Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 381
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Едни обикновени и не толкова перфектни цветя, преди да се отвори сезонът за цветята..

# 121
Grey много оригинално! Това рисувано ли е?

# 122
Да, от буквите до цветята .  Не ползвам печати или стикери

# 123

Супер! Браво! Сигурно ти е отнело много време.

# 124
Направо не знам как няма да ти се къса сърцето да свалиш тези красоти след 2-3 седмици. Толкова труд и старание.

Аз затова си слагам само цвят. Рисуването върху хартия/платно.

# 125
Момичета и аз имам проблем с нокът на крака, мисля,че ще е полезна информацията как да се справим, моля преминалите през този проблем да споделят Disappointed Relieved

# 126
На мен пък ми се разслоява нокътят на палеца на крака. Също мисля, че е от обувките, защото на други нокти нямам този проблем.
Не слагам гел лак на краката, само обикновен и то през лятото.

# 127
Аз се реших да пробвам сваляне на гел с пила. Пила нямам, ще трябва да си купя. Трябва ми пила, с която да мога да правя и кутикула и сваляне на гел лак.
Особеност е, че ми се иска да мога да я ползвам и с някакъв накрайник за изпиляване на напластен нокът/не знам как да го обясня расте на етажи едно върху друго.../. ММ има такъв проблем от травма на крака преди години и досега пилях с обикновена, но е доста трудоемко и отнеме време да се изтъни нокътя. В утуб гледах много клипчета, че оправят такива проблемни нокти с електрическа пила, но не съм наясно има  ли нещо специфично като параметри, при самата пила /мощност, обороти и т.н/.

Иска ми се нещо до към 150 лв.

Моля за  малко помощ с предложения за модел, който да ми свърши работа.

# 128
Беба, исках да ти пратя съобщение, но и ти си забранила личните.

# 129
Беба, исках да ти пратя съобщение, но и ти си забранила личните.

Сега ще погледна, явно нещо съм натиснала погрешка.

Коригирах настройките за пощата.

# 130
  • Стара Загора
Дадох си дълга почивка без лак и се завръщам с моите семпли маникюри Grinning

Perfect Nude 7 на Claresa

# 131
Аз минавам с два маникюра от днес - на мен и на сестра ми:

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 16:47 от Mini Me

# 132
Момичета, сгафих сериозно, обелих си лака, с белеща база съм, на една седмица само беше, но един-два нокътя се бяха понадигнали и под душа викам ще ги махам всички и им дадох зор 😕 и яко си обелих горните слоеве на ноктите. Всъщност и предния път май малко се бяха понаръфали като се замисля. Та сега ще трябва да почивам, чудя се да потърся преди години един заздравител/втвърдител на Абалико бях ползвала, бях много доволна..
качвам снимки непосредствено след свалянето.

# 133
Под белещата база имаше ли нещо?

# 134
Да, този път бях сложила заздравител някакъв. Иначе слагам матов топ.
Да допълня- като се замисля, може би беше една идея по-тънък слоя от по принцип, не знам и това, дали има значение 🤔

Общи условия

Активация на акаунт