На море в Турция - тема 78

• 64 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Имахме резервирана почивка на 21-ви юни. Днес ми звънят да ми кажат от Емералд, че нямало да пътуваме на 21-ви, а на 23-ти. До утре трябва да дам отговор. Гледна че последните 3 дни е Рамазан и тъй като съм с три деца-едното бебе, според Вас много ли се чака по границата и какво да очакваме? Не ми се иска да се отказваме от почивката. Дебнах на ранните записвания. Ако не искаме на 23-ти ни връщат парите.

# 586
Здравейте, има ли някакво приложение/сайт, което да показва каква е била температурата на въздуха и водата за отделни населени места? Simple Smile

# 587
  • София
Здравейте! Имахме резервирана почивка на 21-ви юни. Днес ми звънят да ми кажат от Емералд, че нямало да пътуваме на 21-ви, а на 23-ти. До утре трябва да дам отговор. Гледна че последните 3 дни е Рамазан и тъй като съм с три деца-едното бебе, според Вас много ли се чака по границата и какво да очакваме? Не ми се иска да се отказваме от почивката. Дебнах на ранните записвания. Ако не искаме на 23-ти ни връщат парите.
Курбана е тогава, Рамазана мина през април. По границата едва ли ще има наплив, по-скоро за хотела се притеснявай, че през тоя празник туриста е г-н Никой, само на турците се обръща внимание, ти си някаква притурка и е някакъв хел.

# 588
  • Пловдив
Здравейте, има ли някакво приложение/сайт, което да показва каква е била температурата на въздуха и водата за отделни населени места? Simple Smile
https://bg.seatemperature.net/current/turkey/belek

# 589
  • Русе
Мая, това което го разказваш, го има почти навсякъде.
Водата в басейните ставаше ли за плицикане? За морето няма да питам.

Ставаше да ,времето беше прекрасно . В София тръгнахме на 6 градуса студ .

# 590
  • Стара Загора

Здравейте, има различни сайтове. Например този:
https://bg.seatemperature.net/country/turkey

П.П. Писали сме почти едновременно със Славейчето Simple Smile

# 591
  • Пловдив
Да не сте се объркали нещо?Аз в интернет не виждам през юни да има някакъв Байрям.

# 592
  • Стара Загора
Да не сте се объркали нещо?Аз в интернет не виждам през юни да има някакъв Байрям.

Има :
От 28.06.2023 до 02.07.2023

# 593
  • Германия
Има да, Курбан Байрям е на 28.06

# 594
  • Някъде в Европа...
Багажът е събран, куфарите затворени, паспортите в дамската чанта, остава да си пожелаем хубаво време! Най-после дойде и нашия ден - утре тръгваме с автобус към Делфин Ботаник.
На всички потеглящи утре и близките дни - лек път и слънчеви, щури емоции!

# 595
  • Русе
Има да, Курбан Байрям е на 28.06
Да Курбан Байрям е в последните дни на юни.
Ние тогава ще сме на почивка, пък нека да не ни обръщат внимание.
И да, чака се по границите ако си с кола. Писах и във Фейсбук, че през 2018 в края на август беше Курбан Байрям. На отиване чакахме 5 часа, за да влезем в Турция със собствен автомобил. Тази година пък Байряма съвпада и с прибирането на европейците. Абе, ще си отвисим на границите и в двете посоки, ама поне навръщане пътя ще ни е без такси Joy

# 596
  • Пловдив
Ние се връщаме на 29.06, надявам се,че по време на самия празник ще ни се размине голямо чакане...Пък и то потока не е ли повече на влизане в Турция? Исках да спираме и за пазар, евентуално това би ни объркало,ако не работят,ама здраве да е Wink
И нашето време наближава, вече нямам търпение Heart Eyes

# 597
Изненадващо Мм е в отпуск от 2ри , ще видил тази седмица дали няма да излезе някой ласт минът да се класираме . Ака не ще видим какво ще ни предложат като вариант

# 598

Добро утро от Arcanus Side Resort!
Още няма 10ч,а вече напича много силно. Вчера също времето беше страхотно. Водата в морето започва да се стопля,но не мога да кажа колко градуса е.
 С две думи - не гледайте прогнозата за времето,както беше писал друг съфорумец.
Приятна почивка на всички!

# 599
  • Варна
Изненадващо Мм е в отпуск от 2ри , ще видил тази седмица дали няма да излезе някой ласт минът да се класираме . Ака не ще видим какво ще ни предложат като вариант

В Грабо има оферти Last minute за Турция, погледнете може да си намерите нещо.

Общи условия

Активация на акаунт