С какво ви дразнят свекървите? – 145

• 31 812
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
не бих оставала с престиване при сина си. Уважавам неговото лично пространство, уважавам и нашето си. Има хотели.
Предпочитам, когато се стигне до там да живее с някого, да ходим много рядко на гости и когато ни покани този някого. Не искам да вредя на сина си. Не бих давала съвети на жена му - как да чисти, готви, гледа деца и т.н. Нейна си работа.В моя дом аз съм господарка. Ние ще сме по-скоро изглеждащи като "непроявяващи интерес", подозирам че, тъй като няма да се мешам и да се държа лошо и грубо с нея, има вероятност да бъдем обвинени в безхаберие.
Ще се обаждам на  сина си, във време, когато знам че е сам. Ще му давам съвети, ако още ги търси от мен, ще го подкрепям каквото и да прави в живота си и това е. Няма да се мешам, да се конфронтирам с половинката му, каквото и да мисля за нея, ще си мълча. Изобщо ние ще си живеем живота.
никога не бих карала сина си, да се чувства длъжен да ни издържа.Той заслужава добър живот и аз съм благодарна че е мой син.

Синът ти на колко години е? На 3 или на 5?

# 616
Dincho,
Мечтите са безплатни. 😉

# 617
Писала съм вече,че нямате никакъв щанс.Относно съфорумката,която се е отнесла в мечти,каква готина свекърва ще е,от сега си представям как ще я обявят за незаинтересована,необичаща собствените си внуци и какво е това обаждане  в отсъствие на снахата?Сигурно говори против нея и дава лоши съвети на сина си!
И като му се каже това на сина 100 пъти,познайте какво ще стане!

# 618
Тъй де, друго си да помечтаем какво ще бъде когато мамин бебчо стане 190, брадат и с космати крака, пък ние ще сме си все на 20+.....айде 30+😛

# 619
Така е, балансът е много трудно нещо в истинска ситуация. Тук помнят, че с последната приятелка на сина ми се запознах година по- късно. А са в съседен квартал.
И досега седя далече и все си мисля, че трябва да съм по- активна, но от тези теми човек да се чуди как, кога и при какви обстоятелства има право да зададе един прост въпрос като " как сте".

# 620
Много ми е забавно да чета заричанията на разни уонабита – като почнеш от „аз като порасна и имам деца, никога няма да ги карам да ядат, да се къпят, да пишат домашни и да си лягат рано“ та до „аз като стана свекърва“... Simple Smile

# 621
Как Сийка, и аз така....
Обаче съм си обещала Ма Ко да доживея  да  стане свека..... тогава ще е голям купон.
Ма Ко, с добри чувства го казвам

# 622
Аз чакам на ма ко снахата... Laughing

# 623
Това е като онази притча с "Преди да имам деца , имах няколко теории за отглеждането и възпитанието. Сега имам деца и никаква теория , защото се разбиха на пух и прах ". Laughing
 Така и със заканите за най-добра свекърва.
Ма ко с нейната категоричност и  светът и в черно-бяло .... Симпатично е като си на 20 , докъм 30 и малко. После те класифицират в друга скала.

# 624
И аз чакам снахата на Ма ко,ама съм по-възрастна и сигурно няма да доживея,но ще наглеждам форума отгоре!

# 625
 Аз мислех , че детето и е малко 5-6 годишно. Скоро разбрах от темата  , че е тийнейджър . Така , че може и да доживеем тоз велик миг и по старичките.

# 626
Eхее, колко свекърви са се насъбрали, като на пейката пред блока е положението... Laughing
Обаче едно е показателно в случая, чисто статистически, че тази тема върви доста по-бързо откъм обем, отколкото темата "С какво ви дразнят снахите", случайност?! Не мисля. Smile

# 627
Никога няма да оспоря избора на сина си.
И не ми е работа. И меда, и жилото, са си негови😀
Имаше една предходна, много хубав човек с много тежки проблеми, бучах тайно уж тук, пред него дума не съм обелила.
Сам си я разкара

# 628
Ми някак снахите преобладават във форума 😀
Освен това всяка свекърва е била снаха, а всяка снаха не е сигурна свекърва 😉
А и свекървите одумват снахите на пейките пред входа (не, че съм виждала, ама щом казвате, вярвам ви) 🤣

Таис, хайде не ни лъжи сега! Кой знае колко лошо си го гледала горкото момиче, че чак синът ти се е стреснал 🤭

# 629
Абе и свекървите съвсем не отстъпват, тук има повече от тях, затова така усилено върви дискусията, иначе щеше да е скучно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт