Черен и бял списък на фризьорите!?

• 264 402
  • 898
  •   1
Отговори
# 375
За черния списък нямам ,че всичките фалираха smile3533.Но в белия ще поставя момичетата в студио,,ШИК,, намира се на ул. ,,Ангел Кънчев,,№23/срещу училището/.Те са Ани и Ники.Двете са много добри ,а спец по късото е Ники.Тел.987 96 43.Носят на майтап,много слънчеви и весели.Освен добро обслужване,получавате и това което искате като подстрижка.Да не говорим за боята,бяха ми направили кичури ,,парижки вятър,,та събирах очите на всички.
А каква е цената на подстрижката там?

# 376
  • София
За черния списък нямам ,че всичките фалираха smile3533.Но в белия ще поставя момичетата в студио,,ШИК,, намира се на ул. ,,Ангел Кънчев,,№23/срещу училището/.Те са Ани и Ники.Двете са много добри ,а спец по късото е Ники.Тел.987 96 43.Носят на майтап,много слънчеви и весели.Освен добро обслужване,получавате и това което искате като подстрижка.Да не говорим за боята,бяха ми направили кичури ,,парижки вятър,,та събирах очите на всички.
А каква е цената на подстрижката там?
И аз се интересувам. Grinning

# 377
Побууут.
Искам да се оплача от 1 козметичка. Може ли тук, или да правя нова тема за козметичките?
по добре направи нова тема,така ще и направиш голяма АНТИ РЕКЛАМА!  Peace

# 378

mimona, стана ми интересно, какво представляват кичурите "парижки вятър" Simple Smile

# 379
  • София
Преди бях писала ук, че съм доволна от Мишо и Марин, но сега да добавя, че те вече са Мишо,Марин и Мариян (от Бигбрадър) и се преместиха на Дойран в често нов салон, който е много модерен и приятен.. та сега съвсем съм доволна) И особено да похваля Мишо - неговия прав сешоар няма равен Peace

# 380
irinera , наистина Нора не е от най-можещите. Трудничко й е още, но виж Мони /и той е в салона на К. Иречек/ е много добър в сешоарите. А за Мърфи наистина - когато го нападнат много клиентки така става. Понякога, когато искам само той да ми пипа главата, специално си уговарям това при записване на часовете. Всъщност с него се познаваме отдавна и той си знае, че държа той да ми прави косата, така че рядко сядам при някой друг за каквото и да било. Всъщност за подстригване - никога, само за сешоар.

Мен Мони ме е постригвал два пъти до сега, първият път спаси осквернената ми и ужасно накълцана коса(доста некадърна квартална фризьорка ме беше нарязала като градински храст), а при второто ми ходене, така ми беше изсушил косата със сешоара, че два дни бях със страхотна прическа, такъв обем, такова чудо не съм имала  Laughing Laughing Laughing

# 381
  • София
бял списък :
Квартален салон жк. Лагера бл 47 "НАЛБИ " - Уникален фризьор.
Салон Budoar Лозенец ул Трепетлика №15  - Фризьор ИлианаФРИЗЬОРСКИ САЛОН   МЪРФИ ул. Константин Иречек -фризьор Цецко
                       Голяма роля играе клиентът който знае какво иска да се направи със косата му , защото фризьорите не са гадатели и те правят по много  прически всеки ден !!!

Тя също е много добра!

Както и Камелия, при която ходя основно от 5 години насам, но тя сега се мести в нов салон и от септември ще е в Бели брези, на Звъника 6 - прави уникален салон в момента, с италиянски мебели - стол мивката е с дистанционно, абе .... и рабти супер - хем модерно, хем много щадящо към косата  Peace

# 382
  • София
,,Парижки вятър,, е боядисване на кичури,които преливат един в друг.Косата ми е ,къса прическа на асиметрия и кичурите изглеждаха като веяно от вятъра златно жито.Цвета на кичурите беше невероятен, но не един а няколко.А пък косата ми е гарваново черна и не е боядисвана. После/след 2мес./ върху тези кичури сложиме червена боя пак преливаше и на зелените ми очи беше много шик.Подстрижката е 15лв.

# 383
  • София
,,Парижки вятър,, е боядисване на кичури,които преливат един в друг.Косата ми е ,къса прическа на асиметрия и кичурите изглеждаха като веяно от вятъра златно жито.Цвета на кичурите беше невероятен, но не един а няколко.А пък косата ми е гарваново черна и не е боядисвана. После/след 2мес./ върху тези кичури сложиме червена боя пак преливаше и на зелените ми очи беше много шик.Подстрижката е 15лв.
Благодаря!  bouquet

# 384
irinera , наистина Нора не е от най-можещите. Трудничко й е още, но виж Мони /и той е в салона на К. Иречек/ е много добър в сешоарите. А за Мърфи наистина - когато го нападнат много клиентки така става. Понякога, когато искам само той да ми пипа главата, специално си уговарям това при записване на часовете. Всъщност с него се познаваме отдавна и той си знае, че държа той да ми прави косата, така че рядко сядам при някой друг за каквото и да било. Всъщност за подстригване - никога, само за сешоар.

Мен Мони ме е постригвал два пъти до сега, първият път спаси осквернената ми и ужасно накълцана коса(доста некадърна квартална фризьорка ме беше нарязала като градински храст), а при второто ми ходене, така ми беше изсушил косата със сешоара, че два дни бях със страхотна прическа, такъв обем, такова чудо не съм имала  Laughing Laughing Laughing
ООхх и аз незнайно защо реших на морето да се подстрижа ей така спонтанно и така ме накълца един "фризьор", че косата ми в момента е ужасна /същото накълцване като на тебе/  #Cussing out Вместо да изчакам няколко дни и пак да си отида при Мърфи......... Cry Та сега мисля да изчакам няколко дни и да отида да ми върне вида на хубавата ми косица  Wink Само дано не е отпуска  newsm78 Ако го няма отивам при Мони  Simple Smile Нямам търпение вече..........  Confused

# 385
Момичета,някоя от Вас да знае къде в София постригват с електрическа(гореща) ножица???  Thinking
Много Ви моля ако някоя знае нека пише тук!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Предварително благодаря на всички отзовали се на въпроса ми  Hug

# 386
Отзиви/мнение за този салон http://www.andreaspa-beauty.com/ ?

# 387
Още един глас за Мърфи, който ми коригира прическата след намесата на Марин (от Мишо,Марин, Мъро ). Сега е гладка и стои страхотно дори без сешоар...

# 388
И аз да се похваля и отбележа, че Мърфи ми оправи накълцаната коса  Simple Smile Вече съм щастлива (косата ми също  Mr. Green ) и не бих експериментирала никога повече по някакви незнайни "фризьори"  Naughty Ама никога................

# 389
  • София
Момичета,някоя от Вас да знае къде в София постригват с електрическа(гореща) ножица???  Thinking

Каква е тази ножица, не съм чувала досега за такава?

Общи условия

Активация на акаунт