Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 144
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Не знам дали малкия Фърат е на Ферит или на Фуат, но подозирам, че Султан е била първата жена в живота на Ферит.
И аз така мисля. Имам чувството, че него хем го е срам от тази връзка, хем някак си не може да зачеркне напълно Султан.

Ферит е безсрамен ,ако  има и грам срам от връзката си със Султан ,не би продължил похожденията си в тази насока  извън конака ,гордеейки  се ,че е търсен ...
Връзката със Султан е изчерпана ,защото има  нови ,интересни ,привличащи ,стоящи по на ниво с него   от слугинята ...обществото , а не кухнята.
Това е порок ,трудно лечим . "Отказва " се ,но винаги може да започне отново ...

# 631
Дали ще имаме фраг?

# 632

Уж да искам да кажа,че в момента дават повторение на 24 еп по Стар и е възможно да е след него хич няма да се шашна.Или се опитват да докарат както казах по рано рейт на ново започващия утре отново на ОГМ с Биркан и Ебру.

# 633
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Фраг 2 няма, може би е за добро. Или ще го дадат днес с новото дизи. Каквото и да направят, хората ще гледат Шербета, особено след тази реклама, която им направи местният СЕМ. От писанията из Туитър разбрах, че все пак серия ще има. Наказанието им е заради показване на насилие над жена. То тогава бая дизита трябва да отнесат подобни глоби, включително и нашето. Според мен, по-скоро ги глобяват заради показването на фалшивия морал на силно религиозните членове на турското общество. Каквато и да е причината, се получи обратен ефект. Каналът със сигурност ще обжалва. А нашите спят… Не стига, че сценарият им куца, ами и един фраг не могат да сглобят.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 08:10 от Reni - BG

# 634
Нашият е за наказание , заради насилие над мъж 😄😄. Горкото момче с пръчка го биха, а СЕМ спи 😆😊
Права си Рени, и според мен е за добро, че няма фраг.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 07:46 от Ela1

# 635
  • Дубай
Тоя петък  Шербета ще минат Чапкъна даже,както се очертава.Като гледам бая качествена драма ще предложат пак,а наще сц нека ни занимават с Пело и майка ѝ.

И аз мисля,че не е заради насилието над жени глобата,заради двойния морал,който показват в религиозното семейство е...ако трябва да съм честна, добре в да има и такива сериали,че да излизат наяве нещата такива каквито са, а не да се прикриват злините под забрадките.Имам и още какво да напиша ама не е за тук.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 09:02 от I.V

# 636
"Женкарят" 25 еп. Озет
След това, което Сейран чува, тя много се ядосва и между нея и Ферит започват да духат студени ветрове. Ифакат; тя намира ухажор (Сафет) за Суна, който смята за подходящ, тя убеждава Суна да отиде на вечеря със Сафет заедно със Сейран и Ферит. И Абидин, и Суна не харесват тази ситуация. От друга страна, Ифакат продължава да сътрудничи на Султан, за да реализира плановете си за Латиф. Целта на Зеррин този път е Сейран.

# 637
Ако ще и 2 рейтинг да има,ще си гледам сериалчето.Никой не може са ме накара са гледам насилие върху каквото и да е живо същество,пък и да  го харесвам .Освен това динамиката,която има в Рибарчето я няма никъде другаде.Заглеждам други сериали с любими актьори и буквално заспивам.Никой не грабва вниманието ми,все едно гледам филм на забавен кадър .Пък и нещо любимците не са това,което бяха .
Мерт и Афра изразяват толкова чувства само с очи,че няма как да не харесаш играта им

# 638
# 639
# 640
Ако ще и 2 рейтинг да има,ще си гледам сериалчето.Никой не може са ме накара са гледам насилие върху каквото и да е живо същество,пък и да  го харесвам .Освен това динамиката,която има в Рибарчето я няма никъде другаде.Заглеждам други сериали с любими актьори и буквално заспивам.Никой не грабва вниманието ми,все едно гледам филм на забавен кадър .Пък и нещо любимците не са това,което бяха .
Мерт и Афра изразяват толкова чувства само с очи,че няма как да не харесаш играта им

Миналата Събота гледах накуп Семейство, любимото Рибарче и Казвам се Фара, в тази последователност.
Да ти кажа, в моите очи Рибарчето доста издишаше откъм динамика, в сандвича на другите два. Наясно съм, че е едно да си на 3-4 епизод, друго е да си навъртял над 20, и няма как да мине без пълнеж, но цял епизод да избираш нощница... Smile
Рейтинга ни е доста висок. Да, изгубихме много зрители, но броят на тези, които продължават да дават шанс на историята е впечатляващ. Надявам се сценаристите да се окопитят и да възнаградят подобаващо търпението ни.

Да си кажа и аз за Пелин, която сте чепкали в предните страници Smirk
Толкова ми е безцветна, че чак прозира. Абсолютно безхарактерна и безвкусна героиня, чиято роля се изразява в това да стои до някой прозорец и да подсмърча за неща които иска, но е твърде слаба и безсилна, за да получи.
Ферит я унижава и разиграва, тя подсмърча. Зерин дирижира живота й, тя подсмърча, Гюлгюн й дава съвети, тя подсмърча, Сейран я скубе и изхвърля, като мръсно коте, тя намира прозорец, до който да подсмърча.
Нейният образ не се развива, не блести със собствена светлина, създаден е да отразява останалите (Ферит, Сейран). Така я възприемам и може би за това не ми пречи, не ми и въздейства, не й придавам никаква тежест.
Възприемам я, като нюанс от миналото на Ферит, който промяната неизменно ще заличи. Като спомен, който ще бъде забравен. Като петно, което ще избледнее с времето.

# 641
И какво излиза сега , Суна може да си прави каквото си иска за разлика от Сейран Единият път добре , спасиха я от вдовеца .Прибраха я в имението с цел да и помогнат да си намери (намерят) подходящ за нея съпруг Тя се съгласи и толкова се радваше Сега , когато това става , тя вече няма да иска и пак ще трябва да я "спасяват" и от този брак  Дали ще поиска да избяга с Абидин ? Едва ли Ще чака пак на Сейран и Ферит . На Сейран какво и се позволи , кой чу нейните желания и т .н. За капак ще бъде отново тормозена  и ще трябва да се обяснява  за безмозъчния Юсуф
Сега ще го видим и "добрият" им баща какво ще натвори 

Дано не спрат излъчването на Шербета . То с конкуренция какъв сценарий сътвориха , представям си  без Grinning

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 12:29 от KrasiAnna

# 642
  • Яко в Матрицата...
Гледам снимките, Ферит май също е свалил халката Joy

# 643
Нищо, Рени, на снимката от Linasss тъкмо е готов новия тасаръм, ще сложат техния си пръстен Grinning

# 644
  • Яко в Матрицата...
Халката е без значение, ако в ума и сърцето си не си женен…

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:20 от Reni - BG

Общи условия

Активация на акаунт