Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 214
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
И накрая не знам по каква логика Ферит ще каже, че обича Сейран.  Седнал и се кикоти с Пелка. Не иска да я  пусне. Какво каза на покрива на Аби помните ли?   Иска разни неща  да прави със Сейран,но какво  прави зад гърба й.  Много се е променил, няма що. Абе между два стола при Султанката. Имат си отроче,може би.   Всичко ще е 6. Всички ще са доволни.
Защо един път не  каза и на Пелин,че обича Сейран?  Да разкрият глупостите на Пелин, в шоуто ще е все така.

Мисля,че Султан най-много му отива за жена. Ще си седи дома с дигната фуста.

# 526
Цитат
Деди: Другата страна претендира за ръката на Суна.
Коя е другата страна?

# 527
  • Яко в Матрицата...
Еве, благодаря за превода Heart

За съжаление, вече няма какво да ме задържи до 11 ч., за да чакам фрагмана. Иначе не е лош, но не е ли късно вече да връщат заводските настройки на Пельо? Сетиха се, че е от отбора на лошите… Фрагманът няма дори 1 милион гледания…

И наистина, коя е другата страна? Къде ходи Суна, че да я видят и да я харесат за жена? Май ще гледаме поредната кръпка за задържане на зрителя. Дано да греша…

# 528
И накрая не знам по каква логика Ферит ще каже, че обича Сейран.  Седнал и се кикоти с Пелка. Не иска да я  пусне. Какво каза на покрива на Аби помните ли?   Иска разни неща  да прави със Сейран,но какво  прави зад гърба й.  Много се е променил, няма що. Абе между два стола при Султанката. Имат си отроче,може би.   Всичко ще е 6. Всички ще са доволни.
Защо един път не  каза и на Пелин,че обича Сейран?  Да разкрият глупостите на Пелин, в шоуто ще е все така.

Мисля,че Султан най-много му отива за жена. Ще си седи дома с дигната фуста.

ЯкООООО......  чок ,чок .....Joy

А тия двамата кукундели техния си живот  оправили  , ами и за внуците се "блъскат ".
Возят се на коли ,не ходят с катъри  , а иначе са си останали в пещерите ...Аман от "мъдри глави "

...
....другата страна ... вероятно Фуат ...Как тъй некое неКорхан кан ще е с тази фамилия ......

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 10:21 от sofia26

# 529
Намерил се е някой нов жених за Суна, няма да е Фуат според мен. В миналия епизод бяха решени ,че ще осиновяват дете , сега да се разделят ,че и вече да иска Суна за жена , абсурд.

# 530
Поредния безумен фрагмент 😁

# 531
Не можах да преброя колко пъти Сейран остави пръстена на масата. Grinning
"Радост" за окото и душата ще е следващият епизод. Естесвено ще хвърлят бомбата със Суна и някой жених, ще страдаме за Аби и тяхната любов, защото всичките ГГ да ги затрият на никого вече не е му дреме. Яко.
Но майката на Пелин ме кефи много. Нищо не я спира. Това, което ме дразни е, че Ферит всички го разглеждат като вещ. Ето и Пелин пак: няма да го оставя на това момиче! Това да не е бонбон, ще го изям аз, няма да го оставя на друг.
Не съм в час, но ако Ферит се изправи пред всички, хване жена си за ръка и каже: Обещал съм, но обичам жена си и няма да бъда с друга. Какво се случва? Тези обещания се търсят като наследство, в крайна сметка какво ако го наруши? Интересно ми е чисто информативно. Казва се той й е обещал и всички млъкват.

П.П. Благодаря за превода на фрагмана.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 10:05 от Бл@гуна

# 532

Мерт и Афра на снимки.
Фрагманът ми хареса, дано наистина имаме епизод бомба, че след последния...
И аз не мога да разбера защо всички са се вкопзили във Ферит като вещ и само му държат сметка.
Всеки трябва да бъде отговорен за собствените си действия, защо Ферит трябва да отговорен пред Пелин или Зерин? Дано наистина най-накрая се разкрият игричките ѝ.

Нещо, което много ми харесва в нашето сериалче е, че Ферит е показван в най-слабите му моменти. За пръв път виждам мъж толкова да плаче и да покачва чувства, харесва ми, че се обръща внимание на тази част. Знаем, че е "прието" в обществото ни, че мъжът не трябва да плаче.

Благодаря за превода на епизода и фрагмана, момичета!

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 09:55 от Linasss

# 533
Новият жених за Суна да не се влюби отново в Сейрош Joy Joy
Като гледам само на Халис му върви в любовта Joy

Благодаря ,  Еви за превода на фрага

Щом хората предпочитат Шербета , значи по-добрият побеждава Колко им се писа , колко им се молиха ,никой не го е грижа явно нито за герои , нито за действия , нито за рейтинг 

Linasss  във Вятъра , Миран наводни екраните Grinning Ферит е на път да го стигне

# 534
Явно снимката на сценария е истинска. Рускините така ме забавляват, какви предположения имат кой ще е кандидат жениха не е истина просто.

Как хорошо когда фраг в понедельник дают. Нервные клетки равномернее погибают в течение недели))) Joy

# 535
KrasiAnna, скоро не съм гледала други сериали, явно заради това ми прави впечатление. Joy

# 536
Катарзис само в облеклото или и в душата на Ферит ще ни покажат- захвърлил е черното нещо?!

# 537
  • Яко в Матрицата...
Дори и Пелин я взеха за мезе... Ту е севгилито-инригантка, готова на всякакви гадости, за да ожени Ферит за себе си, ту мисли разумно и вижда нещата в истинската им светлина, ту е жертва, ту пак е севгили-инригантка... Колкото и да се опитват да ни пробутат тезата, че дизито е основано на реални събития, толково повече клишета вкарват и се отдалечават от реалния живот. Поне да ни показваха любов, а то...

И в реала има такива жени като Пелин, навиват си на пръста, че искат да имат нещо или някого и вървят с главата напред, докато не стане тяхната. Като постигнат целите си са нещастни, защото няма взаимност, после са нещастни, че са нещастни и те така.

# 538
Е те в началото го обличаха със светли дрехи понякога аз имам една много любима риза от 6 еп.
Доволна съм от фрагмана никой не вижда изглежда, но Ферит се променя коренно виждаме човек който се бори за брака си въпреки че той иска развод.Виждаме вече човек който приема неща за сериозни.
И пак паралел само че този път не сеем надежди за приказката и щастието а просим любовта на Принцесата. Ако преди ръката нейната беше върху него сега виждаме обратен паралел...
Това са много чисти моменти които няма как да ги изживявал с някой без да е влюбен.
Не знам защо само на мен АбСун не ми въздействат по никой параграф 🤷‍♀️

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 11:06 от x BlackRose x

# 539
Диди.
И аз така си казвам... Оо Ферит се промени и след половин час, ново 20. Пак върти и суче около Пелин, и е оплетен в лъжи.

Когато бяха на хижата, изкараха чудесно, искрено се тревожеше за Сейран. 

Но  докато бяха на масата телефона му звънеше, не вдигна да. Оставил я е на степ бай  и знае,че тя е там.
Човек ако уважава и не иска някоя, подобаващо ще се одръпне и ще го заяви. Пелин  затова  не пуска.

Общи условия

Активация на акаунт