На море в Турция - тема 78

• 66 140
  • 736
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, моля за мнение и препоръка за туристическа агенция - за първи път тази година искаме да пътуваме до Турция на море, не сме резервирали още.
Благодаря,
Доооооста сте се забавили. Едно, че вече читавите хотели са разграбени, почват компромисни варианти и друго, ако има места трябва да продадеш бъбрек за да отидеш. Иначе ТА са Турс Клуб, Албена Холидейз, Версо Травъл, Белпрего, Ориент 99, Емералд, и още знайни и незнайни като Голям Тур дето се подвизават в Комиците, но не те съветвам за разлика от 20-30-40 лв да си правиш живота по-сложен.

# 241
  • Русе
Мая, с влак от Русе е убийствено. Пък и то има само един директени влак за София в 14,20 ч. Пътува се 6 часа. Всички други са с едно или две прекачвания, като пътуването с едно прекачване, което евентуално ще ви е удобно като час на пристигане е с продължителност 6,40 часа. Пристига на Централна ЖП гара София рано сутринта към 6 ч. От Русе тръгва към 23 ч. Ще ви се съберат около 30 часа пътуване до Алания. Най-добре си е с колата до София.

# 242
Здравейте, нашето пътуване наближава 12май за Алания. Има ли някой пътувал с Версо травел с автобус, може ли да сподели кога тръгват от София като час и по кое време се прибират от Алания? От Русе сме и мисля с колата да пътуваме до София, но възниква въпроса къде ще ни чака колата ,къде да я оставим ?, после си викам да тръгнем с влак, не сме пътували от години с влак на децата ще им е интересно, но се връщаме в неделя дали ще има влакове или автобуси ?

При тази постановка на твое място бих обмислил пътуване с колата от Русе до Капитан Андреево и там прехвърляне на автобуса. Губиш много часове с ходене до София.

# 243
Здравейте, нашето пътуване наближава 12май за Алания. Има ли някой пътувал с Версо травел с автобус, може ли да сподели кога тръгват от София като час и по кое време се прибират от Алания? От Русе сме и мисля с колата да пътуваме до София, но възниква въпроса къде ще ни чака колата ,къде да я оставим ?, после си викам да тръгнем с влак, не сме пътували от години с влак на децата ще им е интересно, но се връщаме в неделя дали ще има влакове или автобуси ?

При тази постановка на твое място бих обмислил пътуване с колата от Русе до Капитан Андреево и там прехвърляне на автобуса. Губиш много часове с ходене до София.
Можеби това е по-добрия избор, с колата ще пътувате все около 300км., но ще спестите от пътуването с автобуса.

# 244
  • София
maya_20 може да помислите и върху варианта пътуване с кола до Димитровград, Версо минава оттам. До бензиностанция газпром, мисля има платен паркинг. По удобно ви е отколкото да блъскате до София. Дори и да няма, някъде из града има и от града до бензинджийницата ще хванете едно такси.

# 245
Здравейте, до сега не съм пътувал с чартър, и имам няколко питания.
Кога излизат точните часове на полета, т.е. колко време преди самото пътуване? Както и кога е нормално да бъдат генерирани и изпратени към нас бордните ни карти?
При пристигане на турското летище има ли фрий шоп на пристигащи и чисто времево има ли време за пазаруване на тютюневи изделия преди автобусния трансфер? Благодаря.

# 246
  • Пловдив
Извинявам се за спам-а, но дали някой би могъл да ми помогне с малко разяснения за е-сим на Airalo? На ЛС, разбира се. Благодаря! (за айфон става дума)

# 247
  • София
Извинявам се за спам-а, но дали някой би могъл да ми помогне с малко разяснения за е-сим на Airalo? На ЛС, разбира се. Благодаря! (за айфон става дума)
Пишете ми на лични и ще отговоря на всичките Ви въпроси

# 248
  • Пловдив
Кога излизат точните часове на полета, т.е. колко време преди самото пътуване? Както и кога е нормално да бъдат генерирани и изпратени към нас бордните ни карти?
При пристигане на турското летище има ли фрий шоп на пристигащи и чисто времево има ли време за пазаруване на тютюневи изделия преди автобусния трансфер? Благодаря.
Часовете точните на чартърите за май и юни вече ги има в разписанието на летище София.От агенцията ще ви пишат или прозвънят да ви кажат няколко дни преди почивката.Тогава ще ви изпратят ваучера за хотела и застраховката.Няма предварителни бордови карти.Когато отидете да чекирате големият багаж  тогава ви дават карти с номера в самолета.На отиване куфарите на повечето са празни ,но на връщане турците много държат да не надвишават 20 кг.На летището в Анталия съм виждала магазинчета до лентите където се чака за багажа.Цените не знам какви са.

# 249
  • Beyond the Frontiers
Окончателните часове са ясни седмица преди пътуване. До тогава винаги може да се сменят.
Бордни карти при чартър се издават само на летище, след като се чекирате.
Агенцията ще ви изпрати полетно потвърждение на часовете.

# 250

Здравейте,кой от тези хотели е най добър,прегледах снимки но ми се струват едни и същи

# 251
Зависи какво търсите, какви предпочитания имате... според мен Амара премиер, Вонризорт и Камелия са супер Simple Smile

# 252
  • Beyond the Frontiers
От Клуб Туран надолу всички са добри.

# 253
  • София
Това цени за декември ли са? Или за промо стаи?

# 254
Това цени за декември ли са? Или за промо стаи?

Не са за Декември,за началото на май

Общи условия

Активация на акаунт