🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 708
  • 427
  •   1
Отговори
# 105
  • SF
Не мисля, че Елина е виновна за падането си на ластиците. Благой успяваше да издърпа Татяна. Цецо не успяваше, защото е комар.
Когато единият тръгва да пада, другият трябва да успее да се задържи. Цецо не успяваше.
Много ще ми е мъчно, ако Елина си тръгне, защото е страхотен състезател.
Всеки има или няма ден. Вчера Павел пък би  Георги - май за първи път. Което не прави Павел по-силен и по-можещ от Георги. Просто Георги нямаше шанс.
Утре Елина ще бие.

# 106
  • Другата България
Именно, Светльо е единак с голямо его, който най-вероятно е разчитал на това, че е по-възрастен и опитен от останалите, с което се е надявал да спечели уважението им и то да ги “накара“ да го изберат за капитан. Получи се обаче обратен ефект, и той зае отбранителна позиция. Спасението му са индивидуалните имунитети от една страна и от друга - да има кой друг да е по-застрашен от него. За изгонване, не за номиниране.
Тино не мога да разбера към коя мини групичка се прикрепи. Или се залепи за Светльо, с което още повече засили разединението. Александра е ясна - според мен е с Елина и Геновева.

# 107
  • Враца
Светльо , има някакво лошо излъчване, от първия ден го усещам.
И като ще съм негативна, да каа че и Тино изобщо не ми харесва.

В отбора на Известните, Благой и Георги са обединителите и благодарение на тях , цари мир и спокойствие. Ако не бяха те, щяха да хвърчат още искри, между глупавите женички.

# 108
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Харесаха ми и трите игри. Хубави са конструкциите. Изчистени и обезопасени. А и е интересно, защото игрите така са направени, че на практика всеки би имал шанс. Но реално не се получава така и най-добре подготвените обикновено печелят. Което също е добре, защото означава, че добрата двигателна култура и спортуването винаги ще носят предимство. Просто хората трябва да разберат, че спорта е полезен, дори само за собствено здраве и тонус да е. Така че спортувайте хора! 🙂

Не съм учуден от двете победи на Известните. По-добри са и при мъжете и при жените. Отърваха се от Маргото и взеха световен шампион. Е, какво да коментираме повече... Те и с Маргото бяха по-добри, та сега ли.
Могат да загубят само някоя битка в която нямат никакъв шанс.

Иван е истинско удоволствие да се гледа на тези трасета, защото той е лекоатлет спринтьор и тези битки пасват идеално на профила му. Апропо нашия всеобщ любимец Ванко обърка сезоните! Ако беше участвал в този сезон щеше да блесне много, много повече.

Не съм изненадан от номинациите. Дано Елина оцелее за трети път. Надявам се Мария да си тръгне, но ще е близко този път. Не се наемам с прогнози, но все пак 55 на 45, че Елина ще оцелее отново.

Едис започва да ме дразни леко. И не играе добре играта, защото се набива на очи, освен това с тези ехидни подмятания и подстрекавания няма да се хареса на масовата публика. Така че не виждам някаква умна стратегия от него. Явно се е влюбил в Павел. Не знам по какъв друг начин да обясня тази фиксация във вратарчето.

Новото трио, Елина, Геновева и Александра ми харесват. Има мозък там, не е като при младите с общия мозък.

# 109
  • София
Дяволе, какво се пита в първия въпрос? Елина или Мария - какво?

Признавам, че не съм изчела темите ред по ред и може да съм пропуснала... Мария само на мен ли ми прилича на Jennifer Coolidge -
https://cdn.sanity.io/images/cbyxytey/production/0a81387be10b47b … 368-1000x1000.jpg  ?

# 110
  • София
Елина или Мария
Коя искаме да продължи играта 🙂

Забравих за моите плюсчета/минусчета, реално тази оценки са преди снощния епизод по хронология. Защото със снощния епизод започна седмица 4.

След седмица 3

++
Благо

+
Данаил, Чефо и Снежана // Елина

=
Георги, Иван, Божана и Станилия // Светльо, Едис, Тино, Геновева, Ермина и Александра

-
Татяна // Цецо и Павел

--
Мария

След напускането на Фичо към момента, личен фаворит ми е Благо. Данаил от новите веднага ми стана симпатичен, докато останалите са оставени на изчакване, нямам впечатления все още, но Станилия по дифолт ми харесва, а Александра ми се вижда като потенциално добър стратег. Тя все пак е професионален треньор и би трябвало да има добро наблюдение за случващото се около нея.
Георги изплува от постоянното присъствие на минуса, а обратно, Ермина за първи път не е на плюса.
И да, от 19 човека в момента само 4-ма ме дразнят, едната перманентно от първия ден, Мария. Останалите трима са ми антипатични с поведението си и играта си през сезона.

# 111
  • Sunshine state
Искам Елина да продължи и Мария да си ходи. Абсолютна скатавка. Лесно е да се изложиш, когато участваш в игрите, както Елина, а Мимито не е "блеснала", защото не играе. Много се радвам, че Светльо взе имунитета, браво на него! Едис започва да ме дразни с въртенето на д-то като ветропоказател.

# 112
Вчера само на мен ли ми се стори или наистина Мария каза, че има връзка от 8-9 години... а е на 21? Надявам се връзката да е с някой неин съученик, а не с по-голям мъж, че е плашещо.

# 113
Едис го харесвам, но ми стана малко смешен в този епизод. До онзи ден беше склонил глава и даже сам искаше да се номинира, което май никога не се беше случвало в Сървайвър, а днес вече той ще дърпа конците в племето. Павел ми е доста безличен, но да не се окаже той сивият кардинал, Едис му върши мръсната работа.
В анкетата - определено искам Мария да си ходи, не ме кефи нито като поведение, нито пък като външност, а и в игрите е най-зле. Елина ми стана доста симпатична, като играч за мен е по-добра от Геновева и Мария. Иначе вижте колко й е стегната горната част на тялото на Елина, просто фигурата й е тип круша, от там изглежда тромава като бяга, но не мисля, че е.

# 114
Вчера само на мен ли ми се стори или наистина Мария каза, че има връзка от 8-9 години... а е на 21? Надявам се връзката да е с някой неин съученик, а не с по-голям мъж, че е плашещо.
Аз също се учудих- 8-9 годишна връзка на 21 годишно момиче😵💫?!  Знае ли човек? Желая ѝ вечна любов, ако е истина това! Но няма да я захаресвам повече със сигурност.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 17:07 от ellis

# 115
Искам и двете да си ходят. Новите не мога да ги възприема нещо. Тино го харесвах в Гласът. Тук ще видим

# 116
  • София
Едис е точно толкова стратег, колкото и Жоро медицинската сестра от миналия сезон.
Чували са, че за някакви стратегии и коалиции става дума в тая игра. Simple Smile

# 117
Едис е точно толкова стратег, колкото и Жоро медицинската сестра от миналия сезон.
Чували са, че за някакви стратегии и коалиции става дума в тая игра. Simple Smile
Абсолютно!
Едис е влюбен в собствения си глас и в камерата. Държи се абсурдно за този тип игра, фокусирайки вниманието върху себе си.
Решил е да играе ролята на стратег, но е слаб актьор. Сам се надиграва!
Ще го държат от продукцията обаче, запълва им ефирно време с тия дрънканици по синхроните.
Демонстрира  неадекватно и смешно поведение.
Дяволо може и да е прав, и на мен ми се струва леко нездрав интереса му към футболиста! Flushed
Всички други ще прецаква, само Павката майка и баща, не го дава и ще си го пази докрая!  Scream

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 17:38 от sineva 1

# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт