На море в Турция - тема 78

• 64 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Някой ходил ли е самостоятелно до делфинариума в Аланя от Сиде?
Другата ми е опция е това: https://www.seasonstravel.com.tr/tour/dolphinarium-from-alanya/  Някой да е ползвал услугите им?
😊

# 151
Привет!Някой за края на май?SmileАнталия?Сиде или Белек?

Здравейте! От 20.05 сме в Арканус Сиде, живот и здраве!

# 152
Здравейте! Тази година за съжаление почивката в Tурция ще е съвсем кратка. По стечение на обстоятелствата мога да си позволя само 5 нощувки, с автобус и ще съм сама с децата. За толкова кратко време искам да сме възможно най-близо. Айвалък  не ми допада изобщо като разглеждам хотелите, затова ще е Кушадасъ явно. Май засега съм се спряла на Палм Уингс Ефесус, че е съвсем в началото на комплекса и няма да губим време в трансфери. Искам да попитам новият тунел след Чанаккале пуснат ли е вече и с колко се съкращава пътя, ако някой е минавал оттам? Последно сме пътували до Кушадасъ за около 14 часа /беше още с ферибота и многото завои в планината/. Сега се надявам да е значително по-кратко!

# 153
Здравейте,
от една седмица ровя за самолетни билети до Анталия за началото на Септември, намирам директен единствено на  Пегаксус и то на цена над 450евро двупосочен билет на човек. От къде мога да купя билети за чартър?

Вижте: Тез Тур
Много благодаря на всички!
Писах на 3 агенции
Тез Тур има за 3 дневен период, колкото ми трябва да не прекалявам с гостуването.
onextour  имат за 7 дни, но цената им е по-добра.
abax.bg - казаха, че не работят с крайни клиенти и ме пренасочиха към агенция.
Силно впечатление ми направи колко бяха любезни с мен, определено ще използвам техните услуги за вбъдеще.
Явно не съм попадала аз на свесна агенция до сега.

# 154
  • Пловдив
Само билети ли ви предложиха и каква беше цената?

# 155
  • София
Здравейте! Тази година за съжаление почивката в Tурция ще е съвсем кратка. По стечение на обстоятелствата мога да си позволя само 5 нощувки, с автобус и ще съм сама с децата. За толкова кратко време искам да сме възможно най-близо. Айвалък  не ми допада изобщо като разглеждам хотелите, затова ще е Кушадасъ явно. Май засега съм се спряла на Палм Уингс Ефесус, че е съвсем в началото на комплекса и няма да губим време в трансфери. Искам да попитам новият тунел след Чанаккале пуснат ли е вече и с колко се съкращава пътя, ако някой е минавал оттам? Последно сме пътували до Кушадасъ за около 14 часа /беше още с ферибота и многото завои в планината/. Сега се надявам да е значително по-кратко!
Егати, по ферибот и по стария път за 14 часа. От къде, от Свиленград ли? Тунел работи, мост работи ама под 16-17 ч от София не знам дали ще ги докарате. Иначе хотела е много добре, дано не държите на плаж, че не е добър, но пък ще има нов аквапарк тая година.

# 156
  • София
И според мен е доста амбициозно да стигнеш Кушадасъ за значително по-кратко време от 14 чАса, при това с автобус. Sunglasses
Ние дотам и навръщане сме с една междинна нощувка, като тръгваме от София.

# 157
Ами с кола от Стара Загора сме го правили за 12 часа - тръгнахме към 18ч и рано сутринта бяхме в хотела. Реално са 800км - 8 часа шофиране, 2 часа граница, и още 3-4 спирания за по 1/2 час. А с автобус сме се качвали от Димитровград в ранния следобед към 15-16ч и по изгрев бяхме в Кушадасъ. Само че тогава хотела ни беше от последните и се забавихме много докато оставим повечето хора преди нас....
Както и да е, ще видим колко ще е тази година. А и много зависи от опашките по границата.

# 158
Привет!Някой за края на май?SmileАнталия?Сиде или Белек?

Здравейте! От 20.05 сме в Арканус Сиде, живот и здраве!
Ние ще сме там от 28.05 и ще чакам отзиви от Вас . Следя фен страницата във социалните мрежи и след ремонта изглежда доста добре. Надявам се на слънчево време и хубави емоции.

# 159
Здравейте,
Чудя се дали да резервирам Ефталия Аква или Океан тази година. Миналата бяхме в Марин. Изкарахме добре, децата много се забавляваха, но храната освен, че не е разнообразна, не е и вкусна.... Някак си не мога да възприема, че детския бюфет, на закуска, обяд и вечеря е спагети. Също и един, едиствен път за 7 дни да има риба - херинга, в оскъдно количество. Та тези, които са били в Аква и Океан, по същия начин ли стои въпроса с храната там?

# 160
Здравейте, бих искала да се посъветвам с Вас. Обмисляме да запазим за Кушадасъ за 10.06. Някой да  ходил от 10.06 , как  е времето или ще е хладно . До сега винаги сме били 08 м, 1 път късно лято 26.09. Та имам притеснения

# 161
  • София
Били сме от 01,06 в Кушадасъ.
Времето беше много приятно -температурата достигаше до 30-33 грудуса ,водата около 24 градуса
За мен са перфектни температури

# 162
Здравейте, бих искала да се посъветвам с Вас. Обмисляме да запазим за Кушадасъ за 10.06. Някой да  ходил от 10.06 , как  е времето или ще е хладно . До сега винаги сме били 08 м, 1 път късно лято 26.09. Та имам притеснения

Температурата на водата в Кушадасъ за месец Юни е около 22 градуса.
https://seatemperature.info/june/kusadasi-water-temperature.html
Температурата на въздуха в Кушадасъ за месец Юни е около 30 градуса.
https://www.accuweather.com/bg/tr/aydin/317040/june-weather/317040?year=2023

# 163
  • софия
Здравейте,
Чудя се дали да резервирам Ефталия Аква или Океан тази година. Миналата бяхме в Марин. Изкарахме добре, децата много се забавляваха, но храната освен, че не е разнообразна, не е и вкусна.... Някак си не мога да възприема, че детския бюфет, на закуска, обяд и вечеря е спагети. Също и един, едиствен път за 7 дни да има риба - херинга, в оскъдно количество. Та тези, които са били в Аква и Океан, по същия начин ли стои въпроса с храната там?
Здравейте. Бяхме в Аква миналия октомври. Спрямо цената си беше чудесен, но доколкото знам храната във всички хотели е сходна.

# 164
  • Стара Загора
Здравейте,

Здравейте, ние преди няколко лета бяхме в Ефталия Вилидж, а приятели в Аквата. Когато се срещахме на плажа и вечер на амфитеатъра, обменяхме инфо как е храната. Оказа се, че при нас всеки ден имаше риба и месо, а при тях не. Така че, към него момент не е била еднаква.

Общи условия

Активация на акаунт