Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 36 659
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Дубай
Не изглежда чак толкова зле Саффет,но все пак Суна си е за Абито.

Харесвам Абидин  и Суна  като двойка,харесват ми тяхните трепети.В началото на сериала Суна ми се стори,че може и да поддаде повече на Фуат,стори ми се ,че завижда на Сейран затова ,че се омъжи за Ферит.С времето обаче ,все повече ми се струва,че Абито и оправи настройките както се казва.
Сладки,невинни и много влюбени. Очите им се търсят и намират подкрепа и спокойствие един в друг,което при СейФер го няма.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 13:53 от I.V

# 676

Оф Heart Eyes Да не им е уроки Heart
Няма мави бонджук да им сложа Grinning

# 677
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 678
# 679

Мерт  много красив тук Heart  

Ифакат предната серия каза на Суна , че трябвало да е нейна наследница , сега и намерила жених Grinning

Щом и интервюта им правят на Фуат и Асуман , няма да ги разведат май

Ох , Диди JoyJoy , за мъжете в сериала  Ама вярно , все едни красавци Добре , че са Мерт и Емре

# 680
# 681
Диди ,това е твоят поглед  за "историята " в сериала  и  го  уважавам ,но аз вижам нещата по друг начин .

чАпкЪн-уФ е бистро планинско поточе ,което  извира  от ВЪРХА  с нагласата да се чува  САМО неговия ромол ,а Пелин  и Сейран са кАмЪчЕтА-та   по пътя  и му пречат да си "пее песничката "....и е принуен да прави МЕХУРЧЕТА !!!! Направо се озорва ......Joy
До там я докара ,че докато Пелин пречеше на Сейран ,сега Сейран  пречи на Пелин или ...греша ?!?!?!

Пелин му се е отдала и тялом и духом ,защото му е вярвала  и ... какво  получи ?!?! Дори безочливо ѝ
 чете конско на паркинга ...Бил принуден да се ожени -вярно- така е ,но защо я обвиняваш ,като не си сторнирал отношенията си с нея .
Той сам каза на майка си ,че всичко ,което тя е чула от майка ѝ е  ИСТИНА ...
Едната ще го чака ,другата ще го търпи .....двете ще си менкат ролите ....

Сейран е свидетел на всичко това , още повече тя е дадена насила на Ферит ,за разлика  от Пелин .
С какво в поведението си Ферит показва ,че  се е променил .Дори и да прави опити нещо като резултат ...няма .
Да ,зараждат се чувства и в двамата ,което не  е лошо , нормално е .

Сейран е различна и това го привлича , но е в правото си да е недоверчива .....колко  пъти го вади  от "батака " само и само да не пострада .

Какво  искала Сейран ,какво да направел ?!?!
Повече от лесно е Ферит ефенди ...СТАНИ ЧОВЕК !!! А не да го играеш много обиден ,засегнат от нейното недоверие ... Права е да не вярва .Направи така ,че всичко да е наистина ....О' кей !!!  С поглед и поведение  на които да се довери Сейран.

И при все казаните  от нея "обиди " за него ,които той чу , а това са истини ,колкото и да не му харесват  ,тя все пак реши да бъде с него...  Какво толкова неразбираемо  имаше в поведението ,вълнението ,притеснението ѝ ,че  отнесе толкова много критики героинята ?!?! Това ,че не се случи тогава ,когато той го искаше ?!?!

Да !Сгреши !!! Трябваше  да дойде в спалнята ползвайки стълбата и по дУвАрА !!!!! А той тогава дали би я приел като Сейран ,неговата съпруга ??? Или няма значение ,важното е консумацията !!!

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 15:17 от sofia26

# 682

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Очите ми останаха тук Heart Eyes
Нямам търпение за довечера да разберем, какво се случва с тези пръстени Smile, че фрага ми е манджа.

Диди, благодаря за усилието, което си вложила да изразиш мислите си. Не чакай още 25 епизода до следващия анализ Hug

Цитат
Суна е сестра на Фуат по съдба НЕВИДИМАТА...

Мхм, и двамата са пренебрегвани от родителите си. Предпочитаните са Сейран и Ферит - малките.

Ето тук се разминаваме. За Суна изобщо не съм останала с впечатлението, че е е третирана различно от Кязъм и Есме.
Фуат определено се чувства невидим. Но при него мисля, че проблема е в собствената му глава. Понякога, когато не забелязваш и потискаш сам себе си е нормално да се усещаш невидим и за хората около теб.
На Фуат му липсва идентичност и си мисля, че това е най- голямата болка на Халис относно големия внук.
Идентичността характеризира самоопределянето на личността и отговора на въпроса: „Кой съм аз?“ И, само когато знаеш кой си, ще добиеш самоувереност да се заявяваш, отстояваш, да си наясно с целите си, да убеждаваш другите в идеите си. Само тогава ще престанеш да живееш в сянката на по- ярките, да се сравняваш с тях, да им завиждаш за смелостта да се открояват. 
Мисля, че доминираща фигура като Халис, ненавижда липсата на характер и безропотното подчинение на всяка цена. Най- малко иска да вижда това в бъдещият глава на семейството и фирмата. Това не значи, че не обича Фуат, не го предпочита или не го боли за него.

Последна надежда за дядото е Ферит. Той е ярък, не се влияе, има смелостта да бъде различен. Не, че е наясно "кой е " все още, но има потенциала да открие себе си при правилно канализиране на енергията му.

