🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 733
  • 427
  •   1
Отговори
# 150
Харесвам повече известните (на когото са му известни). Много добре физически подготвени. Почти всички са симпатични и не ме дразнят , толерантни в лагера им се чувства уют и добра атмосфера . Необяснимо за мен обаче на всяка игра подскачам и стискам палци и се напрягам и искам сините да победят и се разочаровам когато паднат. Там са ми симпатични Елина - говори много спокойно и възпитано , излъчва ми добрина...никак , ама никак не разбирам защо е толкова недолюбвана и от публика и от играчите там...притеснява ме да не са блокирани твърде чувствителните ми радари за фалш . Мисля , че се срина когато разбра колко мразена е в племето и от там някак хъса и в игрите се изпари и даде път на паниката , несигурността и започнаха грешките. На съвета беше обвинена 1 в това , че не поема отговорност и не се самопредлага и в това, че само тя се самопредлага и е нахална с което .Почти всички си загубиха точката, не разбрах как само Елина е виновна . Футболисчето , не си признава липсата на организаторски способности и за това обвини най -удобния. Марийка си е ужасна , дано с Едис да изхвърчат , двамата са ми тотал най- неприятни. Като си коварен, трябва да си и хитър. Но моите любимци във форматите ги гонят бързо, така, че не възлагам надежди. Александра също мисля, ще харесам, и Ермина

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 14:27 от AuroraBB

# 151
Лелеле този комар Цецо как изкара, че само Елина е виновна за загубата им и, че той я дърпал. Той едва сам се набира, но като усетиха, че нямат синхрон поне някакъв опит да го постигнат да бяха пробвали, а те грешка след грешка...душици малки.
Мимето като туристка, тя като не е сигурна не е сигурна и хич няма да им играе игрите! Smiley

Днешните игри изглеждат много хубави.

Благодаря за темата!

# 152
Да Татяна е, може да е стара снимка или доста обработена. Тя на младини беше много красива и нежна. Не, че сега е престаряла към 40 и няколко е. Но начина на живот, късното лягане, задимени дискотеки, силен грим, недоспиване, изтощителни диети, корекции са си казали думата. Тенът й никак не е свеж. Кожата на лицето й една опушена, с някакви петна ми изглежда. А тези нелепи вежди съвсем развалят картинката. Така повдигнати правят физиономията й да изглежда постоянно учудена.
Преди десетина години съм я виждала и съвсем отблизо. Много нежно и деликатно лице, а и много приятна и естествена, като човек. За фигурата няма да коментирам, тя и сега си е топ.
Времето е дало своя отпечатък.

За Светльо, нормално той е бил профисионален спортист. Тренирал е заедно с брат си и братовчедка си лека атлетика. Явно не се е занимарил физически, което е похвално.
На него му пречи лошата социална игра. Неспособността да се адаптира в племето, да печели съюзници.
От лидер, както предполага възрастта и опита му се превърна в аутсайдер, който е номиниран винаги щом не спечели имунитет. Трудно ще изкласи напред, ако не промени социалната си игра, но нямам надежда, че е възможно.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 17:13 от sineva 1

# 153
  • София
Камен Лисички е в студиото на "Преди обед", за да обсъди със седмичните коментатори и водещите, Деси и Сашо един казус, свързан със "Survivor". Александра от племето на "Войни"-те е забелязала, че Благой и Георги се държат доста показно според нея. Те двама се молят и кръстят често и явно за нея това е преувеличено.

Показно ли се държи Благой Георгиев в "Survivor"?
И защо поведението му дразни някои хора?

# 154
Да забранят на хората да се кръстят пред камери. Тая кога влезе, кога започна и да се  изказва.

# 155
  • Другата България
Няма ограничение кой кога да се изказва.
Всеки има право да си каже мнението в синхрон или извън него.

Ииии, да! Жени вече е на терен, след месец раздяла и тя е на мястото на събитието.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 17:11 от Merri_An

# 156
  • софия
Благодаря за новата тема, момчета!
Сега пуснах съботния епизод, да не би да са ни чули и за визитките? Ти да видиш.

# 157
Преди малко по TV8 започна турското Сървайвър. Отборите са Известни и Доброволци. Скучни игри. Предполагам, че ще продължи до полунощ. Има около половин час припомняне от предния епизод и надпис: след малко нов епизод

# 158
  • София
В първите сезони имаше ли толкова явно продуктово позициониране, макар и с доста по-високата финална награда...
Винаги ме отблъсква това. Има си паузи за реклама.

# 159
В преден сезон помня как пак имаха за награда някакво нескафе, може би 3 в 1. Та не е за сефте.

# 160
Къде са  сложили коша- Смех!

# 161
Браво на Светльо. Най-възрастният и най-добрият май-май при сините.
Ако не е той...да са изгубили всички битки.
Да видим жените.

# 162
  • София
E готино, по-различна игра. Браво на Светльо , сега и жените да вземат точка. Но защо Не е Ермина на коша? А има ли правило как да се държи коша, че не разбрах?

# 163
  • София
Защо не ги връщат като паднат от гредата...(Божана в началото)

# 164
  • София
Георги е въздух под налягане. Не можа да задържи 30 кг, а е по-тежък и 20 години по-млад от Светослав.

Общи условия

Активация на акаунт