Черен и бял списък на фризьорите!?

• 264 476
  • 898
  •   1
Отговори
# 135
За Бял списък -  Варна, Ивелина /а и всички момичета/ от салон Естетико; Светла /не знам името на салона/, работи в китайската стена,кв Левски
За черен нямам /понеже отдавна не съм попадала в друго салон, след като отидох веднъж в Естетико!

# 136
за черния списък- фриьзорския салон на четворката в студ.град. моята фризьорка нямаше никакви часове, а се наложи спешен сешоар да си направя и попаднах там. е, няма да ви казвам как ме суши почти 2 часа и как ми изгори косата  #Cussing out накрая изглеждах супер плешива и със суха коса като на кукла. така и не разбрах от моята гъста и обемна коса как успя да постигне такъв резултат- все едно имам 2 косъма на главата.
отделно трябваше да й казвам как да държи четката и че трябва поне да ми намокри косата преди да почне сешоара  Shocked

# 137
за Русе
черен списък Гига , от един фризиорски салон в уличката зад хотел дунав . на лореал е май се казва б студио. Цял месец стоях с вързана коса заради нея , голям ужас преживях!

бял списък Снежана , фризиорския й салон е в едно гаражче близо до казармата . Тъй както е квартална фризиорка , тъй не съм видяла и един разочарован от нея , а съм пращала бая хора . Винаги е в крак с теденциите , много добре постригва , любезна е + редовно ходи на семинари ! дори успя да ме постриже като Риана  при усложие че съм с много гъста коса
 Peace

# 138
Бял списък: Иван Ганев - работи при Капанов, Мария Томова - салон Вени стил и Бисер (салонът му е до хотел Сити).
Черен списък: салон Жули в кв. Иван Вазов.

# 139
  • Варна
Нека и аз се включа с моя бял списък - "Красен стил" и само те!!! Върхът са тези салони и като обслужване, и като цени и като удобство.  bouquet

# 140
  • Варна
За всички, които искат да научат повече за КРАСЕН СТИЛ

# 141
За Белият списък- Криси от Lilian в Младост 2, но скоро ще се мести, предполагам.

# 142
  • Варна
За белия списък: МЕЛИ в салона на Капанов на ул.Мир
За черния:Мими в салона на Капанов зад църквичката

# 143
  • Варна
св.Никола

# 144
  • София
За белия списък- Надя, салона се намири в Студентски град до бл.21  Peace

# 145
  • малкия град
За черния - Ина Михова салон Мадлен - до Френската гимназия и срещу хотел Плиска
За белия - Орльо от Стилист Капанов на Руски паметник и Дилянка от Кало - хотел Плиска

# 146
За белия списък - Боби от фризьорския салон на спа хотел "Царско село"! Номер едно е! newsm10 smile3521

# 147
Аз пък черен списък си нямам Sunglasses От години посещавам "Preference" Милена Найденова бул."Шипченски проход", намира се срещу зала "Универсиада". Маникюристката е също много, ама много добра Wink

# 148
Аз пък черен списък си нямам Sunglasses От години посещавам "Preference" Милена Найденова бул."Шипченски проход", намира се срещу зала "Универсиада". Маникюристката е също много, ама много добра Wink

подкрепям за Милена, много е добра и чух по телевизията че тази ( или миналата)година май беше спечелила и някаква международна награда

# 149
  • ВАРНА
хайде да включа в белия списък и Таня Райкова (фризьорски салон на марко балабанов)! професионализъм и всичко най-най! просто мечта!

Общи условия

Активация на акаунт