# 683
Диди. Страхотен анализ.

Много са красиви... Но  Сейран е като зряла бизнес дама. От антепското фъстъче на тази снимка е истинска  кралица  на модата Heart Eyes

Jyliya.    Благодаря  за всичко,което си написала за Фуат.  В началото мислех,че дядото не го обича,а  вече видях, че проблема е в него.
Мисля, че в тези семейни отношения беше хубаво да вникнем повече.
Чудя се мното на лакомията и алчността на Орхан.  Защо ме е да краде и върти далъвери,  не е като да нямат, богатството ще стигне за всички.

# 684
Диди, поздравления за подробния анализ и разбира се вдъхновението е важно, ако не те е развълнувала историята не би направила такава детайлна разбивка. Да, Феро наистина има психически проблеми при най -малкото нещо което е в противоречие с неговата представа почва да се кара и вика, става друг човек и най ме дразни, че в такива моменти като почнат спор със Сейран винаги намесва семейство й. За връзката му с Пело, за мен също не е основана на чувства, знам ли на навик е според мен. Като стане проблем и тича при нея, тя не му държи сметка, не й пречат другите му любови, отива там за разтуха, дори и малко грубо може да прозвучи ама да освободи напрежението, но Пелин е доволна от това.Фифти-фифти. Защо избра Сейран ли- още в баклаваджийницата я нацели с влизането, сопването от нейна страна го изненада и нахъса, затова й каза, да се радва, че е за кратко в Антеп. Момичетата с които е бил преди не са му повишавали тон...хем красива, хем се репчи срещу него, а той е свикнал само с поглед да ги сваля, ама тука удари на камък. Вярно, ако бяха го сгодили със Суна, той щеше да гони Сейро...Недовърши тогава защо е избрал Сейран. Като се извини на Суна после, каза нещо от сорта, че като Сейран е застанала пак пред него след сдърпването станало изневиделица ли, нещо такова и затова поискал нея. Сейран определено си представи по-бляскаво бъдеще с него, забраните на Кязъм да ги няма, побойщата, но в началото искаше да избяга с Юсуф, ама той страхливец, на нея не и оставаше избор, от една страна шанс да не яде останки, да учи, да се развива, да стане госпожа в имението, но от друга тя не искаше да се жени, чувстваше се и гузна към сестра си. Целувката, когато Сейро го удари, Феро неосъзнато го направи, хем да я успокои, но хем го поиска. Още първата вечер в имението преди да слязат за вечеря , той като излезе от банята и я видя заспала я зави и я погледна, погледна колко е красива, ама се отдръпна и си каза на ум какво правя, глупости... Така...започнаха чувства и при двамата, аз мисля че първо при Сейро. За развода-Ферит я провокира с това, защото се опитва да бъде по-добър човек, променя се, но постепенно -ок прави грешки, няма да е лесен процес, но тя някак си не го оценява. Не му казва "обичам те", какво й пречи?! Можеше на романтичната вечер да му го каже, ок трябва да й печели доверието, ама кажи му на този човек какво чувстваш,дай му хъс да се потруди за тази връзка , обнадежди го. Сега нощници ала бала размята - ми не е до това. Ферит по би се зарадвал да чуе "обичам те" от нея отколкото да я види хазър по нощница и парфюм. Ок тя защити брака им с изгонването на Пельо, ама после.... забуксува. Само Ферит се старае за връзката им.Айде да се разчупи и тя вече, а не да скланя глава тъъъъъът и нищо.

# 685
Зори аз и ти все едно една клавиатура ползваме само това ще ти кажа,

Има озет пак ще е дълъг като предния път аман

Има слух,че Ферит ще удари Сейран.Това да го видя не го вярвам колко го вбеси
и не я цапардоса сега направо ще е върха на сладоледа.

-Сцените които снимаха в джамията са тази серия имало е пак поправки по епизода ясно защо е нямало фрагман.

Ознюр и Доукан казаха хубави неща за всички даже и за Буче
Доукан каза,че щом я плюем значи си върши работата добре.Това трябва да я радва и тн...
Скромно момиче от Измир говорили малко с Ознюр погледнах малко от интервюто
Мерт му бил като брат Афра била по спокойната от двамата.

Много готина Берил

ПП:А Мерт Рамо каква котка има у тях не знам ама интересни детайли виждам по тялото му повреме на епизодите. В фрагмана особено на врата му да не е котка някоя на два крака - разгорещена.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 19:30 от x BlackRose x

# 686
  • Яко в Матрицата...
Мерт пее новата песен, много яко Heart EyesGrinning

# 687
Откъде се диша?
Как се диша?

Разплаках се като малко дете буквално.Нормално ли е?

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1639329434497843206

# 688
Мерт пее новата песен, много яко Heart EyesGrinning

Да беше супер.
Ама тези двамата ми късат сърцето Heart

# 689
ПП:А Мерт Рамо каква котка има у тях не знам ама интересни детайли виждам по тялото му повреме на епизодите. В фрагмана особено на врата му да не е котка някоя на два крака - разгорещена.

Гледах, гледах ама не видях нищо? Къде по-точно, на коя част, да се съсредоточа? Joy

Добро начало на еп 25 до сега, доволна съм. А и не всеки ден Мерт Рамо ни пее Heart EyesInnocent

Общи условия

Активация на акаунт