To Емир и Пело няма къде да ги сравниш единия беше гений буквално наистина в последните 10г това е най-добрия отрицателен образ защото предизвика променливи чувства у всеки човек и това се дължи на Каанджъм и негово брилянство сега отново е много на ниво,но Емир е друга бира за мен.
Пело ми напомня на някой ,но е жалка имитация на този някой и като талант и като всичко.
Ох аз нямаше да гледам ЗИ по Лейди и пак го гледам аман вече дано не купят Чапкъня скоро тук че ще имам примависта отново.
Каква истина :
— Ферит е свикнал да страда сам. Всеки път, когато изпитва болка, той не търси подкрепа като Фуат например, той просто отива на място, където може да изпита болката сам.
Сейран винаги е готова да се грижи за него, дори когато е ядосана. Тя е единственото му изцеление
https://twitter.com/soladeed/status/1638289929129062402
Той е 10 нива над всичко, което някога е създавано като отрицателен образ. Разбира се, че и Каан има своя принос за успеха му, но той беше изпипан откъм сценарий - историята му, репликите, дори положителните му страни. Просто нямаше за какво да се закачи човек. Както вече писах, образът на Пелин не е ясно какъв е. Да, пишат ѝ хубави реплики, но те увисват.

. Привет мили дами и аз да се запиша с нова прочетена клюка.