Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 149
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Как ли ще изглежда в очите на Кязъм?  Имала си любим щерката,че вече е в дома на мъжа й
и работи там постоянно. 
Сигурно пак ще я  души и бие наред.
Ако разбере и за Суна. Ще го изкарат шизофреник.

Аз казах ли,че е временна промяната в Кязъм Бей - привидна.

Иначе в Т всички казват,че Фъратче е на Фуат.То ще е голям шок...

# 616
Ако Фърат е на Фуат, Султан ще излезе много вървежна в това имение JoyJoyJoy

# 617
Е нали 100 пъти казаха, ПЪРВОТО ДЕТЕ на Ферит ще е от Сейран...та се надяваме поне това да е истина.  Относно годините на Ферит защо ми се върти 25 🤔, нямам доказателатяо...така някъде ми е влязло в главата.. На колкото и години да е 24 или 25  гнусничко е да има 5 годишно дете. Значи е забременил Султанка на 19 🤮🤢

# 618
Мисля ,  24 г е Ферит Ако момченцето е на 5  , Ферит е бил около 18 г Нали Султан е била и бременна Направо малолетен ще го изкарат  , че е бил
  Хората се смеят , да не би на Афра да и  свършва контракта , че  Пелин не спира да се вихри

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 16:23 от KrasiAnna

# 619
Ще има фрагман днес...

# 620
  • Яко в Матрицата...
Шербетът се е сдобил с много гадна глоба Rolling Eyes 5 серии няма да се излъчват… Как си го представят това. УжасТ!

# 621
Рени, а по какъв повод? В такъв случай дали на нашето дизи ще му се вдигне рейтинга?
П.С Не съм го гледала този сериал.

# 622
Рени, а сигурно ли е, че веднага ги наказват с 5 епизода? Някъде прочетох, че уж при второ нарушение, а сега само глоба. Дано не ги накажат с епизодите.
Аз с мишката превъртях десетина епизода, но не издържах. Най-неприятни са ми сериали, в които има фанатични, религиозни лицемери. Не ми хареса определено.

# 623
  • Яко в Матрицата...
Поне в тези новини, които прочетох, няма информация кога точно ще се приложи това наказание, нито пък че ще се приложи при повторно провинение…

# 624
Като се има предвид, че изборите им (президентски и парламентарни) са на 14 май, най-много след петъчната серия да позволят още една...

# 625
Гадост! Та това е месец и малко без излъчване. До сега май не съм чувала за такова наказание. Тези са пълни мизерници.
Ако го спрат след тази седмица няма да го излъчват през целия Рамадан май. Че то в нашия сериал да не би да имаше по-малко насилие в първите епизоди? По-добре да спра да коментирам по темата, че ще ме затрият за нищо.

# 626
Цитат
Че то в нашия сериал да не би да имаше по-малко насилие в първите епизоди?
Скрит текст:
Не е проблемът само в насилието, макар че там е и физическо, и психологическо.
Има сблъсък между два модела на живот, вкл. семеен - светски и фанатично религиозен. И от този втория направо тръпки те побиват. Например, снахата от светско семейство подготвя стая за бъдещите си деца и я облепва с тапети с фрагмент от "Трите прасенца". Това предизвиква истерия у свекървата, която одира тапетите и ... слага тапети със синьо око срещу уроки. От четири стени те гледат сини очи... Следва одиране и на тези тапети от младите. Направо си е ежедневна битка.

# 627
Да, мен точно за това най-много ме е яд, защото в този сериал и точно в конкретната сцена показват лицемерието на фанатиците. Направо бях изненадана как го допуснаха да го излъчват, защото ги показаха в целият им блясък, но коментирам, че мотивите за наказанието уж са сцените на насилие.
Сега се разтърсих за информация и наистина няма такава, че чак при втора издънка ще ги спрат.

# 628
Не знам дали малкия Фърат е на Ферит или на Фуат, но подозирам, че Султан е била първата жена в живота на Ферит.

# 629
  • Яко в Матрицата...
Не знам дали малкия Фърат е на Ферит или на Фуат, но подозирам, че Султан е била първата жена в живота на Ферит.
И аз така мисля. Имам чувството, че него хем го е срам от тази връзка, хем някак си не може да зачеркне напълно Султан.

Общи условия

Активация на акаунт