Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема, страхотна е!
Записвам се с нов маникюр:

# 31
Hatersgonnahate ау с кокиченца! Супер! Аз толкова изках и не успях да си направя.

# 32
Klavi 100 това омбре с цветенца е много нежно и пролетно. Много ми харесва! Стикерчитата от къде са?
Благодаря Blomst . Не са стикерчета, а цветенца истински в прозрачен лак,нанасям ги с четка иначе е трудно .
https://www.aliexpress.com/item/1005004537349762.html?spm=a2g0o. … ewayAdapt=glo2ara

# 33
Благодаря за отговора klavi100. Много са ефектни тези цветя.

# 34
  • София
Здравейте и от мен в новата тема Flowers Tulip

Търся хубав малиново червен цвят. Хареса ми един на Веналиса, иначе хич не съм очарована от марката. Може ли да ми помогнете с насоки?

# 35
  • Mostly in my mind
Привет.
За пръв път ползвам каучуковата база на Коди и като цяло каучукова база. Доста е гъста. Такава ли трябва да е?

Това от днес.

# 36
Karmilla, хиляди благодарности за новата тема! Кое е розовото от твоите шарени ноктенца? Heart
Claresa lollipop 4 е розовото.
Супер маникюри, момичета!
Hatersgonnahate, мтого сракив син цвят и декорацията е много нежна и красива!

# 37
  • Шумен
Начи хора 🤭 не знам какво съм правила до сега без ел.пила!То било супер!Едната ръка я направих за час и половина сваляне на лека,почистване на кутикулите и скъсяване!Много време,обаче другата ръка за 30 мин  всичко това 🤩 и ако до сега съм си мислила,че почиствам кутикулите добре,ми адски съм се лъгала 🤣🤣 другия път съм сигурна,че ще се справя за много по-кратко време!Та това е което сътворих,знам че Св.Валентин мина отдавна,ама аз сърцата не ги свързвам само с него 😅

# 38
Здравейте и от мен в новата тема Flowers Tulip

Аз имам един на Beautilux. На мен много ми харесва като цвят, но незнам дали отговаря на търсеният от теб. Слагам снимки.

Малко ми е трудно да наглася отговора и снимките правилно тук 😂.
Аз бих искала да питам някой пробвал ли е лакове на yokefellow от алито. Харесала съм един цвят и бих искала ако някой ги е ползвал отзив за марката. До сега основно съм взимала на Beautilux и Rosalind, но не намирам при тях подобен цвят. Иначе съм доволна и от двете марки. Това съм харесала

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 18:29 от garnitura

# 39
  • Казанлък
Момичета, искам да ви питам има ли проблем в това ,че всеки слой го пека по 120 секунди? Лампата ми е Sun 5. Страх ме е да не остане нещо недопечено, а дали пък не прекалявам...

# 40
Момичета, включвам се пак с въпрос. Някой може ли да ми препоръча изпитан сайт за Коди продукти с доставка до Канада? Или други подходящи бази за меки нокти, освен линт базата на Коди? От Алито поръчвам без проблем, ако има някой продавач с оригинални продукти. Намирам един сайт kodi.us базата е 5 щатски долара и ми се струват оригинални продуктите. Моля някой, ако има опит да сподели🙏🙂

Да ти кажа за Канада - продуктите на Коди и доставката излизат като професионалните продукти на Luxio and Akzentz, които са си канадски.
Имам си аз магазин тук, градски от където си пазарувам. Качеството е професионално и цените са около 15-20 долара на бутилка лак, база, топ. Имат често намаления, има гел, полигел, всякакви джаджи. Провери дали при теб някъде няма дистрибутор. Иначе - ето сайта да видиш какво се предлага:
https://dkbeauty.ca/

# 41
Благодаря за новата тема! Страхотни маникюри правите момичета! 😍

Знам че е коментирано назад в темите, но не съм сигурна и затова питам - от къде в България може да се поръчат оригинални продукти на Коди? До колкото си спомням Елена арт и mynails? Моля да ме поправите ако греша.. 🤔
Първият път си поръчах стартовите неща директно от сайта на Коди, но сега не знам как стои въпросът с доставките, а ми трябва само база.

Ето един скорошен маникюр и от мен - такава заоблена форма ми е по-трудна за оформяне, но пък по-удобна за носене, та съм се заинатила да свикна да ги оформям по-добре 😁

# 42
Прекрасни маникюри и както някой каза- с много внимание към всеки, благодарности за труда!
Ето и аз какво направих “набързо” снощи. Без особена идея, просто исках да пробвам някои от новите лакчета- ur sugar термо лакове, а в последствие се оказа, че и светят на тъмно, малко като тийнейджърка се чувствам 😁
Иначе кутрето мисля, че се оправя, просто повечко време, сетих се, че майка ми доста неща лекува с горчивка и ми беше оставила една бутилка, та му капвам като се присетя.

Момичета, пробвахте ли базите на Mshare?
А! И исках да питам за препоръки за магнит, че ги гледам и не разбирам много. Не искам супер заврънтулки да правя, по-скоро тези, които избутват например към свободен край или нанякъде си и от рода..? Правоъгълен или цилиндър или и двете? 🤔

# 43
Прекрасна нова тема! Много благодаря, че и мен ме има на началната страница! Приятно съм изненадана.. 🫶

# 44
Аз другата седмица ще правя нов маникюр, днес педикюр И искам да попитам за фолиото отново, това, което е в кутийка с ножица режете парчета с големина по избор? И за другото, което се отпечатва, може ли да се използва ако няма специален продукт за него?

Общи условия

Активация на акаунт