заспивам и се събуждам
в обятията на любовта ти.
Ще плувам в дъха ти,
плуващ към  на брега на лицето ми

заспивам и се събуждам
 в  обятията на любовта ти

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 22:47 от I.V

# 190
За да се оправи едно нещо първо май трябва да се обърка Героите минават през различни етапи на развитие и на търпимост Има време всичко да тръгне както трябва и сигурно още разкрития ще направят за да се разбере как всичко е стигнало до тук Хубави артисти заслужават и хубави роли

# 191
  • Дубай
Смятам ,че един развод е нужен в  момента.
Нека постоят разделени,нека разберат,че доверието се печели с постъпки.
Нека осмислят отношенията си,нека разберат ,че не могат един без друг.

# 192
Тук пак се пропуква доверието. На Пелин становището е, че те с Феро са се обичали и искали , но те насила са го оженили. Е, Сейран  на чия истина да вярва: на Пелин или на думите на Ферит, че я обича?

# 193
Привет! И благодаря за темата! Hug Flowers Cherry Blossom Nature Star2

В Петък не можах да изгледам серията, после я попрехврълих с мишката. Единственото нужно в момента е развод. Друго няма да помогне. Имат нужда да се отдалечат един от друг, да преосмислят всичко и тогава да решат, трябва ли да се съберат отново и да си дадат шанс, или всеки да поеме по пътя си. Реално за мен никой не полага усилия. Ферит зацикли, че трябва да спи с жена си и всеки удобен момент я дебне. Сейран упорито не му се доверява и я е страх, че розовият балон ще се спука и ще влезе бързо в реалността. Как да стане нещо? Нормално е рейтингът да е надолу и очаквано. Хората искат любов и цветя, сценаристът решава да даде драма, било то с риск да си опропастят рейтинга. Но очаквана драма. Отдавна не съм от този тип зрители, които зарязват сериала, само защото няма романтика и всички трябва да се преструват, че обстановката е 6. Точно такива ситуации имат нужда да бъдат показани. Нали е по реална история - то това се случва и в истинския живот. Та .. не стига Пелин, че и отвратителната й майка трябва да търпим. Ако дядото се поддаде на манипулации, ще го призная какъв въздух под налягане е, и повече няма да използвам други епитети. Време им е или развод, или психолог. Романтиката може и да почака. Събрали двама дечковци и ги оженили, и проблемите се решават. Къде ти ..

# 194
Този паралел не е като онзи паралел Blush

Дали ще ги разведат или не, дали Сейро ще върне пръстена или не...Ферит вече навлезе в друг етап, етап в който за първи път каза "обичам те", толкова ли лесно ще се откаже от Сейро...разбира се че не . Ще се бори със зъби и нокти за нея.

А само как я наблюдава похапвайки ягодката, какво ли се върти в главата му:
https://twitter.com/selvinazkrsmn/status/1634819360614240256?t=b … UzpELT0QyDQw&s=19

Обичам да чета Т, интересни коментари има, а и са доста наблюдателни, виждат неща които аз от първо око не виждам. Ето тази светкавица била символ на просветлението на Феро бей:

Импровизациите на Мерт Рамо, обожавам ги:

https://twitter.com/memo_spm/status/1634645128202670085?t=L0bU1z … _csgyktNSO2Q&s=19

Между другото Дилан Чичек Дениз е потвърдила, че се виждат с бившия на Афра Мерт Я, в период на опознаване били.

Общи условия

Активация на акаунт