🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 729
  • 427
  •   1
Отговори
# 135
БТВ са много долни, не стига, че им правят реклама в подкастите, а и не искат да ги стимулират.

# 136
  • София
епизод 10 (11.03.2023)

# 137
Светльо за малко да бие Благо вчера, ако не се беше объркал. Въпреки годините си е учудващо добре физически и на мен ми харесва, раздава се много, помагаше там за храната, искаше нещо да се уточнят в племето за играта, ама то... Само не ми стана ясно защо изгони първата , не помня името, русото и къдраво момиче, тя поне май беше добра сравнена с Мария, но... Къде виждате някаква подвижност в Елина не знам. А отделно е хитра и подмолна много за мен, не я харесвам, ама Мария повече ми е неприятна. От червените този Иван или как е там е удоволствие да го гледаш, много добре сложен, много бърз в игрите, снощи направо ме впечатли. То и Благо ми харесва, ама много употребен тоз , не-не....не съм за него.))

# 138
Едно друго нещо също се набива на очи след толкова битки. Хем всички би трябвало да разбират колко важно и колко решаващо за победата е целенето, а продължават да хвърлят като - ей тъй да се отърве от топката. Имаше такива абсолютно похабени хвърляния в последния епизод, но не само.  

На следващата снимка фонът кърти!    JoyJoyJoy
Но ще познаете ли субекта?

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 01:57 от Soney

# 139
Даньова мамааааааа думашеееее

# 140
Иска и се да изглежда така...

И аз се ядосвах много на някои хаотични хвърляния на топките, но може да е от адреналина, все пак трябва да си бърз. Снежана май нямаше пропуск и беше много точна.

# 141
Едно друго нещо също се набива на очи след толкова битки. Хем всички би трябвало да разбират колко важно и колко решаващо за победата е целенето, а продължават да хвърлят като - ей тъй да се отърве от топката. Имаше такива абсолютно похабени хвърляния в последния епизод, но не само.  

На следващата снимка фонът кърти!    JoyJoyJoy
Но ще познаете ли субекта?

С тез филтри..може да е президента ..и себе си не изключвам Joy

# 142
  • Другата България
Субектът не е ли Татяна?

# 143
  • Разпиляна във въображението
И аз залагам на Татяна.

# 144
  • София
Всяка може да бъде Simple Smile
Впечатлена съм от дизайна на игрите и начина на заснемане-майсторска работа!
Истинско удоволствие ми доставя преминаването на Иван по това трасе.
Той си беше за ИВ,но продукцията побутна Симеон като му даде "5 минутка",когато не можа да мине халките,което беше недопустимо.
Друго,което си мисля е,че оптималната възраст за участник в Сървайвър е някъде 26-36г.
Невъзможно е  някакви дечковци да вложат разбиране,мисъл,тактика.Няма как да очакваме от синьото племе действие в тази насока-те са за другото риалити.

# 145
  • Sofia
Довечера ще е само 1ч.
Ще има филм от 21ч.

# 146
3 часа си е стандартно. Филмът ще е по btv cinema.

# 147
  • Sofia
О,не съм разбрала,...извинявам се за грешното инфо 🙄

# 148
  • София
Дано Мария си занмине, че ми е много безполезна. А Ели не я харесва, защото се опитва да играе нещо като стратегически или , че както казва сама е такава и няма да се променя. Че нещо съм изпуснал явно. За следващата застрашена от войните ми се струва да е Геновева. А от известните Божана и може би Татяна, ама малко не съм обеден, че нали Благо я пази един вид.

# 149
  • софия
Благодаря за темата Simple Smile

Елина и Мария не мога да ги гледам, дано една след друга да си заминат. Продължавам да съм за известните, не може да се отрече, че са по-добре физически.

Общи условия

Активация на акаунт