На море в Турция - тема 78

• 66 269
  • 736
  •   2
Отговори
# 330
Здравейте!
Какъв трябва да е размера на куфарите за чекиран багаж,на чартърната компания BH?Прегледах сайта,гледах и в други,но така и не мога да разбера.Благодаря на отзовалите се!
Ние сме с първият им полет за сезона от Пловдив,25.05.

# 331
  • Sofia
Куфар до 20 кг на човек, не знам да има други ораничения. Миналата година ги ползвахме, намахме проблеми.

# 332
Килограмите са ясни,то и ги пише в условията.Само за размера спорим с мъжа ми.

# 333
  • Пловдив
Здравейте!
Какъв трябва да е размера на куфарите за чекиран багаж,на чартърната компания BH?Прегледах сайта,гледах и в други,но така и не мога да разбера.Благодаря на отзовалите се!
Ние сме с първият им полет за сезона от Пловдив,25.05.
Ще очаквам с нетърпение да споделите за полета от Пловдив.И ние за първа година ще летим от тук.Сигурно сте с Онекс?За големите куфари няма значение размера .Те се слагат на лента където показва кг.Не са като ръчният където всяка компания си има изисквания.Ако вече сте заплатили крайната цена може ли да пишете имаше ли такса гориво?

# 334
С Белпрего пътуваме,продават пакети на Тез тур.Все още чакам обаждане,дали и колко ще е таксата гориво.
Значи,надявам се,няма да се заядат за размера на куфарите.Понеже на мен ще ми е първи полет по принцип,за разлика от мъжа ми,който държеше напоително да ми обясни с какви куфари може.Или по-скоро не може 🙄

# 335
  • София
По чартърите са по-ларж с багажа, не е като Райънер. 20 кг + 10 ръчен и да не е нещо съвсем нестандартно като размери. Не съм виждала някога да са връщали някого, а сме пътували и с водолазна група (там екипировката е доста).

# 336
Цените са толкова надути от седмица търся нещо нормално,3,4 хилидя за Турция няма да дам за толкова ще ида до Тайланд есента.Не ми е екзотична дестинация че да дам толкова.До сега почивахме там сяка година тази година май ще пропусна

# 337
И аз почти се бях отказала от Турция. Есента изтървах ранните поради незнание кога ще може да почиваме. Резервирах новия Мегасарай Сиде с риск че скоро ще бъде открит.

# 338
  • Пловдив
Цените са толкова надути от седмица търся нещо нормално,3,4 хилидя за Турция няма да дам за толкова ще ида до Тайланд есента.Не ми е екзотична дестинация че да дам толкова.До сега почивахме там сяка година тази година май ще пропусна
Едва ли на някой от турските хотели им пука ,че някой и друг българин няма да почива там.Като гледам от сега още хотелите са пълни.А що се отнася до цените чета ,че и други нации се оплакват от повишаването но въпреки това в момента за това което предлага Турция няма аналог.

# 339
Едва ли на някой от турските хотели им пука ,че някой и друг българин няма да почива там.Като гледам от сега още хотелите са пълни.А що се отнася до цените чета ,че и други нации се оплакват от повишаването но въпреки това в момента за това което предлага Турция няма аналог.

Преди нямаше аналог,има 5,6 хотела който са класни и нямат аналог,но и за тия пари остава и да има аналог . На чужденците не им е скъпо,за България цените са високи

# 340
  • софия
И аз почти се бях отказала от Турция. Есента изтървах ранните поради незнание кога ще може да почиваме. Резервирах новия Мегасарай Сиде с риск че скоро ще бъде открит.
Обмислям го за октомври, вие кога сте?

# 341
30.06

# 342
30.06
Бях се включила по-нагоре  ,но сега пак ще се възмутя какви са цените.Еми някъде гледах оферти по 6000 лв??????.Искам да отида, да релаксирам  ,обаче за тази сума ще отида на поне 2 места.Това е спрямо моят джоб, разбира се.

# 343
  • Пловдив
Ами ние ноември месец направихме резервация.
Сега наши приятели искат и те с нас в този хотел.
Занесох капаро и цената от 2960 лв за нас е станала 3640 за тях сега.
Ако сега щях да решавам не бих дала тези пари.
Става въпрос за Анталия с автобус.

# 344
  • софия
30.06
Ще слядя за отзивите.

Общи условия

Активация на акаунт