🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 715
  • 427
  •   1
Отговори
# 120
Баси цензурата! Trollface
Големи консерви са тия от бТВ.
Пълен смях!

# 121
Мимето вън!  

Мимето прилича на Дженифър Куулидж, абсолютно вярно, но лицето на Кулидж излъчва доброта, докато лицето на Мимето излъчва злоба. Освен това е селска пръчка, каквото и да значи това   Simple Smile
Нещо каза че била най-най "на планетата Земя". Ай молим ти се!

Благо вярно, че раздава постовете спокойно и безапелационно, но пък след като се мине по трасето, в лагера на сините не за първи път наблюдавам много конструктивни и подробни съвети към следващите играчи. Това почти го няма в червения отбор. Там коментарите почти никога не са конструктивни и само Снежана прави някакви опити в тази насока, евала за което.

Edit: Браво Чакал!  Свалям ти шапка за спокойствието и обрания език при всичкия зор който са ти причинили. Този бърз, ситно нарязан и сглобен, телеграфен стил много ми хареса и може да се замислиш просто да пускаш 10 минутни твои коментари на всеки епизод.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 20:21 от Soney

# 122
sineva1,  в другата тема. 😉

Рачков пита Геро: Знаеш ли кой ще спечели Сървайвър? Този, който го изгледа докрай. 😂

Да не се подиграват, става все по-интересно тук.

# 123
  • софия
Идвах да пусна Чакалчето,  ама той ме е изпреварил. Тия хора от Бтв се чудят как да се самозакопаят.  Не знам кой им е ПР, но положението е отчайващо.  Имаха шанс да вдигнат малко гледаемостта покрай подкасти и участия на изгонените, те и този клон си отрязаха отривисто, седейки на него.
 Снощният епизод още не съм го гледала, кат сколасам ще коментирам.

# 124
Да им се чуди човек на БТВ, имат формат със страхотен потенциал, а хал хабер си нямат какво да го правят.
Вместо да подскочат от радост, че продуктът набира популярност, те... ох, не мога.
Коментирайте, хора, докато и тук не са ни забранили.

# 125
Те с всичките си продукции така процедират. Непонятно ми е и на мен, особено в случая, когато любим на зрителите формат като Сървайвър претърпява голяма промяна, рейтингът не е добре, имат нужда от допълнителен трафик.

# 126
Татяна не бива да се показва на малки деца преди заспиване!

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 22:19 от Soney

# 127
Прясна снимка на Ваня от Доминикана

# 128
За мен забраната на бТВ към влогърите - да коментират Сървайвър - е израз на абсолютно безсилие. Жалкото е, че с постепенните корекции във формата и повечко трафик от влогъри, можеха да пооправят рейтинга в продължението на сезона. Вместо това - те решиха да затапят хората, които го рекламират безплатно и им дават конструктивна критика.

С този си начин на действие, освен че стават за смях, само промотират НоваТВ и релегират себе си до рафта с турските сериали и емнайстото място по пазарен дял. Медия с претенции за обективна да я е страх от мнението на хората и свободата им да се изразяват - много, много жалко.

# 129
Вярно, че става все по-интересно и рязко се вдигна конкуренцията за последен оцелял зрител. 😂

Много добро впечатление ми направи Александра. Когато Ваня даде пица на всички преди играта, тя отстъпи своя залък на следващия (в случая Павел). Много добре анализира Георги. Наистина прекалява с показността си колко е вярващ.
Александра изглежда много позитивна. Тя е и треньор и би могла да организира племето, но като гледам как Цецо се е вкопчил в ролята на капитан, не знам дали ще отстъпи. Харесва ми Александра засега.
Цецо има хъс, но му липсва опит.
Светльо още от началото не ми харесва. Мислех, че играе с Елина и Геновева, но сега гласува против първата. Не разбирам с кого е в коалиция. Единак явно ще го играе.
Едис  ми направи лошо впечатление. Опитва се да прави някакви стратегии, но защо не привлича хора към своята коалиция? Защо не се опита да разбие коалицията Цецо - Мария - Ермина? Само с Павел ли ще играе? Не го разбирам.
Мария ми е антипатична и искам тя да напусне. И аз се зачудих на изказването и', че има мъж/приятел от 8-9 години.

Георги спря да поздравява цялата рода след победа, не знам дали вече всички изреди, че спря или от продукцията му казаха, че е досадно. Сега пък Татяна започна. Ако може и тя да спре, ще съм благодарна. 😊

# 130
Макар че категорично са ми любимият отбор, искам червените да загубят поне веднъж, за да може Даньова мама да бъде номинирана и да се прибира, но докато Благо я пази, може да се задържи още много време.

Мария не знам с какво ги омайва, първото ми впечатление беше са вкисната, наборсучена кифла и от кадрите до момента не са показали нещо, което да балансира тази така мрачна персона.

# 131
  • София
БТВ направо се о****а с този ход, пълно безсилие наистина. Евала, Чакалче, че казваш нещата както са.

# 132
Бе само аз ли симпатизирам на Светльо???
Вярно че с единашкия стил няма да стигне далече, но абсолютно с нищо не ме е издразнил. В гласа много ми напомня на нашия кум и сигурно това ми влияе. А и много сладко по детски си прехапва долната устна понякога.

# 133
Вече не се излъчва в неделя ли? А в кои дни?
Светльо кой набор е?

# 134
Вече не се излъчва в неделя ли? А в кои дни?
Светльо кой набор е?
Събота, понеделник и вторник са епизодите
Светльо е на 49, според уикипедия

Общи условия

Активация на акаунт