Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 365
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Mostly in my mind
Много красиво!

# 631
Момичета ,този топ ли хвалехте,че издържа дълго лъскав?Има ли лепкав слой?
https://makeup.bg/product/483116/#/option/1083020/
А тази база хубава ли е?
https://makeup.bg/product/730587/#/option/1485205/

# 632
И аз имам тези мрежи от 1 година. Не съм ги ползвала.  Срязах си пръстите на един буркан и снимките не са за показване. Затова ви показвам един рефлекторен лак на ur sugar на майка ми. Безименният пръст е с акварелна техника.

Страхотен маникюр!😍😍😍Би ли споделила повече за това как правиш акварелни декорации? 🙂

# 633
Наминавам с един закъснял великденски маникюр 😆. Има доста кусури, но така е с ревящо бебе на заден фон 😀

Вие правите ли изравняване с топ и трябва ли да е каучуков, за да се получи? Сега опитах с този на Палу, той е обикновен, някъде стана, някъде не - на единия палец даже се разтече при печенето, че после го оправях.
Този синьо-лилав цвят го забърках аз и стана голямо мазало. Направих грешката да го нанасям с четката за гел, която е твърда... Абе голяма цапаница стана, ама ги докарах докрай нещата ххахааха.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 21:00 от Mini Me

# 634
Страхотни маникюри качвате! Аз днес се мъчих да направя една черта за дръжка...ми няколко пъти я трих, докато стане що годе права и така и не успях да я направя тънка. Изобщо не ми се отдава да рисувам, а така ми се иска 😂 Ето това ми се получи на края.

# 635
Pipence, много красив маникюр си сътворила за майка си ! Този рефлекторен е толкова плътно розов, или си слагала цветна основа ?
Garnitura, много бонбонени цветове, много добра техника с мат топовете. Аз трябва да съм изравнила перфектно, или да съм с неизградени нокти, за да мога да направя красив маникюр с мат завършек, а толкова ми харесва !

# 636
Страхотни маникюри качвате! Аз днес се мъчих да направя една черта за дръжка...ми няколко пъти я трих, докато стане що годе права и така и не успях да я направя тънка. Изобщо не ми се отдава да рисувам, а така ми се иска 😂 Ето това ми се получи на края.

Каква марка и номер е розовия лак? Много плътен, наситен цвят, харесва ми

# 637
Този е китайски Luxlaco LA04.

Каква марка и номер е розовия лак? Много плътен, наситен цвят, харесва ми

# 638
Lana Gatto благодаря! Няма основа, много е покривен, тук е на 2 слоя. В момента има и промоция в алито  и днеска си поръчах още цветове.  После ще добавя линк. https://m.aliexpress.com/item/1005004073423521.html?srcSns=sns_M … afSmartRedirect=y
Buterrffy,   не знам как да я обясня техниката. Ползвам бои сонет, слагам капка и после отнемам от боята с чиста четка. Има много клипчета.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 20:29 от pipence

# 639
Момичета ,този топ ли хвалехте,че издържа дълго лъскав?Има ли лепкав слой?
https://makeup.bg/product/483116/#/option/1083020/
А тази база хубава ли е?
https://makeup.bg/product/730587/#/option/1485205/
Беше лъскав и издръжлив... има лепкав слой иначе.

# 640
Много красиви маникюри, момичета! Супер са просто и като техника, оформение, цветове!
pipence, много е красиво и флаш лака е много красив, а декорацията е супер! Пожелавам ти бързо да ти мине, без много грижи и скоро да качиш и своя маникюр!
bebcheto, аз личн го имам и съм много доволна, стои лъскав до край. Но аз съм го купувала в края на 2021-ва, в последствие имаше съфорумки, които мисля са попаднали на кофти партида и се оплакаха, че ставал на дупки. При мен не е иммало такъв проблем, но само не ми допада лепкавия слой. Момичета са соволни от продуктите на Палу, но с тази база мисля няма да можеш да укрепваш, а да ти е подложка само.
Еха от вас ги виждам тия мрежи, много интересна работа! Аз само обикновено златно и сребърно фолио си имам и каквото си "набера", това си лепя. Иначе към момента хич нямам време да "рисувам" и залагам на прости декорации от типа на стикери, ако въобще ще секорирам. Преди и беше мерак и повече се занимавах, но много време ми отнемаше, нищо че не съм правила някакви сложни рисунки, даже залагх на някакви сравнително прости неща. Последния маникюр с френския на общо 4 пръста 100 часа го рисувах и нямам нерви нещо. И камъни лепях преди, сега имам, но и с тях не ми се занимава, а съм сврака и обичам. Скоро гледах по клипчета някакви стикери като готови камъни и се чудя как ще стоят и ме блазни да поръчам, но дано се въздържа Grinning

# 641
  • София - град
Аз днес се опитах да сменя формата,че нещо ми омръзнаха. Къси са още но мисля да пробвам така да ги пусна малко по-дълги, да видим дали ще успея.

Доста съм доволна от това масло, два пъти седмично гледам да се мажа и има голяма разлика.

# 642
Последен маникюр с този млечен цвят, то се води цветна каучукова основа на Коди, чак днес забелязах. В тази връзка мисля да поръчам нов млечно бял. Вие от този на Коди ли бяхте доволни (гел лак номер 02 М млечно бял се води при Елена Арт)?

# 643
Момичета, препоръчайте ми млечно бял гел лак, който е по-гъст и мога да си направя омбре.

# 644

Нещо простичко и семпло. На другата ръка точките някак по-разляти ми станаха. Е, то повече се и омазах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт