На море в Турция - тема 78

• 64 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Кой от хотелите Ефталия е най - добър?
Според цената и всичко, което съм изчела и изгледала - Ocean. Той е и най-големия и най-новия.

P.S. Първите немци са вече там, ресторантът на Марин бил обновен, качват снимки, май имало и нов бар.
Къде се качват тези снимки? Искам да разгледам...

# 121
  • Германия
Кой от хотелите Ефталия е най - добър?
Според цената и всичко, което съм изчела и изгледала - Ocean. Той е и най-големия и най-новия.

P.S. Първите немци са вече там, ресторантът на Марин бил обновен, качват снимки, май имало и нов бар.
Къде се качват тези снимки? Искам да разгледам...
Във фейсбук в една фен група на Ефталиите.

# 122
  • Пловдив
https://www.travelnews.bg//bg/news/16806740377003/antaliya-otche … a-vsichki-vremena
Не ми се мисли в сезона какво ще е!!!!Нека да е лято SunglassesHeart

# 123
  • Стара Загора
Тази година още се мотаме с резервацията, но много лошо и двете ни баби / моята и на мъжа ми/ имат нужда от помощ за себе си поради операции. Ослушваме се...може нещо ластминет да вземем.
В този ред на мисли....в Кушадъса дали има хубав хотел с хубав плаж? Някак си през годините там никога не ме е влечало

# 124
  • София
Славейче те така ще бъде

Цитат
Тази година още се мотаме с резервацията, но много лошо и двете ни баби / моята и на мъжа ми/ имат нужда от помощ за себе си поради операции. Ослушваме се...може нещо ластминет да вземем.
В този ред на мисли....в Кушадъса дали има хубав хотел с хубав плаж? Някак си през годините там никога не ме е влечало

Корумар Ефесус, Батихан, Ефезия 4 звездната, Атлантик, Палм Уингс, Флора Гардън....със затваряне на едното око и лек компромис Ричмонд. Това  са, всичко друго е по-зле. Тези са с най-добрите плажове. През 21-ва ходихме на ласт минит в Палм Уингс, но с тоя ковид тогава леееееекинко се разочаровах, нямаше 50 вида манджи, ами 30, съсипаха ми тялото, само 3,400 качих. Сега определено няма да е така.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 14:06 от valerko

# 125
Здравейте! Тази година мислим да отидем на ранна почивка в Турция (началото на юни). Какво ви е мнението за Фетие и Club Tuana като място за отсядане?
Благодаря предварително!

# 126
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, ще почиваме през юни в Club Mega Saray. Някой може ли да сподели лятната концепция на хотела и пресни отзиви. Благодаря.

# 127
Здравейте. Ще ходя със семейството ми за първи път на почивка в Турция към 6 октомври. Ние сме 6 възрастни с едно 3 годишно дете и едно 1 годишно дете. Бихте ли ми препоръчали хотели по на юг Анталия, Алания, Сиде. Бюджета ни е около 1000 лв на човек. Има толкова много хотели и вече се обърках. Надявам се да препоръчате, място на което сте били и сте останали доволни.

# 128
Здравейте,
от една седмица ровя за самолетни билети до Анталия за началото на Септември, намирам директен единствено на  Пегаксус и то на цена над 450евро двупосочен билет на човек. От къде мога да купя билети за чартър?

# 129
Здравейте,
от една седмица ровя за самолетни билети до Анталия за началото на Септември, намирам директен единствено на  Пегаксус и то на цена над 450евро двупосочен билет на човек. От къде мога да купя билети за чартър?
Вижте Турция еъруейс ,От Истанбул .

# 130
  • Варна
Здравейте,

От операторите на чартърните полети  - Онекс, Абакс, има и още, но по памет не мога да ги цитирам.
Правите запитване на мейла на оператора със съответните параметри  (брой хора, излитане от..,  дата, продължителност и т.н.) и те ще ви върнат отговор.
Успех.

# 131
Здравейте,

Вижте: Тез Тур

# 132
  • Пловдив
Дори и да намерите едва ли ще са евтини.Големите оператори предпочитат да продават пакети.За някои дати вече самолетите са пълни и едва ли ще има само седалки.

# 133
  • Beyond the Frontiers
Около 250-280 евро е в момента цената без горивна такса. Местата не се продават свободно, само по запитване.
За началото на септември е много вероятно да откажат.

# 134
  • София
Ние имаме семеен приятел, който е мениджър в чартърна компания и ни предлага 30 % отстъпки от техните полети, но изобщо не виждам как може да стане това. Иначе не е зле, но самолетите се запазват от агенциите.

Общи условия

Активация на акаунт