Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 199
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Чела съм ѝ актьорската биография на Буче Бусе, знам, че учила актьорско майсторство, но какво от това? Всичките актьори в БГ и те са завършили същото, и въпреки това не могат да играят (на екран! Сега, за театър да играят, може и да стават, нямам идея.) Joy

[Едно момиче беше написало в twitter сега че, щом мениджърът сега ходи публично да недоволства значи са я махнали от сериала вече 🤣🤣]

# 571
Скрит текст:
Оставете я тая девственост, тя е просто символ. Пелин нали с това манипулира Ферит. "Аз ти дадох най-свидното си, а ти как постъпи с мен? Тя какво ти даде?"

Няма какво да му даде Сейран, защото е видяла какво се случва с жените около себе си. Първо с майка си, после с Гюлгюн, че дори и Пелин... Влезли са в някакви отношения, от които няма излизане и си стоят нещастни. Сейран не знае за игричките на Пелин. За нея Ферит е отговорен за положението, особено след това, което чу в стария апартамент на Пелин. Но се влюби в онзи Ферит, който той не показва на всеки, и иска пълноценна връзка. Пече се на бавен огън тя, да видим докога...

А 1sen e най-голямото недоразумение евър... А на т.нар. мениджър на Буче още по-голямо. Била учила в университет? Rolling Eyes Е, и? Не виждам да има полза от това учене... Явно и там университетите раздават дипломите на килограм. А пък това "успешната актриса" е такава подигравка... Как може хора в бранша да не отделят ролята от този, който я изпълнява?! Не била метреса. Хората говорят нонстоп за ролята, те го вземат лично. Ох, спирам, че пак се ядосах.
JoyJoyJoyJoy

Така само доказват, че хората са прави. Джем Татлъту да се гръмне

Говоренето през носа дали в университет го е учила?

# 572
Язък че брат на Киво кешке да беше умен колкото брат си впрочем и в Сблъсък е имала сцена с Киво и пак гледа като теле у железница какво да ви кажа... 😂😂😂

# 573
На Буче да й дават Оскар за най-добра женска роля, поддържаща роля, за цялостно творчество и да заминава да покорява другите сериали. Толкова еднотипна актриса не съм виждала отдавна. Някой беше споделил колаж с 9 емоции изразени от нея, на всичките с еднаква физиономия. Точно изразява моето мнение за нея. Нямам представа, кой я менажира, но ако наистина има толкова здрави позиции, защо не я уреди с някоя читава роля. Аз като гледам Пелин не дразни толкова като персонаж, колкото тя с изпълненията си. Друг въпрос е, че сценаристите за мен изпразват от съдържание и тежест почти всички образи в този сериал.

Гледам снимки на бившия на Афра, явно наистина той е бил причината за раздялата и новата му любов. Милата, много жал ми стана за нея. Как ли й се е отразило? Дано скоро и тя е щастлива в личен план. Много ми е симпатична.

П.П. Редактирам се, че Буче редактора я беше поправил на Биче и вече звучеше обидно.

Снежи, какво пречи да я харесвате? Защо приемаш изразяване на противоположно мнение за неуважение? Аз например харесвам много как играе Мерт, как изразява емоции и съм го споделяла нееднократно. Но не ми пречи, когато го наричат бездарник, нисък, палячо и какво ли още не. Мнения противоположни има за всички актьори, няма как да се харесват еднакво и от всички. Лошо, че за някои както е в случая с Буче масово е нехаресвана, но съм сигурна, че и тя си има своите фенове.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 22:54 от Бл@гуна

# 574
На мен Буче ми харесва и не разбирам защо непрекъснато я наливате? Все пак има хора, които я харесват, трябва да се уважаваме. А и щом ви дразни, значи си върши работата.

Не знам защо само на мен АбСун не ми въздействат по никой параграф 🤷‍♀️

И на мен също. Ама тя много влюбчива - първо във Ферит, после по Фуат въртя очи и сега се спря на Абидин;.

# 575
  • Яко в Матрицата...
Снеже, за всеки влак си има пътници. Много не харесват и Мерт Рамо, и Афра, ама какво да правим Grinning

Проблемът в случая даже не е Буче, а 1sen и Джем Т. Закопават я с тези си действия.

# 576
Рени, Благуна, и вие сте прави. И на мен Афра не ми харесва - преиграва и е еднообразна - няма промяна от Фазилет насам. Някаква злоби струи от нея, когато играе ядосана. Абе, не ми харесва. А за Мерт съм на същото мнение като Благуна.

А за действията на Джем Татлъту не знам доколко всичко  е вярно.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 21:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 577
Рени, Благуна, и вие сте прави. И на мен Афра не ми харесва - преиграва и е еднообразна - няма промяна от Фазилет насам. Някаква злоби струи от нея, когато играе ядосана. Абе, не ми харесва. А за Мерт съм на същото мнение като Благуна.

А за действията на Джем Татлъту не знам доколко всичко  е вярно.
Снежи, от чисто любопитство, щом главните актьори не ти харесват, какво друго те привлича или ти харесва в сериала?
Лично за мен, освен историята, главните актьори трябва много да ми харесват, за да загледам един сериал.

# 578
  • Яко в Матрицата...
Човекът е пуснал изявление, то ми е достатъчно засега. Джем Т. е злобно човече, нокта.

Да си сложа пак сладурите GrinningHeart Eyes Дано им направят още сесии, че тази я изтъркахме Joy

🧿🧿🧿

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 20:58 от Reni - BG

# 579
Нови на Афра.

Аз я харесвам признавам си и то много ,но ако трябва да избирам между нея и Мерт в тази роля Мерт я превъзхожда многократно.Ферит е образ за много за показване а ние сме видяли само 40 процента така мисля.

# 580
  • Яко в Матрицата...
Диди, няма как да избирам между Мерт и Афра, те са едно цяло Grinning

# 581

Пу, пу, пу естествено красива Афра. Blush

Относно първия път на Сейран, аз напълно я разбирам.
Тъй като явно съм по-близо до годините на главната героиня, първите любовни трепети и съответно по-сериозните крачки, които тя предприема за мен са напълно логични. Наистина за едно младо момиче, дошло от по-консервативно семейство и затворен кръг, първият път е важен - показва пълно отдаване, доверие, гола душа и сърце, не само тяло.

# 582
Диди, няма как да избирам между Мерт и Афра, те са едно цяло Grinning

Абе като се озъби с Одая геч и Юру все едно е превъзпитателка не е моята Афра определено.

АРХИВИ

# 583
Лина, главната не харесвам, главният - да плюс някои второстепенни като Орхан, например... Сериалът започнах да го гледам от любопитство, заради високия рейтинг, не заради някого конкретно.

# 584
Скрит текст:
Лина, главната не харесвам, главният - да плюс някои второстепенни като Орхан, например... Актьорът също много ми харесва като Мерт. Сериалът започнах да го гледам от любопитство, заради високия рейтинг, не заради някого конкретно.

Афра играе еднообразно, а това момиче удиви света с разнообразие Rolling Eyes

Между другото, опитах се като нея да говоря през носа. Еми трудничко си е, иска академично образование

Общи условия

Активация на акаунт