Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 415
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
А заздравителят се обели заедно с белещата база ли? Сложи им кокосово масло/ зехтин да постоят 20 минутки и ги почисти и лакирай пак, според мен не е чак толкова плачевно. Аз поне в такова състояние съм си ги лакирала: но все пак това съм аз - всеки си решава.

# 136
Благодаря за съвета Регалия. Да, реално може би не са в чак толкова плачевно или поне не всички. Но показалците и особено десния ме притеснява  в страни как е като разслоен и се притеснявам при следващото сваляне как ще е. Чудех се, дали е вариант да се залепи с лепило и хартийка..
Пак да добавя, не съм отговорила на въпроса- да, заздравителят се бели с базата.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 21:06 от The 13th

# 137
  • Варна
Заздравителят не е каре!. Той не прави филм върху нокътя,а попива в него. Така остават оголени връхчета по неравностите и там базата се вкопчва. После при белене сваляте и част от нокътя. Това се получило в случая.
Не неглижирайте ситуацията. Белещата база е за Здрави нокти. Можете да се лакирате ,но с нормална база и да сваляте с накисване. Трайността обаче рязко спада при такива окъртени нокти-да си знаете. Линт база ако имате или някоя файбър база,която да даде структура.

# 138
Много благодаря за разяснението. Сега като се замисля за това, което казвате за заздравителя- да, то си е направо логично и видимо, но кой да се замисли!
Нямам намерение да неглижирам, десният показалец ми изглежда доста зле.

# 139
  • Варна
Е затова едно време писах чаршафи в блога,защото точно това покритие/белещото/ е изключително капризно и ако не се прави правилно съществува голям риск от окепазяване. Сваляла съм си ноктите нееднократно тъй,че не сте сама. Сложете стабилно твърдо покритие и си купете ел пила. Струва колкото свестен маникюр в салон тъй,че си избива парите милион пъти,а пести нерви и страхове хиляди. И аз упорствах години от .....блондински акъл и накрая се предадох. откакто я имам забравих какво е ацетон,а и белещите бази ги зарязах.

# 140
Момичета, някой има ли мнение за този прахоуловител https://www.emag.bg/prahoulovitel-za-manikjur-s-3-ventilatora-10 … earch-Action=view ? Имах от Майнайлс, но отказва да работи, вероятно моторчето се е развалило. Приемам препоръки и за други от бг сайт. Чудя се на двата хвалени от Елена арт - кръглия от 115 и квадратния от 90, но пък не пише да имат гаранция.

# 141
Аз уж четох и от блога ви и на Невена съветите, но може би, когато всичко ти е ново, някои детайли убягват или се пренебрегват, когато човек не предполага значението им.
Ох.. аз започнах на шега и се навих да пробвам едиснтвено заради белещите се основи. Струва ми се по-малко хамалогията, а и се притеснявам, дали ще се справям с ел. пила. Сега, ако и в този филм се вкарам 😅 .. не ми се иска, но вече се загледах в линт бази. Ще го мисля.
Благодаря още веднъж за съветите Simple Smile

Е затова едно време писах чаршафи в блога,защото точно това покритие/белещото/ е изключително капризно и ако не се прави правилно съществува голям риск от окепазяване. Сваляла съм си ноктите нееднократно тъй,че не сте сама. Сложете стабилно твърдо покритие и си купете ел пила. Струва колкото свестен маникюр в салон тъй,че си избива парите милион пъти,а пести нерви и страхове хиляди. И аз упорствах години от .....блондински акъл и накрая се предадох. откакто я имам забравих какво е ацетон,а и белещите бази ги зарязах.

# 142
Момичета, здравейте,

благодаря, че и моя нескопосан маникюр е на заглавна страница 😍
Да се похваля - туко-що ми пристигна ел. пилата, но тъй като накрайниците, които препоръчахте още ги чакам, има ли как с тези допълнителните в комплекта да си махна сегашния маникюр?
Става въпрос за тези:
Скрит текст:
Пробвах поне с 3 вида, на скорост между 20 и 23 (че ме е шубе за повече), но дори не одрасках слоя, а ми е мерак сега да си я пробвам Simple Smile

# 143
  • Варна
Белещите бази са благинка за здрави нокти и за хора ,които искат да си се лакират като с обикновен лак.Задължително покритието се сменя ма 10 дни максимум. Ние обаче искаме хем белеща база хем да носим по месец.....Да възможно е,но иска хубав протокол. Ще се хвана да го напииша с актуални продукти.

# 144
Момичета, някой има ли мнение за този прахоуловител https://www.emag.bg/prahoulovitel-za-manikjur-s-3-ventilatora-10 … earch-Action=view ? Имах от Майнайлс, но отказва да работи, вероятно моторчето се е развалило. Приемам препоръки и за други от бг сайт. Чудя се на двата хвалени от Елена арт - кръглия от 115 и квадратния от 90, но пък не пише да имат гаранция.

Преди време аз бях попитала за същият прахоуловител и ме посъветваха да бъде с филтър, защото тези с торбичките не вършат кой знае каква работа. Послушах съветите и в момента съм с този квадратният, за който се чудиш /обаче не е от Елена Арт/ и съм много доволна. Единственото, което е лека дразнещо може би е шумът, но това май при всички си го има. Grinning

# 145
Miracle@3, аз свалям с онези цилиндърчета, които са от шкурка. По-едра в началото и по-ситна след това на около 15 000 оборота.
Керамичните и карбидните фрези така и не можах да ги харесам.

# 146
Момичета, здравейте,

благодаря, че и моя нескопосан маникюр е на заглавна страница 😍
Да се похваля - туко-що ми пристигна ел. пилата, но тъй като накрайниците, които препоръчахте още ги чакам, има ли как с тези допълнителните в комплекта да си махна сегашния маникюр?
Става въпрос за тези:
Скрит текст:
Пробвах поне с 3 вида, на скорост между 20 и 23 (че ме е шубе за повече), но дори не одрасках слоя, а ми е мерак сега да си я пробвам Simple Smile

С тези от шкурка ще стане, но я движи постоянно, че пари иначе.

# 147
Прахоуловителят с трите вентилатора и торбичка не е добър. Много прах вдигат тези с торбичките и не ги препоръчвам лично аз.
Вземи си с филтър, не е задължително да е от Елена арт (други онлайн магазини имат по-човешки цени).

Miracle, с цилиндричния накрайник и шкурка, но гледай да е около 10 хил.оборота и плавни движения (страничните май са по-удобни, поне като гледам американките. Те са фенове на тези шкурки.)

# 148
  • на брега на морето
Миракъл, честита ти пила! Hug Шкурките са идеални и за пети.

# 149
Момичета, вие сте прекрасни 🥰🥰🥰 стана с шкурката, дори оправих един цял нокът, но другите гледах да сваля поне топа и да накисна, че бая широка ми идва и не се ориентирам къде й пада въртенето. Заслужава си да се научи човек, много ми хареса 😍

Общи условия

Активация на акаунт