Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 353
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за съвета Кармила. Супер, значи добре съм направила, поръчах си такъв накрайник 5 в 1, който се коментираше. Тъкмо взех нещо от пощата- накрайници само очаквам, та може и той да е Simple Smile любопитна съм, след малко ще видя.
Относно отлепянето- не, не е само доминантната ръка, дори първо се надигна на лявата, но после и дясната, и на двете - външния ъгъл на среден пръст. Може би има нещо, което правя, ще наблюдавам. Ще имам предвид и съвета за киселинен праймър само по свободен край, защото, ако не беше това, иначе ноктите ми си държат супер. Късмета на начинаещия 😆😁

The 13th, Благодаря ти! Да, розовеят препилени участъци. Вземи си 5 в 1 универсалните накрайници за сваляне - по-нежни и фини са, стават и за ляваи за дясна ръка и шансът да забие и да се окепазиш е по-малък. След като ги пробвах определено препоръчвам за начинаещи с ел пилата. Надигането на доминантната ръка ли се случва? Обикновено е на нея и на пръстите на указателен и среден т.е. тези, които ползваме най-много. Друго което се сещам е - случайно да ти се завиват ноктите? Моите започват да се завиват и форма квадрат без да ги изпиля от долу и/или да доизграждам и моделирам не се получава, защото започват да се отлепят като се завият навътре. Иначе имам спомен, че препоръчваха киселинен праймер да се минава свободния край при такива случаи и на нокти, на които не държи по друг начин.Ще погледна за всекии случай и ще се коригирам или добавя инфо.
Да, много са красиви на живо особено. Не съм очаквала да изглежда по-добре от на картинката. Тия китайци не спят, но определено без подложка от линт базата на коди и с хирургическо внимание се лакирах да не докосва кожа. Четох състава няма Хема и производни, но това нищо не значи за мен. Но ми беше мерак да пробвам и това нещо на пазара. Иначе флаш базата е много красива също. Дано и да държат колкото са атрактивни.

# 661
  • Варна
Кармила преди два дни ми дойдоха 5 поръчки с китки,пеперуди и всякакви финтифлюшки Grinning плюс накрайниците 5в1.
Не съм ги тествала още ама две пеперуди залепих на готовия маникюр да не съм капо Grinning.
Китайска база не съм поръчвала от години ама като се замисля....те са си реално цветни лакове или аз поне ги ползвам като такива. Така или иначе изравнявам с експрес гела,а под него има Коди каучук или линт/която хвана/.
 Дани ми поръча потали и още няколко цветни на Коди и ПНБ от найлмастер ама ще видя и в китайско какво се предлага. Поръчките ми дойдоха точно за 10 дни последните и като бонус всичките на куп с Експрес 1. Направо благинка.

# 662
Тези Express One/М&ВМ или както им викат са толкова зле, че мога само да се оплача от тях. Какви ли смс-и и съобщения във вайбър не ми пускаха за пратки, намиращи се уж в офиси на Изипей в другия край на града ... Разбира се, телефоните на офисите им изключени. Куриерката, която носи до адрес в работно време (и, разбира се, няма как да приема, защото и аз съм на работа), ми каза, че системата им била объркана и масово пускали грешни съобщения.
Бих била благодарна да ми направят услугата всичко да идва с Бг пощи, но уви, при поръчка не можеш да разбереш на кой забутан куриер ще пробутат пратката ти.

# 663
  • София
Момичета, може ли линк за тези накрайници 5 в 1 и евентуално и за добра електрическа пила, ако някой е купувал скоро? Flushed
Знам, че пилите често са коментирани, но не мислех да купувам и не четях внимателно, а сега търсачката на форума отказва да работи.

# 664
В заглавния пост има актуална информация и линкове към ел.пили, които препоръчваме.

# 665
  • Mostly in my mind
Изипей ли? И с пратки ли вече се занимават?

# 666
Идея нямам, в сайта на тез фигурират като партньорски точки за достъп.Rolling Eyes Тотални глупости, няма по-скапан куриер от М&ВМ.

# 667
  • Варна
Есмералда нашите даже не си правят труда да доставят до адрес Grinning,но са ми по-удобни от другите ТНТ и сие,които са с офиси в промишлената зона,а и от кварталната поща също защото пък тя е с работно време до 16.30 Grinning.

# 668
  • Mostly in my mind
Идея нямам, в сайта на тез фигурират като партньорски точки за достъп.Rolling Eyes Тотални глупости, няма по-скапан куриер от М&ВМ.
Съгласна!

# 669
Принцеске, нашата поща е до 19 ч., затова си искам поръчките с нея. М&БМ работят от 9 до 6 в делнични дни и аз работя по същото време, тъй че е някаква мъка неимоверна.
Минавам да споделя маникюра ми от неделя, чак сега стигнах да го снимам.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 21:48 от esmeralda23

# 670
Момичета, някоя ползвала ли е от каучуковите бази на Клареса? Много са ми издръжливи на моите нокти, доволна съм, но само при мен ли смърдят ужасно? Или и вашите имат по-натрапчива и силна миризма?

# 671
Моите нокти се чупят и белият. И преди, когато маникюристка ми е слагала гел лак, след не много време така се получаваше. Чудя се какво да правя. Витамини ли да пия, някаква терапия ли да правя или да си купя на Коди продукти и да пробвам с тях. В момента ноктите ми са в окаяно състояние.

# 672
Part of Me, така си смърдят базите на Клареса. Гелът им също мирише много гадно.

# 673
И аз заразена от темата ,бях поръчала накрайниците 5 в 1,при мен дойдоха вчера за 13 дни.С куриер, но незнам с кой,защото оставям служебен адрес ,а аз не бях там и колежка прие пратката.Днес или по-скоро вчера,като виждам колко е ч .в момента ги пробвах.Много бях притеснена от формата,сигурно за 5 мът максимум свалям с ел пила,но все с царевица.Еми очарована съм,това са моите накрайници -20 минути на двете ръце,много лесно ,без поражение.Супер гладко се свали всичко,което исках.

# 674
  • Бургас
M.G, ти керамични ли взе или метални? С каква насечка?

Общи условия

Активация на акаунт