Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 375
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Тези въпросните цветни мрежи всъщност оставят ли някакъв цвят по нокътя?
Аз досега си мислех, че от тях реално само златното полепва, а мрежата е просто носител, един вид всички показани горе си мислех, че са просто златни.  Може ли някой да разясни?

# 616
  • Down south
Според мен ще се вижда цвета на мрежата?

# 617
Според мен ще се вижда цвета на мрежата?

Имам с черна мрежа,никога не ми остава цвета от мрежата, само фолиото!

# 618
Като чета  за паренето и се замислих дали да не се поръчам ръкавици.Вие ползвате ли и има ли смисъл въобще от тях?
Имам ръкавици и съм много доволна ог тях. Отначало ми пречеха, трудно свикнах, сега не мога без тях.

# 619
Аз пък след като преди три седмици си препилих ноктите при сваляне на гел с ел. пила, днес се захвана пак да се пробвам и на втория пръст се отказах. Много ме, боля миналия път. На безименния докато свалях изведнъж усетих нещо между силна болка и парене, направо издърпах рязко ръката. Отделно после ме боляха повечето нокти. Та почвам днес и усещам, че блокирам. Направо ме достраша. Прибрах пилата и накиснах. Мисля да си дам няколко месеца почивка и после пак да пробвам. До тогава ако може да ми препоръчате хубава ацетонова течност.

# 620
Течността на Клареса е хубава, има я в Мейкъп. И мирише приятно.

# 621
  • Down south
Да кажа за "мрежичките" от предната страница.
 Голяма "NO" от мен!
Голяма мацаница, голямо чудо. Направих маникюр за има-няма 3 часа Joy за протокола, много добър и ще лепя мрежички. Слагам втори слой само на един пръст и се опитвам да прибавя "мрежичката" От една страна виси, от друга стърчи, мазало Stuck Out Tongue Winking Eye
Сигурно има специална техника, която така или иначе, за мен явно ще си остане тайна.
Отказвам се.
Подарявам всички мрежички Sunglasses

# 622
  • на брега на морето
Аз затова лятото ще карам на стикери. Joy Всички арт- изпълнения: литье, камъни и т.н. оставям за зимата. Засега по бързата процедура. Засега ме е налегнал мързел...Може би по-нататък все пак ще си направя и някой " морски маникюр" с мидички и т.н.

# 623
Да кажа за "мрежичките" от предната страница.
 Голяма "NO" от мен!
Голяма мацаница, голямо чудо. Направих маникюр за има-няма 3 часа Joy за протокола, много добър и ще лепя мрежички. Слагам втори слой само на един пръст и се опитвам да прибавя "мрежичката" От една страна виси, от друга стърчи, мазало Stuck Out Tongue Winking Eye
Сигурно има специална техника, която така или иначе, за мен явно ще си остане тайна.
Отказвам се.
Подарявам всички мрежички Sunglasses

Аз миналата седмица поръчах от Али, та още ги чакам…🫣Иначе в профила на моя търговец ето това беше посочено като упътване:

# 624
Дайте линк за тези мрежи ч, че ми стана любопитно Blush

# 625
  • Down south
Ама за какво ти е линк, ще ти подаря около 1 метър Sunglasses

@ Butterfly,
гледах аз и изглеждаше сравнително лесно, ама никак не е Flushed

# 626
Ама за какво ти е линк, ще ти подаря около 1 метър Sunglasses

@ Butterfly,
гледах аз и изглеждаше сравнително лесно, ама никак не е Flushed
То хубаво, ама ти не беше ли извън БГ?

# 627
  • Down south
Съм, ама ще идвам съвсем скоро

# 628
Добре тогава, ще те изчакам и без това не са ми спешни Blush Благодаря Blush

# 629
И аз имам тези мрежи от 1 година. Не съм ги ползвала.  Срязах си пръстите на един буркан и снимките не са за показване. Затова ви показвам един рефлекторен лак на ur sugar на майка ми. Безименният пръст е с акварелна техника.

Общи условия

Активация на акаунт