Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 248
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • на брега на морето
Да, Римона. Hug Но ако е това цветното фолио ( като на последния ми маникюр), него го слагам на лепило за фолио, за да се отпечата. И отгоре- база. На камъните също им слагам база отдолу и отгоре.

# 16
Благодаря, ще пробвам другият път. Blush
Може би това ми е била грешката и бързо ми изпадаха камъчетата преди, когато ги ползвах повече за декорации. Това специалното лепило за фолио и аз го заглеждах, ама не си го взех, а със сигурност е още по-добро.

# 17
Kamilla благодаря отново за страхотната тема отново и че и моето аматьорско маникюрче е там🙂! Любимата ми тема! Всичко е толкова добре представено и пълно с ценна информация!
Голям е кеф да разгледаш красотите на съфорумките от изминалата тема и пак да им се  възхитиш.
Esmeralda нямам търпение да видя новото ти творение. Това на което си се спряла за сега като идея ще изглежда супер на твоите нокти.

# 18
Karmilla, хиляди благодарности за новата тема! Кое е розовото от твоите шарени ноктенца? Heart

# 19
  • Казанлък
Страхотна нова тема!

# 20
Karmila,
Благодаря за страхотната тема. Невероятно оформление както винаги.
Аз откривам новата тема с моята среднощна творба (борба).
Вдъхновена от Annyone реших, че на всяка цена трябва да си направя такъв маникюр.
Еми - никога вече 🤣
Отне ми 5 часа, изпонадрах кожите, зеленото беше супер течно, омазах си пресните рани...
Абе следващите поне 3 маникюра ще са с най-свтлите ми нюд цветове 🤣

Има и един косъм за раазкош, но е котешки 😁

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 08:59 от танита

# 21
  • София
Здравейте!
Страхотна нова тема! Благодаря за усилията! Simple Smile

Дами, при онихолиза какво се прави?
Чета, че се маха гел лака и започва с мазането. Имам масло от чаено дърво на Икаров. Някой има ли опит?

Благодаря ви! Simple Smile

# 22
Здравейте, момичета! Благодаря за новата тема на Кармила, страхотни маникюри, първа страница е като албумче и всеки може да взаимства много идеи. Зарадвах се, ме и моят маникюр е там 😘
Ето нещо ново от мен омбре с цветенца, няма да казвам колко време ми отне 😄

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 12:19 от klavi100

# 23
  • Пловдив
Кармила, благодаря за новата тема! Подготвена с внимание към всеки и с толкова полезна информация!

# 24
Здравейте!
Страхотна нова тема! Благодаря за усилията! Simple Smile

Дами, при онихолиза какво се прави?
Чета, че се маха гел лака и започва с мазането. Имам масло от чаено дърво на Икаров. Някой има ли опит?

Благодаря ви! Simple Smile
Зависи от онохолизата. Ако има и най-малко съмнение за гъбички, или е засегната голяма част от ноктите, задължително кожен лекар. В предната тема писахме за онохолизата. Задължително се изрязва колкото  се може по-голяма част от нокътя. Ако имаш възможност, посети салон, който се занимава с терапевтичен маникюр.
Аз мажа с масло за нокти на Микросел, от горе и от долу на нокътя, поне по 5-6 пъти на ден. Цвета на ноктите ми си останах бял но през цялото време се ужасявах от гъбична инфекция.

# 25
Страхотна нова тема! Поздравления за старателното оформление и чудесните маникюри - точно все едно каталог разглеждах!
Аз за пореден път съм разочарована от кларесата, защото днес правих една приятелка с бежово на марката, което макар и при тънко нанесен слой се набръчка... Понеже нямахме време, замазах с лошо скопосана декорация, но имам съмнения, че ще падне лакът, както се случи с черния цвят с брокат. Него пък го преправях няколко пъти, като последния пекох поне по три пъти и накрая пак се обели, отдолу мокър. Червеното е на Sunone. Ето и моето творение от днес:

# 26
Mini Me много красив маникюр и чудни рисунки! Heart Какъв е червеният лак?

# 27
Mini Me много красив маникюр и чудни рисунки! Heart Какъв е червеният лак?
Благодаря! На мен листата не ми харесват особено как станаха, но другия път по-добре 😀. Лакът е на Sunone Cati C14 и е наистина уникален цвят.

# 28
  • София
За декарация с брокат, може ли да се ползва обикновен брокатени лак? Пече ли се?

# 29
Klavi 100 това омбре с цветенца е много нежно и пролетно. Много ми харесва! Стикерчитата от къде са?

Общи условия

Активация на акаунт