На море в Турция - тема 78

• 66 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Има ли някъде списък на 18+ хотелите, за да си избера някой по джоба ми?

И аз вече искам спокойна почивка, без мрънкащи деца... Simple Smile

# 376
  • София

Адам и Ева страшно ми го препоръча приятел, ама нямам идея колко е скъп, мързи ме да търся, май е с кожи на клиента.

# 377
  • на село
Погледнах по-подробно в инфото за хотела - има част от плажа, която се води негова територия и влиза в ОИ. Аз не съм била в Турция на лятна почивка - не повтарям дестинации, затова нямам представа как е организиран ОИ в тази държава. Миналата година бяхме в Гърция и там си плащахме за плажни удоволствия. ОИ включваше аквапарк, но не и част от плажа, както е било в други държави.

Не бях се замисляла за плажа, защото ние сме в 16+ хотел и се надявам да не сме съвсем в лудницата с децата. Да ме прощават родителите на малки деца, но след определена възраст, човек си търси спокойствието.

# 378
  • Beyond the Frontiers

На прима виста с чартър от България се предлагат:

ADAM & EVE 5 * - тук обаче може и с деца. Просто концепията му е такава, че не привлича семейства с деца.
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA 5 *
FLORA GARDEN BEACH 5 *
FOREVER CLUB 4 *
KLEOPATRA ATLAS HOTEL 4 *
MICHELL HOTEL & SPA 5 *
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA 5 *
TUI BLUE SHERWOOD BELEK 5 *
LIBERTY HOTELS LYKIA ADULTS ONLY
BEGONVILLE BEACH MARMARIS
MARTI LA PERLA
Akra Fethiye The Residence Tui Blue Sensatori

Не мисля, че има смисъл да се ограничава човек само с такива хотели. Всички сериозни 5* хотели имат вече обособени зони adults only - на плажа, басейни, зали в ресторантите.

# 379
  • софия
Може ли мнения за Лимос де лукс и Алан експерия в Алания? Някой има ли мнения за Дорис травъл?

# 380
Новини ,отзиви от първите,които бяха вече на почивка в края на април има ли?Мерсии

# 381
  • софия
Пак аз, реших да резервирам Лонсиера или Раймар. Ще е от 16.10. С две деца на 12 и 8 години ще сме. Моля за съвет кой е по-удачен?

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 20:26 от dilyanad

# 382
  • София
Имаше ли допълнителна такса гориво за полетите и ако да, колко струваше на човек? Миналата година помня че плащахме по 30€ на човек

# 383
  • Beyond the Frontiers
Имаше ли допълнителна такса гориво за полетите и ако да, колко струваше на човек? Миналата година помня че плащахме по 30€ на човек
Такса гориво към момента имат само Емералд 30-35 евро според зависи дестинацията.

# 384
  • София
Благодаря. Това е супер. Миналата година всички начисляваха и ми беше любопитно.

# 385
Такса гориво към момента имат само Емералд 30-35 евро според зависи дестинацията.
[/quote
Ох, припомних си миналата година... Пътувахме 4 членно семейство и платихме по 43 евро на човек

# 386
  • Пловдив
Аква Тур са пуснали големи намаления.

# 387
Новини ,отзиви от първите,които бяха вече на почивка в края на април има ли?Мерсии
Здравейте,На 1май приключи 1-вата ни почивка в Алания.Хотела е Хайдар-паша.Като начало на сезона всичко беше на ниво,обслужване,храна,забавления и разбира се сравнително хубаво време.Пътувахме с Тез-Тур   за първи път и от тях останахме много доволни.Въпреки ранния период хотела беше пълен на 50%.
Чудесно, как беше времето, водата. Температурата при нас е ⛷️

# 388
  • София
Нормално, за LAST MINUTE са, иначе цените са супер, за който може да се спретне в рамките на седмица.

И да попитам нещо, че се завихри спор снощи. Един приятел твърди, че UAI не означава вносен алкохол, а разлика в самата концепция на хотела. Масовката смятаме, че именно пиенето се визира. Та вносният алкохол ли е първоизточникът или друго при UAI?

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 08:46 от Тонка*

# 389
Нормално, за LAST MINUTE са, иначе цените са супер, за който може да се спретне в рамките на седмица.

И да попитам нещо, че се завихри спор снощи. Един приятел твърди, че UAI не означава вносен алкохол, а разлика в самата концепция на хотела. Масовката смятаме, че именно пиенето се визира. Та вносният алкохол ли е първоизточникът или друго при UAI?

И нашата почивка е за UAI, но нямаме вносен алкохол, даже ла кард ресторантите се плащат допълнително. Като гледам в Турция всичко е UAL и 5 звезди, но цените са различни 😂

Общи условия

Активация на акаунт