Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 352
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Принцеске, нашата поща е до 19 ч., затова си искам поръчките с нея. М&БМ работят от 9 до 6 в делнични дни и аз работя по същото време, тъй че е някаква мъка неимоверна.
Минавам да споделя маникюра ми от неделя, чак сега стигнах да го снимам.

Страхотен маникюр! Кой е цветът?
Part_Of_Me - много ефектно също Simple Smile. И аз мисля скоро да се пробвам с френски, да видим... Струва ми се много трудно, особено с лявата ръка.
Момичета, вие склонни ли сте да правите ноктите на приятели и роднини, които знаят, че се занимавате с гел, макар и повечето от нас любителски?

# 676
Може ли линк към накрайниците ?

# 677
M.G, ти керамични ли взе или метални? С каква насечка?
керамични
Скрит текст:

# 678
Mini Me, благодаря ти, цветът е на Коди - 30 BR. Той е ярък розов неон и оттенъкът му се променя под различен цвят база.

И да, склонна съм, редовно правя маникюра на мама, преди правех и на приятелки, но аз имам и изкаран курс за маникюрист.

# 679
Part of Me, така си смърдят базите на Клареса. Гелът им също мирише много гадно.
Може ли да ми дадеш предложение за някои здрави каучукови бази не толкова смърдящи? То е ясно, че няма да миришат на теменужки, ама все пак.. 😀
Mini Me и на мен ми беше труден френския, но откакто започнах да го правя с помоща на печат започна да става светкавично бързо и лесно. Просто слагаш бял лак върху силикона и топваш под ъгъл нокътя и това е.

# 680
https://m.aliexpress.com/item/1005005418237243.html?spm=a2g0n.or … .3.9458f19cqGAAWS
Това са накрайниците. Тези, които са с права насечка и сато показаните от M.G. имам и аз.
Есмералда, много хубав маникюр! Светлоотразяващ ли е топа? Страхотна е комбинацията!
Принцесо, със здраве да ги ползваш и да ни ги качваш!
Аз правя баба ми и майка ми и съм правила.една приятелка. Но честнж казано не бих правила всеки. Имам една съседка и една мацка до работа, които все искат, но аз не би  ги взела. Не сме си чак толкова близки, взема да я направя не както иска или за беля не и държи и да си разваляме отношенията. Имам и едно близка приятелка, която нещо има грижа, но рък тя е с малко дете, бърза, а азне мога за 40 мшн дж час до я правя. Иначе нямам против, даже ми е приятно, но зависи за кого. Може и да се филмирам, но ттрах лозе пази.

# 681
И моят 5 в 1 дойде вчера. И сега като проверих, аз съм поръчала керамичен, макар че беше черен на снимката, а са ми пратили твърдосплавен- шареничък..

# 682
Здравейте, момичета, прекрасни маникюри и теми хващате, много се уча от вас!
Качвам моите последни:

Вече са на 1 седмица де и забелязвам, че лилавото, което е на ursugar, се забели в свободния край, въпреки че ги затапих. За момента като цяло се държат добре, защото благодарение на Кармила и Есмералда взех на Палу база и топ.
Изчистих този път птергиума по-хубаво с пилата, но имам нужда от още практика. Направо едвам се сдържам да не сменям всяка седмица лака, такъв кеф ми е 😀

# 683
  • на брега на морето
И аз като Кармила, не бих правила всеки. Роднини и близки приятелки - да, всеки- не.
Страхотни маникюри, момичета! Очите ми останаха!:heart_eyes: Hug

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета, някоя ползвала ли е от каучуковите бази на Клареса? Много са ми издръжливи на моите нокти, доволна съм, но само при мен ли смърдят ужасно? Или и вашите имат по-натрапчива и силна миризма?
Кой номер е базата, тя е цветна нали?
От доста време си търся подобна и все не нацелвам цвета.

# 685
Момичета, моля да ми препоръчате читава нокторезачка или ножичка за нокти. Последно поръчах на Титания, но не съм доволна. Сталекс няма в мейкъп, а другаде не съм виждала. За кожи действам с клещи, но аз режа само когато някъде са много груби, иначе - не.

# 686
The 13th, черните са твърдосплавни или титаниеви. Керамичните са винаги бели или леко розовеещи. А в али на поръчката винаги излиза името на първия им продукт, не знам защо. Аз така като поръчах базите и на всички пишеше blue rubber base, а са други цветове и на всички пишеше така. НО сега загледах, че и на черните пише така, но не знам защо са ти пратили друг. Да кажеш после как е - груб, нежен, лесно ли се работи, бързо ли сваля?
Аз сега чакам син и зелен такъв накрайник, тъй като жълтия и червения са ми много нежни и свалям по-бавно.
m-angel, аз бях с подобен проблем без лак се чупят и разслояват, обикновен лак, ако издържи 3 дни е постижение и с гел лак макс 1,5 седмица и почваше да се лющи от свободния край с парчета мой нокът и пак ставаха на нищо. Аз и за това също виках "не искам гел лак само ми разваля ноктите'. Първите продукти, които си взех сама бяха боклук и пак през 3 дни оправях нокти. Накрая чух за каучукови бази и ппразгледах клипове и инфо. Поръчах Клареса като за начало с праймер и ултра базата. Междувременно намерих и тук темата и започнах да чета. Накрая пристигнаха нещата направих едно укрепване, което като първо беше скандално и о чудо! Лакът започна да ми държи до сваляне. Обаче в момента, в който остана без гел лак пак започват да се разслояват, а аз започвам да ги гриза и става ужас. Цял живот ги гриза и влошавам, но когато съм с сел лак изобщо не отиват към устата ми. Според мен си вземи някое коди с фрешер и преп и пробвай с укрепване и може да ти помогне.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 11:57 от karmilla

# 687
Karmilla, благодаря ти, с блестящи сиви частички е, но не е флаш топът. Имам и флаш, но този е друг топ.

Мини Ми, с каучуковите на Коди няма да сбъркаш, а и не миришат така силно. Иначе на Фокс и Oxxi са ароматизирани, но на мен това не ми допада.

Puppii, ножички за кожички на Сталекс 11/1 - много съм доволна. Има ги на много места - майнейлс, маникюрна работилница и тн. За нокти нямам впечатления, но със Сталекс няма да сбъркаш така или иначе.

# 688
Принцеске, нашата поща е до 19 ч., затова си искам поръчките с нея. М&БМ работят от 9 до 6 в делнични дни и аз работя по същото време, тъй че е някаква мъка неимоверна.
Минавам да споделя маникюра ми от неделя, чак сега стигнах да го снимам.

Топа какъв е?

# 689
А как скъсявате ноктите, когато има доста за скъсяване? Пробвах с ел. пила, но не се получи добре, макар на клипчетата да изглеждаше много лесно.

Общи условия

Активация на акаунт