Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 204
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Моите нокти са естествени, режа ги с нокторезачка като е повече за рязане (примерно един се е счупил и скъсявам всички), после оформям.

# 691
А как скъсявате ноктите, когато има доста за скъсяване? Пробвах с ел. пила, но не се получи добре, макар на клипчетата да изглеждаше много лесно.

Скъсявам с ел. пила и дооформям с хартиената пила. Няма как с ел. пила да се придаде завършен вид на нокъта. Тя обира дължината и натам с другата пила продължавам

# 692
Топът е на Adore с частици от мейкъп, но не е наличен в момента.

Иначе аз скъсявам с ел.пила и обикновена пила. Избягвам да си режа ноктите с ножичка, особено с лява ръка, защото не мога да я държа добре и насъсвам нокътя.

# 693
Нарцисчева, базата е отдолу. Ползвам я за здравина. Попринцип и хубав цвят розова със златни частици, но самостоятелно още не съм я използвала. Това си е розов цвят, който е смесица от други мои лакове и се получи по мой вкус най-накрая. Есмералда, благодаря. И аз се чудех за следващия път да пробвам на Коди базите.

# 694
Моето среднощно творение,нищо особенно,но да се запиша този месец и аз с един маникюр.
Скрит текст:

# 695
  • Mostly in my mind
Един семпъл от мен маникюр

# 696
Благодаря, момичета! И аз се зарибих с тези топове с частици. https://makeup.bg/product/608955/ - за този някой има ли отзиви? Или този https://makeup.bg/product/630637/

# 697
Момичета, как са лаковете на Клареса? Вчера докато се усетя и поръчах доста цветове от Makeup на цена 5,30, но после се сетих, че май имаше негативни отзиви за тях. Права ли съм? Или да кажем за тази цена стават ли?

# 698
Момичета, как са лаковете на Клареса? Вчера докато се усетя и поръчах доста цветове от Makeup на цена 5,30, но после се сетих, че май имаше негативни отзиви за тях. Права ли съм? Или да кажем за тази цена стават ли?
Аз имам много от тях, накупих заради ниската цена, но после половината ми се бръчкаха и при тънък слой, макар че лампата ми е хубава и пека по няколко пъти. Онзи ден пробвах едно млечно жълто дето уж е светло - и то се набръчка. Има обаче момичета, които са доволни от марката, дано и при теб е така. Аз използвам ултра базата и съм доволна от нея, но цветове със сигурност няма да купя повече!

# 699
Значи правилно си спомням, че имаше нещо. Аз лакове като цяло ползвам китайски, но никога не са ми се сбръчквали, но нещо се подведох по цена и цветове. Ще взема да се обадя да им намаля бройката поне Satisfied

# 700
При мен пък няма грижа с цветовете. Доволна съм от лаковете им -  плътни, държат и с удобна четка. От коледа насам почти всеки маникюр има клареса с изщлючение на сегашния и оке един случай на по база само. Цветовете  които имам се изпичат. Но моите лакове съм ги купувала 2021ва.

# 701
Флаш топът на Фокс е много хубав, имам го и го препоръчвам.

# 702
https://www.facebook.com/reel/714761910337987?s=yWDuG2&fs=e безцветното, с което разбъркват броката, база ли е?

# 703
  • Шумен
И аз си накупих около 20 цвята като си бяхме в Бг и съм доволна от клареса плътни цветове,покривни,нямам проблем с изпичането! Аз също се бях притеснила,като се сетих,че има негативни отзиви,но сега не съжалявам,че си купих 🙂

# 704
Ох, откъде черпите идеи ?
Не знам какво да си изпляскам после …

Общи условия

Активация на акаунт