На море в Турция - тема 78

• 64 813
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Германия
Писах, писах и всичко се изтри...

Та след дълго умуване и постоянна промяна на решенията, вече сме с резервация за Ефталия Марин за края на октомври. В началото гледах Вилиджа, после се отказах изобщо от Алания, исках да видя Кемер, исках приличен хотел, даже бях избрала Queen Park Göynük, но  докато се чудим му се вдигна цената и семейния бюджет и съвет реши Ефталия. След Лонг бийч и IC грийн палас, не исках толкова огромна територия и само да тичаме между басейни, малък аквапарк за малката, голям за батковците, плаж и барове, но ми излезе доста изгодна оферта, фамилна стая с 2 спални и вкл.трансфер, а и децата пожелаха там, макар че в края на сезона едва ли ще става за аквапарк.
Наши приятели ще са по това време в Ocean и ще бъде весело, надявам се да останем доволни.

Ще чакам отзиви от лятото, че до края на октомври има още 6 месеца 😄

# 106

Та след дълго умуване и постоянна промяна на решенията, вече сме с резервация за Ефталия Марин за края на октомври. В началото гледах Вилиджа, после се отказах изобщо от Алания, исках да видя Кемер, исках приличен хотел, даже бях избрала Queen Park Göynük, но  докато се чудим му се вдигна цената и семейния бюджет и съвет реши Ефталия. След Лонг бийч и IC грийн палас, не исках толкова огромна територия и само да тичаме между басейни, малък аквапарк за малката, голям за батковците, плаж и барове, но ми излезе доста изгодна оферта, фамилна стая с 2 спални и вкл.трансфер, а и децата пожелаха там, макар че в края на сезона едва ли ще става за аквапарк.
Наши приятели ще са по това време в Ocean и ще бъде весело, надявам се да останем доволни.

Ако можете го предоговорете това. За ЕФталиите нищо добро не съм чула. В Лонг Бийч поне басейните се отопляват извън сезона /от кога до кога не знам с точност/

# 107
  • София
Ние също направихме резервация за септември- Gural в Белек, искахме нещо вече изпробвано 🙂 Цената му сега беше по-добра, отколкото декември. И миналата година за веригата цените през март бяха по-добри, отколкото първите ранни записвания.
Иначе новото там е че Аквапарка е в тотален ремонт и всичко се подменя.

# 108
  • Германия

Ако можете го предоговорете това. За ЕФталиите нищо добро не съм чула. В Лонг Бийч поне басейните се отопляват извън сезона /от кога до кога не знам с точност/
Чак пък нищо 😄 Каквото такова, не очаквам в края на сезона чудеса, надявам се на хубаво време и малко плаж, по-вече разходки и мързелуване.
Аз съм в Германия и тук имат доста добра оценка в сайтовете, на немците явно им харесва 🫡

# 109
  • Beyond the Frontiers
Ефталиите са си чудесни, когато знаеш къде отиваш. Имам клиенти вече 4 години наред са си все там...И не е като да не знаят, какво е хубаво. Роял Уингс, Палома...Просто цената на Ефталия е ниска и за големи деца...а такъв аквапарк нямат много хотели.

# 110
Някой с впечатления от TUI Pegasos Resort?
Благодаря предварително!🌷
С коя агенция си резервирала този хотел?

# 111
Не съм го резервирала, събирам мнения.
Имаше много добра цена на ранно записване в Екватор.

ПП Благодаря на тези, които ми писаха 🌺

# 112
Здравейте.
 Имам нужда от помощ. Ще почиваме за първи път в Турция в началото на юни месец. Насочили сме се към Сиде, но  се чудим на кой хотел да се спрем.  Ще сме четирима възрастни(с баба и дядо ще пътъваме) и дете на 9 години. Държим на хубава и разнообразна храна, чисти стаи, хубави басейни и пясъчен плаж, и също да има забавления за детето(водните пързалки са задължителни Relaxed). Трудно е да угодиш едновременно на  50+ и на 9 годишно Rolling Eyes Моля помагайте!

Sueno Hotels Beach
Kaya Side
Adalya Art Side
Side Star Resort
Amara Family Resort

Моля ако някой има преки впечатления от горепосочените хотели да сподели. Ще съм благодарна на всякаква информация. Приемат се и нови предложения. Бюджета е 5000лв само за хотел.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 17:38 от talis

# 113
  • Пловдив
Хотели стотици в Анталия най важен е бюджета,транспорта и периода.

# 114
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Кой от хотелите Ефталия е най - добър?

# 115
  • Германия
Кой от хотелите Ефталия е най - добър?
Според цената и всичко, което съм изчела и изгледала - Ocean. Той е и най-големия и най-новия.

P.S. Първите немци са вече там, ресторантът на Марин бил обновен, качват снимки, май имало и нов бар.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 15:08 от foley

# 116
Здравейте, някой може ли да ме посъветва за възможно най-близка дестинация за море в Турция. Може и в някое село. Важното е да има квартири или хотели до плажа.

# 117
  • София
Най-близо Чанаккале, ама ба ли го дали има плажове
Гьокчеада е близо, там ако си със сърф
Едремитския залив та чак до Айвалък, ако си над 60+ години
Дикили не знам що за курорт е
Чешме тоже не знам
Гюмюлдур що годе бива
Йоздере пак така
И накрая си идваме където трябва - Кушадасъ.
След всичката тая простотия дето изброих по-горе, ако искаш да отидеш пак в Турция, Кушадасъ ти трябва, правилния хотел обаче, ако ти предложат Мелике, Арора и още някакви тъпни беж крачета да бягаме. Сигурно и квартири има, но нямам представа къде, как, защо.

# 118
  • Пловдив
Германците май си почиват целогодишно в Турция.И аз гледам отзиви за Миракъл-Лара където ще почиват голямата ми дъщеря.След ремонта е станало много хубаво.Дано и другите хотели приключат навреме с ремонтите които са планували.Искам вече да е лято,писна ми от тоя студ.

# 119
  • София
Най-близо Чанаккале, ама ба ли го дали има плажове
Гьокчеада е близо, там ако си със сърф
Едремитския залив та чак до Айвалък, ако си над 60+ години
Дикили не знам що за курорт е
Чешме тоже не знам
Гюмюлдур що годе бива
Йоздере пак така
И накрая си идваме където трябва - Кушадасъ.
След всичката тая простотия дето изброих по-горе, ако искаш да отидеш пак в Турция, Кушадасъ ти трябва, правилния хотел обаче, ако ти предложат Мелике, Арора и още някакви тъпни беж крачета да бягаме. Сигурно и квартири има, но нямам представа къде, как, защо.
Миналата година минахме през Дикили. Много хубаво градче, има и туристи вече доста, и плажа е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт