Черен и бял списък на фризьорите!?

• 268 364
  • 898
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Кажете нещо за салон "Вижън" в "Иван Вазов" Praynig

# 421
Момичета,много съм доволна от постригването  Flutter
Ина е страшно мила и любезна  Party
С две ръце и два крака Mr. Green  съм за салони Мадлен  Hug

# 422
          Радвам се,че има черен списък!За №1 в него може да претендира "Видната Столична Коафьорка Ина Михова" ,която за детско подстригване на черта взима 96 лева!!!!Докато изчаквах дъщеря си,станах свидетел на "професионалните" й методи - на всички препоръчва три вида маски ,всички се оказват с еднакви потребности!Предлага ваучери за процедури от 360 лева със същия псевдо-полезен за клиента характер,защото за джоба й са полезни със сигурност!Това е вулгарно!Поредната лъжкиня,която освен,че лъже и краде под прикритието на фризьорска услуга!Защото какво е това,ако не кражба !!?Минималната заплата в България е 120 ле,а тя иска 96 лв за подстригване на черта,да отреже 1 см коса !Тя самата се чувства вече малко неудобно от постоянните измами,затова и току поднася някакъв"каталог на прическите на салон Мадлен",където може да се види и снимка на фризьорката топлес,както е снимана за нашия"Плейбой".Дали Инчето не е объркала тарифите с тези на други услуги,които прави??Как мислите?Трябва да се сигнализира и Комисията на потребителите! #Cussing out

# 423
         Радвам се,че има черен списък!За №1 в него може да претендира "Видната Столична Коафьорка Ина Михова" ,която за детско подстригване на черта взима 96 лева!!!!Докато изчаквах дъщеря си,станах свидетел на "професионалните" й методи - на всички препоръчва три вида маски ,всички се оказват с еднакви потребности!Предлага ваучери за процедури от 360 лева със същия псевдо-полезен за клиента характер,защото за джоба й са полезни със сигурност!Това е вулгарно!Поредната лъжкиня,която освен,че лъже и краде под прикритието на фризьорска услуга!Защото какво е това,ако не кражба !!?Минималната заплата в България е 120 ле,а тя иска 96 лв за подстригване на черта,да отреже 1 см коса !Тя самата се чувства вече малко неудобно от постоянните измами,затова и току поднася някакъв"каталог на прическите на салон Мадлен",където може да се види и снимка на фризьорката топлес,както е снимана за нашия"Плейбой".Дали Инчето не е объркала тарифите с тези на други услуги,които прави??Как мислите?Трябва да се сигнализира и Комисията на потребителите! #Cussing out
Ами ти не видя ли ценоразпис някъде или те зашеметиха с цената едва след услугата? В тази връзка да похваля салон Ексес на ул. Цар Асен - измиване, подстригване, сешоар - 25 лв. Ако ги посетите 10 пъти - полага ви се една процедура по почистване на лице безплатно! Мисля че на този ценови фон заслужават похвала! Аз се подстригах при Биляна, но имам впечатление че всички са добри.

# 424
Някоя има ли телефона на Вики от Венера, че аз съм го изгубила  Rolling Eyes

Тополинка, кажи малко повече за салона и за самата Вики (нали става дума за този на Шипч. проход до Марсел)  Praynig В района съм обиколила 4 салона - пълно разочарование (включително и прехвалените GIO)!!! Приятелка спомена за тази Вики, но и тя не знаеше подробности. Като цяло доволна ли си? Как са цените? Гледам подстригват и младежи, те дали са добри?

