На море в Турция - тема 78

• 64 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Няма угодия! Ще видите че със самолет е много по-добре. Каквото и да проспивате в автобуса, всички накрая са схванати от стоене, а това с бебе даже не си го представям…
Например, аз харесвам полета за връщане да е около обяд- закусваме и си тръгваме. Не обичам да си оставям багажа някъде, да се къпя по общи бани и преобличам по съблекални. Не винаги има възможност да доплатиш и за късно напускане или пък не си струва.
Скоро коментирахме цени- Днес запазих трансферите ни от летището до хотела в Белек- в двете посоки през юни 73 евро. Миналата година същото 50 евро 🙂

# 616
Привет от слънчево Сиде!
Вчера долетяхме,с полет от Пловдив.Имаше малко закъснение,но се случи по същото време да излита и самолет за Истанбул.Истиско събитие за това летище 😂.Та явно не са добре подготвени за по-голям капацитет.Полета беше около час и половина, всичко нормално.Посрещна ни слънце,и от тогава до сега е такова.Е,вода в морето е прекалено студена за мен и семейството ми,но каквото -такова.В басейните по-бивало,лично не съм пробвала още.
Весели и слънчеви почивки ви желая,и повечето са се върнат като шоколад кафяви,както се изрази посрещача ни 😂

# 617
  • София
Аз и за трите почивки запазих със самолет, дано не ме нататрузят за полет за връщане от 8 , че аз едвам ставам сутрин за работа, а какво остава като съм но почивка. Иначе някой с отзиви за мегасарай в сиде 😄

# 618
Аз и за трите почивки запазих със самолет, дано не ме нататрузят за полет за връщане от 8 , че аз едвам ставам сутрин за работа, а какво остава като съм но почивка. Иначе някой с отзиви за мегасарай в сиде 😄
За сега това което чета за Мегасарай е все положително .Вие кога сте?!

# 619
  • София
Да загубя 2 (словом два) дни, айде ден и половина да е, и да се кефя, че са ми пуснали гювеч пътуване със самолет....НЕ БЛАГОДАРЯ. Абе добре ли сте бе хора, това са цели почти 2 дни. Е честно, не мога да ви разбера. Платил си седем, ползваш пет и се радваш на самолета. Айде нема нужда, ще си притесня хемороидите на седалката в рейса. Лично мнение.

# 620
  • София
Валерко, всички изразяваме лично мнение. За мен е убийствено да пътувам повече от 2 часа в автобус и за нищо на света не бих си го причинила, камо ли с малко дете, което ще започне да нервничи, да се тръшка, да изнерви мен и целия автобус. За спане на седалка и дума не може да става. Но както се казва - всеки сам си преценя.
Ето, че има и турагенции с нормални часове на полетите, от които не се губи от почивката.

# 621
  • Sofia
Явно не пътувате с повръщащи в автобуса деца Joy Всеки с проблемите си Wink

# 622
  • София
За сега това което чета за Мегасарай е все положително .Вие кога сте?!
От 17 септември.

# 623
Доколкото знам, навсякъде настаняването е в 14 ч., освобождаването в 12. Не съм забелязала хора да протестират 🤔 ако ми е малко, запазвам повече нощувки,  не избивам с деня на отпътуване, който без друго ми е кофти и не ми се лежи по плажа, тъй или иначе... та така, всеки с мнението си, пък и за това търсенето определя предлагането, та всички да са доволни.

# 624
  • София
Е то като си се лашкал цяла нощ по автобусите и преди това цял ден голямо удоволсвие, че имаш един преди обяд в хотела. А то ако няма и стая да легнеш да си починеш  за какво изобщо да ме настаняват рано? Аз като не съм се наспала и ми е скапан целия ден, нямам тази енергия и не се чувствам комфортно.

# 625
Няма угодия! Ще видите че със самолет е много по-добре. Каквото и да проспивате в автобуса, всички накрая са схванати от стоене, а това с бебе даже не си го представям…
Например, аз харесвам полета за връщане да е около обяд- закусваме и си тръгваме. Не обичам да си оставям багажа някъде, да се къпя по общи бани и преобличам по съблекални. Не винаги има възможност да доплатиш и за късно напускане или пък не си струва.
Скоро коментирахме цени- Днес запазих трансферите ни от летището до хотела в Белек- в двете посоки през юни 73 евро. Миналата година същото 50 евро 🙂

Аз платих 44 евро до Сиде и обратно. Не знам дали е добра цената,защото нямам база за сравнение.

# 626
Както каза Валерко платила съм си за 7 дни и то не да ставам 4 сутринта. Пак няма да съм наспана. Освен това бебето е най-кротко и не мрънкащо от трите ми деца на 11 и 17 г. Вече има навъртяни бая километри зад гърба си. Тези, които сте пътували с бебета и самолет какво е ограничението на багажа? Проблем с колички предполагам няма поне?

# 627
  • София
И.И. Напълно съм съгласен с първия абзац, че със самолет е много по-добре, но пък всеки си има свое мнение по въпроса и предпочитания. Без значение дали е от финансова, емоционална или друга точка.
Колкото до втория абзац за късното оставане в хотелите в повечето от тях вече има лоундж зони, които са изключително хубави и се чувстваш чудесно в тях.
Примерно в последния хотел , в който бяхме Кулинан Белек бяха отделили специално внимание  на туристите, които пристигат рано сутрин и не могат веднага да се настанят или пък полетите им са късно вечер.
За тях на първия етаж / точно над спа центъра/ е направен голям и много добре обзаведен Каллинан лоундж.
Той разполага с огромна зала, в която има обособени отделни кътове с мека мебел и друга зона с бюра, на които да можеш спокойно да работиш с лаптоп.
В тази зона в лоунджа има сложени големи хладилници, в които има всичко: вода, коли, бири, сокове. Има и кафе машина.
След зоната за отдих са разположени мъжките и дамски съблекални и бани. В тях има всичко онова, от което се нуждаете. Като се започне от чехли, големи плажни хавлии, тоалетни принадлежности и т.н. Има и големи гардероби, които се заключват и в които можете спокойно да оставите не само дрехите си, но и големи куфари, ако не сте ги оставили на гардеробната до рецепцията.
Скрит текст:

# 628
  • София
Само да допълня, че сега са погледнах договорът с Емералд и часовете не са такива. Връщането е доста по- късно. А а едно е да станеш в четири ( от толкова почивки в Турция не ми се е налагало) и да дремуцаш в самолета, съвсем друго да си се лъкатушил 24 часа и повече и да се изсипеш ни жив , ни умрял в хотела. А има ли поне къде един душ да си вземеш? Аз също загледах автобусите , ама тия часове за пътуване ме стресираха. Да не говорим, че трябва да взема и два дни отпуск отгоре, а като имам повече планирани почивки и няма да стигне. Но разни хора, разни идеали.
Роже, при цялото ми уважение кулинан белек е доста сериозно класен хотел, едва ли в останалите имат чак такива удобства.

# 629
  • София
Роже, съгласна съм, но Cullinan е много висок клас хотел, в повечето няма такива удобства. Аз си гледам и от моята камбанария, че с малко дете не ми е комфортно, иначе ако сме само възрастни няма драма 😊

Anelia, цената ви за трансфер мисля че е супер- къде запазихте? Аз ползвах gettransfer, запазих mercedes vito

Общи условия

Активация на акаунт