Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 169
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Финалът на първия сезон на РИБАРЧЕ в момента е насрочен за 26 май.
Турски спойлер блогър в Twitter.

# 211
Обаче колкото и да се ядосах на Фуат признавам, че ми хареса решението им с Асуман да осиновят детенце и на една душичка да дадат шанс за по-добър живот.

# 212
А има ли някаква информация кога ще махнат скучубрата Пело от сериала?

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:44 от Kathleeen

# 213
А има ли някаква информация кога ще махнат скупубрата Пешо от сериала?
Последно се говореше за 26 епизод, после пък, че щяла да остане повече. Не знаем.

Сега гледам епизода с бг буквички и съм възмутена - Как може Халис да иска от Сейран да оправя брака на Асуман и Фуат, тя да се погрижела JoyJoyJoy В това семейство все някой се меси на другия, все се взима страна Joy

# 214
Това показва, че тя заема важна позиция в семейството. Към нея вече не се обръщат като "малката булка" а като Сейран ханъм. 

# 215
Това показва, че тя заема важна позиция в семейството. Към нея вече не се обръщат като "малката булка" а като Сейран ханъм. 
Да, така е. Това е много хубаво, тя заслужава да бъде госпожа в семейството.
Но не визирам само Сейран. А си мисля като цяло за всички членове на семейството.

# 216
Сега гледах “Его”
Там да видите какво се казва чапкън!!

# 217
Сега гледах “Его”

Брата с извънбрачното дете ли имаш предвид? Каква гад неприятна е той. И аз го гледах.

За "нашия" филм ми попадна откъс с Казъм. Този герой от главен гадняр на филма го направиха главен клоун просто. Актьорът се справя блестящо, но някак олекват всички мъки, които е причинявал на децата си и на цялото им семейство изобщо.
Рускините я разпиляват Сейран просто Joy Яко се обърнаха лагерите. Много време има до петък да видим, какво са измислили, но то май петъчният епизод вече е сниман. Колко епизода напред снимат по-принцип? Никак не съм в час.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 23:40 от Бл@гуна

# 218
Благодаря за превода!

Сега като изгледах с бг буквички и аз взех да се чудя на Сейран. Знам, че е сериал, ама как му удържа на Ферит, особено във вилата с цветето.

# 219
А аз пък се чудя, какво не е ясно в поведението на Сейран за Ферит. Тя му обясни в прав текст какво смята за подготовката и изненадата. Ми... бърка Ферит. И не случайно в паралел показаха Абидин със Суна. Ей така се печели жена - с всеотдайност.

# 220
Според мен нарочно развалиха от части образа на Сейран, защото Ферит  беше насъбрал много черни точки. Сега хейта се прехвърли на Сейран, та малко се уравновесиха двата образа.

# 221
Сега гледах “Его”

Брата с извънбрачното дете ли имаш предвид? Каква гад неприятна е той. И аз го гледах.

За "нашия" филм ми попадна откъс с Казъм. Този герой от главен гадняр на филма го направиха главен клоун просто. Актьорът се справя блестящо, но някак олекват всички мъки, които е причинявал на децата си и на цялото им семейство изобщо.
Рускините я разпиляват Сейран просто Joy Яко се обърнаха лагерите. Много време има до петък да видим, какво са измислили, но то май петъчният епизод вече е сниман. Колко епизода напред снимат по-принцип? Никак не съм в час.
В момента текат снимките на еп.25

# 222
Снощи изгледах епизода, ами какво да кажа, епизода сам по себе си е хубав, много неща тръгват от него, майката на Пелин, Ефето с неговите закани, за искането на Ферит и дърпането на Сейран не ми се говори, не съм задръстена ама малко в повече ми дойде, явно не съм свикнала в турско дизи да гледам чак толкова да се въртят около кекса. Според мен, сега ще почнат драмите, итригите, със сигурност ще се разделят СейФер. Но има го и фактора Кязъм, той как пък ще се съгласи ей така дъщеря му да се разведе... Има много неща да излизат наяве, Сейран не знае със сигурност за Султан и Ферит, пък и ако детето е негово, става чудно. Ферит не знае, че Сейран и Пелин са се срещали,и още такива подобни ситуации. Сега очевидно на дневен ред е майката на Пелин, пък Пелоджум милата ми се стори, че не тя иска да се оправят с Ферит, а майка и, ама така и е взела страха, че не може да и се опълчи или поне така представят нещата.

# 223
Сейран разказа на Ферит , че се е видяла с Пелин и й се е е извинила.Но не разказа какво й е казала Пелин на нея.Само му каза , че няма да допусне да се държи с нея както с Пелин.

# 224
Коментират промени по сценария. Познанията ми по езика са много скромни. Който може да разясни.
Приятен ден!
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1635195131124133888?t=dJlq … CWLFm2pfd-Aw&s=19

Общи условия

Активация на акаунт