До скоро се подстригвах всеки път като се прибирах в Благоевград и веднага добавям Славчо от ГУМ в белия списък, но вече не си ходя толкова често и си търся добър фризьор в Гео Милев. Четох тук за Милена Найденова и мислех там да отида, но първо трябва да ми порасне понакълцаната коса  Close
Вики вече не е във Венера, има си собствен салон в ж.к. Надежда , ако те интересува ще ти дам телефони. Наистина е страхотна.
А при друг от Венера не съм ходила. Приятелят ми ходи при някаква Гери, но последствията по врата му бяха .. кървави  Laughing, така че  не ти я препоръчвам  Peace

# 425
  • Smallville
Не ме разбирай погрешно,не че я защитавам,но нали знаеш,че не е луд този дето яде баницата.....Предполагам,че не ти е опряла пистолет в челото да и използваш услугите,тя иска тази цена,а на който му се дава,дава.Едва ли можеш да сигнализираш някоя инстанция,тя жената предполагам,че си спазва всички изисквания и има право да си поиска каквато цена пожелае,важно е да има ценоразпис на стената.На това се казва див капитализъм и ако все още  някой не знае,ние живеем отдавна в него.Смятам и че има право да рекламира услугите си като намери за добре,било то и със снимки топлес.
И аз не намирам връзката между автомобилни гуми и цицеста блондинка до тях,ама на,така се рекламират Whistling

# 426
Някоя има ли телефона на Вики от Венера, че аз съм го изгубила  Rolling Eyes

Тополинка, кажи малко повече за салона и за самата Вики (нали става дума за този на Шипч. проход до Марсел)  Praynig В района съм обиколила 4 салона - пълно разочарование (включително и прехвалените GIO)!!! Приятелка спомена за тази Вики, но и тя не знаеше подробности. Като цяло доволна ли си? Как са цените? Гледам подстригват и младежи, те дали са добри?

До скоро се подстригвах всеки път като се прибирах в Благоевград и веднага добавям Славчо от ГУМ в белия списък, но вече не си ходя толкова често и си търся добър фризьор в Гео Милев. Четох тук за Милена Найденова и мислех там да отида, но първо трябва да ми порасне понакълцаната коса  Close

Здравейте:)
Аз съм много доволна от Поли. Тя работи във "Венера" в "Скай Сити".

# 427
Надинка, радвам се, че си доволна от Ина. Аз си избрах фризьор също от салони "Мадлен"- Йоана. Тя работи също толкова добре, но на по-поносими цени.
Тианн, що се отнася до Ина, аз не знам тя да има тарифа от 98 лв.  newsm78При нея подстригването с програма е 48 лв. Това включва измиване, масаж, маска и подстригване.
За мен и това е скъпичко и понеже и Йоана работи не по-зле от Ина, но за 15 лв. предпочитам да се подстригвам при нея и без това ми се налага да пътувам често до София.

# 428
  • София
Кажете нещо за салон "Вижън" в "Иван Вазов" Praynig

Собственичката се казва Таня и е много добър професионалист. Работят с Лореал, имат много клиенти, някои от които много известни.. Честно казано не съм видяла от там да си тръгне някой недоволен или изглеждащ различно от много добре...

# 429
Знаете ли къде работят фризьорите Чавдар (Чочо) или Ангел (преди бяха в "Елеганца"Варна на "Марин Дринов")?

# 430
Цвети от салон Creative зад Мол-а на Стамболийски! Горещо препоръчвам!  Peace Много хубаво и бързо работи! 10лв е подстригването, 15лв сешоар! Мацката е страшна!  Peace

# 431
Тополинка, мерси за отговора и предложението   bouquet но "Надежда" ми е доста далече, ще пробвам тези в района.

Eli-G, как са цените в Скай сити?

# 432
MANDITKA , ти с дълга коса ли си ? Цъфтеше ли ти ? Какъв точно е резултата моля те сподели ?! Чувам мого различни мнения ! Вчера ходих да си правя брюлаж и като видях за какво иде реч, скокнах и казах "Стоп "!Колко парички струва ?

# 433
Тополинка, моля те пиши ми на ЛЧ. Интересувам се от телефона на Вики и адреса в Надежда. Благодаря, ти предварително!

Та по темата . Последния път се каних да отида при Вики от Венера, но беше отпуска и реших да отида в другата Венера на Евлоги Георгиев,тъй като ми беше по наблизо и въобще не останах доволна. Поостригва ме Ети/мисля че така се казваше/ поострига ме точно за 5 мин. за първи път толкова бързо някой да ме поостриже. Клъцна от тук там и без да ми я филира и хоп готово. Такова нещо за първи път ми се случва.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 13:20 от mimozaw

# 434
SI-SI,писах ти на лични  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт