Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 416
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Gorni Bogrov
Момичета, някой има ли мнение за този прахоуловител https://www.emag.bg/prahoulovitel-za-manikjur-s-3-ventilatora-10 … earch-Action=view ? Имах от Майнайлс, но отказва да работи, вероятно моторчето се е развалило. Приемам препоръки и за други от бг сайт. Чудя се на двата хвалени от Елена арт - кръглия от 115 и квадратния от 90, но пък не пише да имат гаранция.

Преди време аз бях попитала за същият прахоуловител и ме посъветваха да бъде с филтър, защото тези с торбичките не вършат кой знае каква работа. Послушах съветите и в момента съм с този квадратният, за който се чудиш /обаче не е от Елена Арт/ и съм много доволна. Единственото, което е лека дразнещо може би е шумът, но това май при всички си го има. Grinning

Аз си взех този и засега съм доволна, наистина е шумен но....Днес получих и код за 14 % намаление и ако решиш мога да ти го предостъпя,но е само за днес да знаеш.

# 151
Моята белеща база изкара 7 дни и върховете цъфнаха,  интересното е че това се случи на пръстите с Красеса, на пръстите с Коди пораженията не са големи. Интересно ми е какви ще бъдат ноктите отдолу.
13th слагаше ли масла за нокти при махането на отпепващата? Но честно казано - и аз не съм много впечатлена от белещата база.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 19:46 от Regalia43

# 152
Момичета, някой има ли мнение за този прахоуловител https://www.emag.bg/prahoulovitel-za-manikjur-s-3-ventilatora-10 … earch-Action=view ? Имах от Майнайлс, но отказва да работи, вероятно моторчето се е развалило. Приемам препоръки и за други от бг сайт. Чудя се на двата хвалени от Елена арт - кръглия от 115 и квадратния от 90, но пък не пише да имат гаранция.
Аз имам кръглия от Елена и имам гаранция (ако не греша 6 мес.,но ще проверя)и назад бях писала ,че събира поне 95%  от праха, по бюрото почти няма прах.

# 153
Благодаря, момичета. Ще поръчам квадратния и ще дам отзиви, когато пристигне.

# 154
Регалия, не слагах масла при сваляне. Средно изкарвах около две седмици и си бях доволна, но явно с този заздравител я обърках.

# 155
Момичета, споделям последните 2 маникюра:

Тук ми се разля на няколко места, защото четката на Клареса ми идва все още дебела и не успях да я контролирам, както трябва
А от тази сутрин:

Доста се постарах да няма извън плочката, но и сложих каучукова база за издържливост, че са дълги и подозирам, че ще имам счупване някъде, но да видим.
Направо се чудя защо по-рано не започнах сама, то егати кефа 😀

# 156
13th, трябва 3 минути да стоят ноктите с масло и чак тогава да започне избутването с клечка, поне на Коди белещата база  са такива упътванията.

# 157
  • Варна
По-скоро киснене в топла/не гореща/ вода и тогава масло по кутикулата и плочката. И беленето се започва откъм кутикулата с портокалова пръчка без значение дали отпред има отлепено или не. Не го правете под душа. Прави се бавно и с пръчка. Под душа съм си го позволявала само с базата на Алесандро,за която още тъгувам,но тя беше продукт от друга планета просто.

# 158
Много благодаря, че и моят маникюр е на първа страница! Heart Eyes
Нямах търпение да пиша с отзив за новата пила, която най-после пристигна от али-то, благодарение на линковете от първа страница и вашите съвети - BT Marathon Champion-3

Нямам думи! Никога не ми е било толкова лесно да сваля гела, няма вибрации, супер стабилна е и много лесно се работи с нея. Тия "петна" на свален-несвален лак с предходната пила просто изчезнаха. С това нещо се правят равни движения с минимални усилия. Свалих времето за правене маникюр значително Sweat Smile  

Относно разслояването на ноктите - забелязах, че при мен се случваше при сваляне с накисване, което правех в началото, почти веднага на 1-2 пръста ми се отлепи леко. От както свалям лака механично нямам такива проблеми.
Отделно от това, мисля че е най-добре всеки да направи сам тест и проба/грешка сам за себе си, за материалите които се слагат предварително - бонд и фрешер, тъй като няма еднакви нокти. Смятах че са задължителни в началото, после пробвах 2 маникюра без бонд и нямаше разлика - лака издържа перфектно. (при мен го сменям на 15-20 дена, защото ноктите ми растат бързо)
Вчера лакирах и без фрешер (защото забравих Sleeping Laughing ) само минах ноктите със спирт - да видим тази проба как ще издържи.  А и ако има вариант да се мине с минимум вредни неща  по ноктите си е win-win Simple Smile

Завършвам с лака от вчера - Watermelon Base на Коди - много ми харесва воднистия ефект. Малко гъстичка е за нанасяне и една такава сополиво-гумена, за това я държа на парното 15тина минс преди това и е добре  Grinning

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 11:55 от Буpя

# 159
Благодаря за темата! Ето ме от снощи:

Не съм се включвала точно от месец, снощи най-накрая свалих лака от първа страница. Дизайнът го видях в пинтерест и много ми хареса.
Скъсих ги драстично, защото бяха стигнали 25 мм и за мое учудване нямаше никакви щети, но вече ми беше трудно да пиша на клавиатура. Сега свиквам наново Joy

# 160
Ето един нов маникюр и от мен:

По стечение на обстоятелствата предишният маникюр беше на 3 седмици, а аз никога не го държа толкова дълго. Самият гел нямаше никакви поражения, но кожичките бяха в абсолютно окаяно състояние, от любопитство си поиграх с една макро леща за телефон и направих тези снимки - преди и след почистването:

# 161
Много хубави маникюри, момичета! Супер са!
Някакви неща шях да пиша и забравих за повечето, но да кажа за ползващите марката, които нямат проблем с нея - Клареса са  пуснали серия флаш лакове. Време им беше, нямаха в колекцията. За сега ги гледах само ИГ и техния сайт.
Имам и един въпрос към Есмерада-къде и какво да чета, за да разбера пилата с безчетков мотор ли е? Извинявам се, ако е глупав този въпрос, но ми е любопитно как да ги различа. Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 15:30 от karmilla

# 162
Момичета , моля да ми кажете как се слага стъкленото фолио?

# 163
И днес направих още един маникюр, този път на моята малка племенница, която е на 13. Усещам как се зарибявам сериозно с тези гел лакове 😆

# 164
Ето и моят нов маникюр. Не съм на 100% доволна, пак има стърчащи кожи и малко разлято, но се надявам да издържи

Общи условия

Активация на акаунт