Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 153
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Абсолютно не ги сравнявам,Каан къде е ,Буче къде.Говорим за обсебващи роли-въпросът е в таланта и харизмата,а това не се учи,или го имаш или го нямаш.

To Емир и Пело няма къде да ги сравниш единия беше гений буквално наистина в последните 10г това е най-добрия отрицателен образ защото предизвика променливи чувства у всеки човек и това се дължи на Каанджъм и негово брилянство сега отново е много на ниво,но Емир е друга бира за мен.
Пело ми напомня на някой ,но е жалка имитация на този някой и като талант и като всичко.
Ох аз нямаше да гледам ЗИ по Лейди и пак го гледам аман вече дано не купят Чапкъня скоро тук че ще имам примависта отново.

Каква истина :

— Ферит е свикнал да страда сам. Всеки път, когато изпитва болка, той не търси подкрепа като Фуат например, той просто отива на място, където може да изпита болката сам.
Сейран винаги е готова да се грижи за него, дори когато е ядосана. Тя е единственото му изцеление

https://twitter.com/soladeed/status/1638289929129062402

# 601
# 602
  • Яко в Матрицата...
Виждам, че сте намесили и любимия ми злодей - Емир Heart Eyes Той е 10 нива над всичко, което някога е създавано като отрицателен образ. Разбира се, че и Каан има своя принос за успеха му, но той беше изпипан откъм сценарий - историята му, репликите, дори положителните му страни. Просто нямаше за какво да се закачи човек. Както вече писах, образът на Пелин не е ясно какъв е. Да, пишат ѝ хубави реплики, но те увисват.

Един от най-добрите епизоди беше този Heart

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 09:33 от Reni - BG

# 603
.  Привет мили дами и аз да се запиша с нова прочетена клюка.

# 604

Наш Мерт Рамо бил засечен вчера от журналисти. Пита ли го, дали са верни слуховете за любовни отношения между него и Афра, той е отрекъл.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 10:09 от Linasss

# 605
  • Дубай
Привет,момичета...

Ренко,така е!Емир е шедьовър на изкуството от към отрицателни персонажи-втори като него няма,няма и да има.Без него севдата нямаше да е  такава кара!

Аз като цяло мисля,че проблемът в Буче и персонажа и ,че е непоследователен.Един път жертва ,един път божакравичка,един път манипулаторка и изкусна лъжкиня,което и дразни  драгия зрител.

Наш Мерт Рамо бил засечен вчера от журналисти. Пита ли го, дали са верни слуховете за любовни отношения между него и Афра, той е отрекъл.

За сметка на това ,бившия на Афра се е появил с Диляна от Чукура...😁😁😁Тая много мъжове смени за последните години.

В последното си интервю Нургюл Йешилчай каза, че следи сериала "Kingfisher" и харесва актьорската игра на Афра Сарачоолу и Мерт Рамазан Демир.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 11:33 от I.V

# 606
Здравейте Благодаря за превода и споделеното

Мерт

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1638508067720495106

# 607
# 608
Да обобщим 24 епизод през моя спектър

# 609
  • Дубай
Голяма душичка нашият Мерт...Нали говорихме за Каан та като видях този клип, пак се сетих за него...Голяма любов бяха зад кадър с малката шекер портакалъ.
https://twitter.com/i/status/1638513271513677824
Няма да слагам в спойлер ,че е грехота.Надявям се да няма оплакали се ,за нарушение в  темата .

Каан и Арвен
https://youtube.com/shorts/olZwvL9vzcE?feature=share

Дидко,златни ти ръце...Без твоите красоти темата нямаше да е така красива.

# 610
Голяма душичка нашият Мерт...Нали говорихме за Каан та като видях този клип, пак се сетих за него...Голяма любов бяха зад кадър с малката шекер портакалъ.
https://twitter.com/i/status/1638513271513677824
Няма да слагам в спойлер ,че е грехота.Надявям се да няма оплакали се ,за нарушение в  темата .

Каан и Арвен
https://youtube.com/shorts/olZwvL9vzcE?feature=share

Дидко,златни ти ръце...Без твоите красоти темата нямаше да е така красива.

По онова време си имах рубрика в Т с тяхните сцени и зад кадър мисля,че Арвен обожаваше Каан и това си продължава до ден днешен наскоро отново имаше нещо което ме зарадва.Вярно е,че майката на детето беше примаджийка ,но това е отделна тема сега няма как да печели девиденти ако пусне детето си да гледа Каан и да му се радва или някой друг от екипа.

А иначе за нещата дори няма смисъл да ги коментираме когато
нещо ме вълнува такива неща са даденост на вълненията ми.

По това сладко видео да съдим ли,че Фърат е син на Ферит? Въх ще стане сигурно като в Истанбулската невеста ще спят заедно ще забременее и ще пометне може да падне по някои стълби тук защото в турски сериал главната героиня 99пр винаги си губи първото бебе и има драма.И после да научим за Султан и мутфак историите само се чудя как е направил детето като едва е стоял...

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 14:47 от x BlackRose x

# 611
  • Дубай
Има мъже като са пийнали им идва хъсът за ,нали се сещаш ...При Ферит няма значение,но аз се питам друго?Ферит на колко години е бил ,когато за първи път е преспал със Султан?Сейран я представиха за деветнадесет годишна,а него?

# 612
Има мъже като са пийнали им идва хъсът за ,нали се сещаш ...При Ферит няма значение,но аз се питам друго?Ферит на колко години е бил ,когато за първи път е преспал със Султан?Сейран я представиха за деветнадесет годишна,а него?

Как на колко? На 20г.Сега е на 24 нали е учил в чужбина 4 г учене...
Тази вечер Чоп Адам нямало да има щели да повтарят епизода което означава ли че утре ще има фрагман а не днес? За да се направи ПР на новото дизи не ,че актьорите имат нужда.

Снимки на Ифакат или Гюлгюн в кафене.Зеринката също е там...

В някаква гора или планина са снимали не става ясно по скоро ще е гора.
Пело и Кязъм били там

Говори се,че 26 еп ще гръмне бомбата с Юсуф нищо няма да е както преди.
Ако искат рейтинг не е зле да отварят точните теми а Юсуфката е една от тях.

# 613

Здравейте ново инфо от профила на Бирсен, като оригиналният текст е :
Според мен статията е по скоро в защита на актрисата, но там не виждам никаква химия и игра само поглед на теле(лично мое мнение). Много у хубаво всяка от нас да споделя мнението си и какво е прочела,макар че аз лично последните серии са ми малко тегави без кой знае какво развитие. Този Юсуф незнам каква бомба ще е при положение че от първи епизод Сейрин го е отписала поне там да имаше някаква драма щеше да е по интересно, но не зациклили на нашият Ферит и това е

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 15:11 от kotkata362

# 614
Как ли ще изглежда в очите на Кязъм?  Имала си любим щерката,че вече е в дома на мъжа й
и работи там постоянно. 
Сигурно пак ще я  души и бие наред.
Ако разбере и за Суна. Ще го изкарат шизофреник.

Общи условия

Активация на акаунт