Черен и бял списък на фризьорите!?

• 268 262
  • 898
  •   1
Отговори
# 660
За белия Simple Smile

Салонът на Петко Топурски Simple Smile Намира се на Оборище и Черковна.

Винаги когато ходя там се чувствам супер. Там ми направиха и сватбената прическа и останах очарована! Винаги са много мили, внимателни и резултатът винаги е страхотен!

Ако някой се интересува, работят с продукти на Лореал.

Подкрепям с две ръце Петко Топурски, невероятен специалист, много по-добър от много европейски колеги, от 7 години се ползвам услугите му, той е един от хората, заради които се връщам от чужбина! Отивам спокойна и си тръгвам щастлива!!

Цунки Петко!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Здравейте момичета. Някой може ли да ми препоръча добър фризьор в Младост. Praynig

Ина и Фил в Кало в Младост 1А. Аз лични предпочитам Ина, но тя май е по майчинство и не знам дали се е върнала.

Какви са цените за пострижка във въпросния салон. Така има нужда от пострижка, че ми иде да се бухна в първия фризьорски салон  Grinning

# 662
  • София
Здравейте момичета. Някой може ли да ми препоръча добър фризьор в Младост. Praynig

Ина и Фил в Кало в Младост 1А. Аз лични предпочитам Ина, но тя май е по майчинство и не знам дали се е върнала.

Какви са цените за пострижка във въпросния салон. Така има нужда от пострижка, че ми иде да се бухна в първия фризьорски салон  Grinning

Последния път беше около 30 лв. (измиване, подстригване, сешоар).

# 663
Мерси   bouquet

# 664
Аз се постригвам в Надежда 2 в бл. 274 при Хриси или при Ели. И двете работят чудесно, а Свети ми прави маникюр и педикюр.
Салонът се казва ЕЛСА, а цените са "квартални".
К'ви са тези 50 лева за сешоар или 100 лева за боядисване? Аз такива цифри не мога да си позволя.

# 665
  • София
Аз се постригвам в Надежда 2 в бл. 274 при Хриси или при Ели. И двете работят чудесно, а Свети ми прави маникюр и педикюр.
Салонът се казва ЕЛСА, а цените са "квартални".
К'ви са тези 50 лева за сешоар или 100 лева за боядисване? Аз такива цифри не мога да си позволя.

Сподели за цените, моля те.

# 666
Ами евтино е. Конкретните цифри не ги знам, но примерно цели крака и триъгълник е около 25 лева, маникюр и педикюр-пак толкова, а подстригването е или 5 или 7 лева

# 667
  • Sofia
vaflichka, благодаря за отговора.  Hug На какви цени работи той, ако ви е удобно да споделите?

За сегашния случай вече си взех час при друга фризьорка, препоръчана тук (ще споделя впечатления от работата й в неделя), но при първа възможност ще пробвам и при Росен.  Peace

цените за мен са нормални - измиване - 3лв., сешоар - къса коса 8лв., средна -10лв., дълга - 13лв. От опит казвам, че е много добър за сешоар.

# 668
  • Sofia
аз току що си записах час в кало в младост 1А-наистина е 30 лв-подстригване,измиване и сешоар. ще споделя дали съм доволна Grinning

# 669
Здравейте,нчкой да ми каже добар фризиьор в Люлин 10 или 9. Мерси  newsm20

# 670
A отзиви за Кало на Пирински проход?  Praynig

# 671
И аз да се включа за Белия списък - препоръчвам студиото на Анелия Кошарска. От 5 години ми е фризьор и съм минала през дълги, къси прически, всякакви цветове... винаги съм оставала доволна.  Peace Има хубав и богат сайт, за когото го интересува - www.nelystyle.com

Къде точно се намира салона, че от сайта не можах да разбера точно. И ако не те затруднява - би ли ми казала колко струва измиване, подстригване и изсушаване при нея?

# 672
Препоръчайте ми салон в ж.к."Гоце Делчев", но без Тиджи и Натали.

# 673
  • София
Марин и Мишо на ъгъла на ген.Тошев и Дебър, покрай банка Токуда надолу по стълбите. Намира се малко след кърстовището на Гоце Делчев и Дойран в посока Борово

Peace

Както и Камелия от Фючър Тренд на Звъника или в чисто новия Амарант - Стефи - при блок 134 зад р-т Ниагара

И в трите салона нямат грешка, но са с различен стил и подход 

# 674
А какви са цените на тези места?

Общи условия

Активация на акаунт