Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 188
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Еванджелин, аз другаде не съм я гледала, докато Афра да и имам някакъв поглед. В тази роля Буче ми харесва. Като започна да я следя, ще видя как се справя с други роли.

# 586
https://twitter.com/cieldenuitss/status/1638251980156989449

Айде стига се чопкайте оставям ви едно видео на АфРам

# 587

Абе като се озъби с Одая геч и Юру все едно е превъзпитателка не е моята Афра определено.

Ох, а аз как се смях на тази сцена не е истина просто. Имах чувството, че направо излезнаха от сценария и Ферит докато се криеше зад Ифакат тя направо си се смееше, а той ми се счу, че не казва Сейран,  а Афраааа, Афрааа, но сигурно съм се объркала.

# 588
Човекът е пуснал изявление, то ми е достатъчно засега. Джем Т. е злобно човече, нокта.

Да си сложа пак сладурите GrinningHeart Eyes Дано им направят още сесии, че тази я изтъркахме Joy

🧿🧿🧿

Oнзи ден тази снимка изплува отнякъде в twitter Heart Eyes🧿 🧿 🧿Cupid

# 589
Снежке, ами виж я. Тя Диди каза преди малко - навсякъде гледа като теле в железница. В Забранената ябълка например. И във всяко дизи едно и също се случва, вечни претенции от нея и мениджъра.
Не знаех, че се е умъдрила и с Къванч сцена да направи! Вай бе! Докъде е стигнал Джем, да изнудва и брат си!

https://twitter.com/Phoebebuffayyo/status/1638250940909121542/video/2

# 590
Еванджелин, благодаря, ще я погледна като имам време.

Коя е дамата, Диде? Откога са тези архиви?

# 591
Еванджелин, благодаря, ще я погледна като имам време.

Коя е дамата, Диде? Откога са тези архиви?

Бесте Кьокдемир - актриса ами не знам,но 100 пр е архив сега сме по пълнички.
Еве , не може всеки да е на нашето мнение. И аз не харесвам въпросната девойка ,но... сме длъжни да си я причиним като си гледаме чифтето.Сега искам да направя един анализ тези дни да видим дали ще мога да напиша някой чаршаф започнах да гледам отначалото понеже и ще споделя доста от второ виждане.

# 592
Диде, не може всички да са на нашето мнение, но и не може да ни дават наклон в живота, ако ме разбираш.

# 593
Ама моля ви се, отварям Т Бусето, отварям форума Бусето ...Joy
Та по фрагмана, има нещо лукавичко в погледа на Феро бей тука

Дали не са устроили капанче на Пельоджъм Thinking

Май ни очакват сцени на яхта със Сейферчетата и Абсунчетата

Бл@гуна, не си объркала, Мерт Ферит тогава направо си каза Афра. Grinning

# 594
Диде, не може всички да са на нашето мнение, но и не може да ни дават наклон в живота, ако ме разбираш.

Какъв наклон давам, че чак пък и в живота? Защо се заяждаш не разбирам?! Както искаш, твоя работа.

Дидке, не я знам тази актриса. За първи път я виждам - симпатяга е.

# 595
Проблемът на Буче е, че играе обсесивна личност. Тревожността е перманентна тук и трябва да намери израз в очи, в мимики, в телесно поведение. При нея обаче очите и лицевата й мускулатура са неподвижни. Дори когато разтяга устни в усмивка участват само устните.
Не бях обърнала внимание на начина й на говорене, но е вярно, че говори само чрез носоглътката. Изразителност няма и внушава някаква апатия. Душица липсва...

# 596
  • Дубай
Проблемът на Буче е, че играе обсесивна личност.
Тука не съм съгласна,той и Каан Урганджиолу какъв обсебващ Емир беше в севдата ,ама в един момент блестеше повече от Бурак...Талант си трябва да играеш отрицателни роли,положителни всеки може!
Честно казано за мен Пело  не е проблемът тука, проблемът е във Ферит-ако беше мъж на място,който обича истински и разбира смисъла на думата имаше шансове да се докаже.
Иначе казано,Буче не ме дразни ,но и не ме е впечатлила особено...
Момичета,когато се присъединяваме в дадена общност винаги трябва да сме толерантни с мнението на събеседниците си, независимо дали то съвпада с нашето...Апелирам да се уважаваме,хубаво е да водим дискусия,но без да влизаме в излишни филми ...

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 23:06 от I.V

# 597
Проблемът на Буче е, че играе обсесивна личност.
Тука не съм съгласна,той и Каан Урганджиолу какъв обсебващ Емир бешенв севдата ,ама в един момент блестеше повече от Бурак...Талант си трябвя да играеш отрицателни роли,положителни всеки може.
Честно казано за мен Пело  не е проблемът тука, проблемът е във Ферит-ако беше мъж на място,който обича истински и разбира смисъла на думата имаше шансове да се докаже.
Иначе казано,Буче не ме дразни ,но и не ме е впечатлила особено...
Момичета,когато се присъединяваме в дадена общност винаги трябва да сме толерантни с мнението на събеседниците си, независимо дали то съвпада с нашето...Апелирам да се уважаваме,хубаво е да водим дискусия,но без да влизаме в излишни филми ...

Да сравним Каан с Бученце е все едно да сравним огромен чинар с пън за сядане за почивка.Но мога да дам други примери от едно време които хората изгряха от отрицателни роли буквално сами без да бутат кариерата на колегите си.Разбрахме,че не иска да е Сейран ОК ама ако иска да е с Мерт там ще удари на камък бедната човека не вярва в АШКА следователно и севгилитата ще са еднодневни и мокри /сухи кърпи.

Нямам нищо против Бучето жива и здрава да е може и нейния миг да дойде ,но ще е извън това дизи.Нека пробва да не играе гадна не и се получава.

# 598
  • Дубай
Абсолютно не ги сравнявам,Каан къде е ,Буче къде.Говорим за обсебващи роли-въпросът е в таланта и харизмата,а това не се учи,или го имаш или го нямаш.

# 599
Цитат
Абсолютно не ги сравнявам,Каан къде е ,Буче къде.Говорим за обсебващи роли-въпросът е в таланта и харизмата,а това не се учи,или го имаш или го нямаш.
Ами това твърдя и аз. Трябва си богата душевност. Тя намира израз.

Общи условия

Активация на акаунт