На море в Турция - тема 78

• 64 807
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Някой с впечатления от TUI Pegasos Resort?
Благодаря предварително!🌷

Здравейте, ние бяхме в края на август 2021г. Давам ви линк към моята публикация. Дано да ви е полезна.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1365138.msg43476986#msg43476986

# 91
Някой да има инфо за новите придобивки на веригите Селектум и Мегасарай?

# 92
  • София
Някой да има инфо за новите придобивки на веригите Селектум и Мегасарай?
Очаквай подробни впечатления след 16 май, тогава пътуваме за на Selectum family resort Sunglasses

# 93
Здравейте!

Досега не сме ходили на почивка в Турция и сме супер незапознати по темата, дори не сме наясно какво може да се обърка.

Харесахме оферта на онекс тур за хотел Fun & Sun Smart Hane Sun***** в Сиде с полет до Анталия през май месец. Точно се решихме и като гугълнахме името на туроператора и се започна едно четене на крайно поларни мнения. Знам, че преди години е имало някакви проблеми с агенцията, но виждам, че голяма част от отзивите са преди 4-5-6-7 години.  Много ще се радвам на каквито и да е отзиви и на съвети!

Допълвам: друга оферта, която ни хвана окото е отново за Сиде в SERENIS SIDE HOTEL с Emerald. Отново ще се радвам да ви чуя какво мислите Simple Smile

Отбелязвам, че гледаме варианти за спокойно и бюджетно изкарване, няма да ни е основното ходене на море. Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 14:39 от Snejankabezorehi

# 94

Допълвам: друга оферта, която ни хвана окото е отново за Сиде в SERENIS SIDE HOTEL с Emerald. Отново ще се радвам да ви чуя какво мислите Simple Smile

Хврлих едно око от любопитство. На хотел с по-лоши отзиви не бях попадал.

# 95
Здравейте!

Досега не сме ходили на почивка в Турция и сме супер незапознати по темата, дори не сме наясно какво може да се обърка.

Харесахме оферта на онекс тур за хотел Fun & Sun Smart Hane Sun***** в Сиде с полет до Анталия през май месец. Точно се решихме и като гугълнахме името на туроператора и се започна едно четене на крайно поларни мнения. Знам, че преди години е имало някакви проблеми с агенцията, но виждам, че голяма част от отзивите са преди 4-5-6-7 години.  Много ще се радвам на каквито и да е отзиви и на съвети!

Отбелязвам, че гледаме варианти за спокойно и бюджетно изкарване, няма да ни е основното ходене на море. Simple Smile

Привет. Мога да дам отзив за втория хотел.
Пътуването беше с Емералд само, че с автобус.
Проблеми с фирмата нямахме, единствено от автобуса, който беше доста тесен за такъв вид пътувания. Оттогава пътуваме само със собствен транспорт.
Отзив и за Серенис хотел:
2019 г. бяхме в този хотел. На мен ми хареса всичко. Чистота, храна на ниво.
Плажа е на  около 500 метра от хотела и през 10 минути има безплатен шатъл до там, пясъчен много голям има и ресторант там където може да се обядва..
На метри от хотела има разнообразие от сергии и супермаркети. До хотела минава и маршрутка с която може да се разходите и до Антично Сиде мисля че е на около 4 км.
Снимка от плажа

# 96
Имам усещане че става дума за различни хотели. Serenis Hotel и Serenis Side Hotel не е едно и също. Може и да греша и хотела да е със сменено име. Но Гугъл показва два различни хотела.

# 97
Имам усещане че става дума за различни хотели. Serenis Hotel и Serenis Side Hotel не е едно и също. Може и да греша и хотела да е със сменено име. Но Гугъл показва два различни хотела.

Хотел Serenis е в Сиде.

# 98
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Радвам се, че открих тази темичка. за първи път решихме да почиваме в Турция. Семейство с три деца 13,9,4, год. Запазихме си за септември за CLUB YALI RESORT HOTEL 5* - нямахм никакви наблюдения за хотела, когато се спряхме на него...
Моля ако някой е почивал там, да сподели много ще съм Благодарна.
П.П. Леко съм притеснена с деца в чужина!

# 99
  • София
Здравейте,
Радвам се, че открих тази темичка. за първи път решихме да почиваме в Турция. Семейство с три деца 13,9,4, год. Запазихме си за септември за CLUB YALI RESORT HOTEL 5* - нямахм никакви наблюдения за хотела, когато се спряхме на него...
Колко септември, аквапарка работи до 15-ти. Предполагам знаеш, че е на 40-45 км от Кушадасъ.

# 100
  • Русе
На първа страница има коментари за Клуб Йялъ. Е, не са от миналото лято, но все пак...

# 101
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали хотел в / около Анталия с лесен достъп до плажа, чист и с вкусна храна. Иска ми се да е на около час път до land of legends, защото плануваме един ден да изкараме там. В booking харесах Labranda Exselsior Side и    TTT Hidros club в Кемер. Ще съм благодарна на отзиви, ако някой  е почивал там!

# 102
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Колко септември, аквапарка работи до 15-ти. Предполагам знаеш, че е на 40-45 км от Кушадасъ.

от 08.09.2023 г. Не незнаех ! Благодаря за инфото

# 103
  • София
Здравейте,

от 08.09.2023 г. Не незнаех ! Благодаря за инфото

Ако има чалъм се преместете в Атлантик, за тия деца ще е уникално, в краен случай Батихан, за Батихан съм почти сигурен, че има места, уреждах 2 семейства за края на август, предполагам и за началото на септември ще има, за Атлантик не знам. Батихан няма аквапарк, има 2 пикливи пързалки, но пък е страшен купон с анимацията, няма по-добри в правния мир. Притеснение можеш да имаш единствено на тръгване, няма да можеш да ги изкараш от хотела. За Яли не съм сигурен, но май събота и неделя също не работи аквапарка, абе ако сте там ще имате за пързаляне не повече от 3-4 дни

# 104
  • София
В Club Yali  е чудесно. Били сме там 2018г, когато детето ми беше на 9г. Още си спомня аквапарка, разкошен е, и е подходящ както за малки, така и за големи. Да, отдалечено е от Кушадасъ, ама  какво от това. Хем ние винаги сме с колата, и веднъж сме отишли на шопинг. Иначе в хотела си имаше всичко. Спомням си, че бяхме доволни - това е.

Общи условия

Активация на акаунт