С какво ви дразнят свекървите? – 145

• 31 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 750
  • при късмета
Да, рисковете от това 7-годишно момиче да спи у приятелка са съвсем същите, като 17 годишна да спи у приятел. Никаква разлика.
Там е работата, че Динчо не споменава конкретни рискове. Знае, че 16-17 годишните имат гаджета и с това няма проблем. Знае, че правят секс, с това също не е споменала да има проблем. Не е проблем малолетни да са на хотел, да го правят в колата или през деня у единия  или другия, не може само да остава момичето да преспива у момчето през нощта. Обратното не каза приемливо ли е и може ли да са ѝ среда такива момчета Joy Затова е толкова безумно тръшкането ѝ.
Има голяма разлика . Даже се чудя колко хора се правят на неразбрали. Наши съседи се сдобиха с внуче от 14- годишната си дъщеря след като няколко пъти нощувала в приятелка. Оказа се , че и приятели са нощували там . Риск си има - премерен, непремерен , кой както си прецени. Хората от горепосочената случка отглеждат  детето като родители.
И е гаранция, че детето е станало на такова преспиване? През деня у единия или другия, докато родителите са на работа е категорично невъзможно, така ли?
Аз преди да навърша 18 живеех с мъж, пък родих след 30 си година

# 751
не бих оставала с престиване при сина си. Уважавам неговото лично пространство, уважавам и нашето си. Има хотели.
Предпочитам, когато се стигне до там да живее с някого, да ходим много рядко на гости и когато ни покани този някого. Не искам да вредя на сина си. Не бих давала съвети на жена му - как да чисти, готви, гледа деца и т.н. Нейна си работа.В моя дом аз съм господарка. Ние ще сме по-скоро изглеждащи като "непроявяващи интерес", подозирам че, тъй като няма да се мешам и да се държа лошо и грубо с нея, има вероятност да бъдем обвинени в безхаберие.
Ще се обаждам на  сина си, във време, когато знам че е сам. Ще му давам съвети, ако още ги търси от мен, ще го подкрепям каквото и да прави в живота си и това е. Няма да се мешам, да се конфронтирам с половинката му, каквото и да мисля за нея, ще си мълча. Изобщо ние ще си живеем живота.
никога не бих карала сина си, да се чувства длъжен да ни издържа.Той заслужава добър живот и аз съм благодарна че е мой син.

Синът ти на колко години е? На 3 или на 5?

няколко пъти над тази възраст вече, и дори незнам кога стана? хахаххахха Simple Smile
Има си приятелка и ние стоим настрана с баща му.
Момичето изглежда умно и възпитано, но не я разпитвам за нищо. Излизаме на разходка, когато дойде в нас се прибираме, съгласно уговорката.

# 752
  • София
Да се забременее може и през деня. Нощуването никак не е задължително за целта.

Нова тема – https://www.bg-mamma.com/?topic=1537774

Общи условия

Активация на акаунт