На море в Турция - тема 78

• 66 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Миналата година бяхме в Белек първата десетдневка на октомври. Басейните ми идваха студени, морето беше чай. Само една вечер наметнах връхна дреха. И най-големият плюс - нямаше тълпи мрънкащи деца и врещящи майки около тях.
Като част от тази тълпа, мога да посъветвам за медения месец да търсят хотел 18+. Уви, аз това мога само да си го мечтая в следващите 10-ина години.

# 361
Миналата година бяхме в Белек първата десетдневка на октомври. Басейните ми идваха студени, морето беше чай. Само една вечер наметнах връхна дреха. И най-големият плюс - нямаше тълпи мрънкащи деца и врещящи майки около тях.
Като част от тази тълпа, мога да посъветвам за медения месец да търсят хотел 18+. Уви, аз това мога само да си го мечтая в следващите 10-ина години.

Ами оринетирали сме се към Granada Luxury Beach Avsallar - хубави мнения имаше за него, не е огромен комплекс, доколкото разбрах

# 362
Знае ли някой какви са цените за допълнителни екскурзии в Алания и с каква валута се плаща

# 363
  • Берлин

Нелка, права си напълно. Това подсказах и аз. Но пък времената като "част от тази тълпа" са страхотни, но за мен лично отдавна отминали 😊

# 364
Ооо, да, задължително 18+. Аз, понеже съм форматирана на 18- все още, не се сетих изобщо да го предложа.

# 365
  • на село
Как са цените на шезлонги + чадър? Хотелът ни е на 200 м от плаж Кумкьой (Сиде) и не съм проверявала как стои този въпрос.

# 366
  • Русе
Знае ли някой какви са цените за допълнителни екскурзии в Алания и с каква валута се плаща

И аз се интересувам.  И има ли аквапарк , ние ще сме район konakli мисля че беше.

# 367

# 368
  • Пловдив
В Турция може да платите с евро,долари и лири.Не отказват нищо.Само желание и възможност да имате да давате.

# 369
  • София
Как са цените на шезлонги + чадър? Хотелът ни е на 200 м от плаж Кумкьой (Сиде) и не съм проверявала как стои този въпрос.
Групата е за Турция, не за Приморско.

# 370
  • на Мелмак
Преди 3г бяха около 10 лв

# 371
Къде видя Приморско?!

# 372
  • на село
Драги ми Валерко, не се чувствай длъжен да отговаряш на всеки въпрос. Сигурна съм, че имаш по-важна работа от писане на тъпи постове.

# 373
Не мисля, че отговорът на Валерко, който обикновено е доста полезен с информация е "тъп", но, ако аз питащата е в хотел, а не на частна квартира, всички хотели си имат плаж, шезлонги, чадъри, включени в цената. Ако е индивидуално пътуване, не знам как стои въпроса със шезлонгите и чадърите. Не е Гърция, не е Испания, да има заведения и от тях да си платиш тези "екстри".

# 374
  • София
Не мисля, че отговорът на Валерко, който обикновено е доста полезен с информация е "тъп", но, ако аз питащата е в хотел, а не на частна квартира, всички хотели си имат плаж, шезлонги, чадъри, включени в цената. Ако е индивидуално пътуване, не знам как стои въпроса със шезлонгите и чадърите. Не е Гърция, не е Испания, да има заведения и от тях да си платиш тези "екстри".
Точно по същия начин сме си плащали за плаж в Айвалък преди 8 години - заееденийце и шезлонги/масички, какво беше там с цена отделно от храна и напитки. Актуални цени не мога да кажа, но извън хотелите може да се наложи да си платите някъде.
Най-добре ПраВещица вижте factsheet-a на хотела или им пишете за информация относно плажа.

Общи условия

Активация на акаунт