🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 698
  • 427
  •   1
Отговори
# 90
Светльо мега зле стратегически. Интелигентен човек мислех, че умствената гимнастика няма да му е чужда, а той мега праволинеен, предсказуем и недалновиден.
Извън голямата коалиция си, идват нови хора, вместо да се опиташ да ги дръпнеш, ти не спираш да настояваш, че видите ли те са виновни за загубата, в другия отбор влезли по-силните попълнения. Така директно ги пращаш при конкуренцията.
Абе човек, на почти 50 си, може ли да си такъв аджамия?!
Едис ми е смешен, прави се на голям играч. Изпъква само, защото другите са пълен въз. Много говори, тази игра се играе мълчаливо, а не да биеш тъпана.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 09:49 от sineva 1

# 91
  • Буркина Фасо
А Мария изобщо участва ли в някоя от игрите?
тая е позор за женската фигура
Мария е хубавелка, тя на това разчита. Външно е добре, ама в игрите...вятър и мъгла направо, че и се сърди на другите.
дъска.

# 92
Игрите за понеделник изглеждат наистина интересни. Впечатлена съм определено.

# 93
Едис хем проявява мисъл и играе хитро, хем има нещо в него, което не ми харесва, но не мога да дефинирам какво. Идва ми леко превзет, може би. Не е Бо или Зоран, колкото и да се опитва.

Елина също леко ме напряга - играе повече за зрителите, отколкото за племето си. Това ще е окей във втората половина на играта, но в момента ми се вижда ненавременно. Ролята на вечния номиниран/жертва ще работи, само и единствено докато не се окаже на пангара с двама от известните. Тогава ще отлети. Дано попромени стратегията си - имаше златен шанс с двама нови и Светльо, но го профука, вероятно поради хюбрис.

# 94
На Мария ѝ е крайно време да си ходи. Геновева колкото и да не я харесвам в игрите,  толкова пък ми прави добро впечатление при изказване и аргументиране на позиция.

Светльо постъпи много лошо чисто стратегически - или казваш директно, че новите не се вписват, или се опитваш да ги спечелиш, докато са още зелени. А той половинчато им прехвърли на тях вината.

На база промото за следващия епизод ме хваща яд, че няма да го гледаме утре, а чак в понеделник.

# 95
  • София
Дразнят ме като се предават и мрънкат. Едис имаше такива изпълнения, Елина отново, Чефо също. И Снежана мрънка, но се взе в ръце и обърна играта, разби им коалицията. Човек не трябва да се отказва в Сървайвър, особено, че Елина имаше много хора, които да убеди. Те постоянно губят и не е тя единствената виновна, много от тях си изпускат точките, но не привличат внимание. Няма нужда да се вкарвал сам в ролята на слабака.

П. П. Мария въобще не ми е красива в лице, има празен поглед и като нацупи устните. В тялото е нежна, но в лице не ми е на челните места от участничките.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:40 от Niya-

# 96
  • София

Survivor - епизод 10 (11.03.2023)

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:42 от Mari_Mar

# 97
Мария с тези корекции на устата е като патица, дори не може да се храни и усмихва нормално, но ...иначе е хубавелка и върти там мъжете ми се струва, то и Светльо това намекна.
Бонго, отиди в Ергенът да се нагледаш на по-пищни там. Не знам, май съм доста демоде, ама това чудо не го разбирам.
Мисля в понеделник ще паднат известните поне от промото, ама ...може само да ми се иска. Надявам се Мария да излезе, тя е по-безполезна от Елина, но...закъсали са го войните, все пак се държат. Известните паднаха веднъж и ореваха там кокоса.

# 98
  • Другата България
Тъй, догледах и аз, на запис чисто гледаемо време е по-малко от два часа и половина, май са увеличили рекламите.
Дори два часа и 10-15 минути някъде.
Не мога да пропусна “Дан/ьо/ю/ва мама“, на фона на това, на което прилича Татяна в онези условия, тоест - реален вид, настръхнах, ама не от умиление и възхищение. . В добавка с “тази победа е за феновете ми, за вас, и само за вас....“ на фона на кръстещия се до нея Гошо и Благо, на когото зъбите само се виждат вече от всичко останало негово, сливащо се в тъмен цвят.....ами, някак сюрреалистична ми се стори въпросната победа. Както и предположих /видно от промото/, това примирие и спокойствие в момента е просто едно затишие пред буря в племето на известните, и няма как да е иначе с присъствието на Божана и Татяна в него. Дори Станилия няма да може да укроти тези две алфа женски, въпреки доста добрите опити на Бо /уф/ да я обработи по нейния си начин.
При воините е голямо мазало. Ваня им намекна, че им трябва промяна. Никой обаче не го отрази - напротив. Именно защото всеки бяга от отговорност - факт. А именно - капитан, който да ги обединява и дори командва ако е нужно. Като Благой. При играта за награда само ги погледна и отсече - “Ти, ти и ти - там. Ти - с оня насам“. Няма не искам, няма недей, неговото “не“ си е “не“, “да“ си е “да“. Докато Цецко футболера е една лукова глава, не и капитан, да не говорим, че и той не е особено представителен на игрите. В комбина с двете девойки, едната от които е все още там именно заради неговата протекция донякъде, и тотално не-ста-ва. Лошото е, че не виждам кой би могъл да го замени. Светльо вероятно, което е и неговата цел, но някак не можа да се наложи като авторитет, а и е прекалено отмъстителен за мен, при него няма да е водеща реалната преценка, а именно кой кога какво му е направил на него, какво е казал за него, как е постъпил с него...това се видя не само при номинацията на Мария /далеч не я номинира само заради “слабото звено“, той си го каза/, видя се и при играта за личен имунитет - от инат спечели, за да натрие носовете на останалите и за да “може да номинира еднолично на съвета“ - отново той си го каза. Има да връща, и го направи. Много голямо его, много сериозно самочувствие, още не мога да преценя дали е с покритие. Едис е интересен персонаж, но с прекалено многото въртеливи движения, които прави, ще се наиграе накрая. Струва ми се, че е фен на Зоран, но е на светлинни години от него, много има да учи. Още повече, че партньорът му е отново на светлинни години от Бо /ама не Божана/. Въпросният партньор пък е голямо разочарование за мен - на моменти дори го забравям, че е там. Асоциирах го с Денис от истинския “Сървайвър“. И ....то не остана кой да е капитан. Друг, различен от Цецко. Ако са умни /а те не са/, ще делегират капитанството на Александра. Хем изглежда авторитетно, силна е, умна е, мисли, нов човек е, хем ако се провалят - има кой да го “отнесе“. А сега при провал го отнася Елина. Докато е там. Ами после?

# 99
Сега се замислих, че игрите са така измислени да играят мъже срещу мъже и жени срещу жени, както и смесени двойки.
Ако продължават да падат сините обаче ще изгонят жените (а те са и най-слаби, без Алекснадра си мисля) Елина беше най-тежката и затова мислеха, че ще дърпа най-силно при двойките, но...уви. Татяна веднъж не падна ми се видя, тази не можа да стане от пясъка и не разбрала какво ставало. После пък топчетата не може да си събере, ееее. Но след нея е Мария (за мен преди Елина трябва да излезе, пълнеж пълен и направо е трагедия във всяка игра) После е Геновева и ...една Ермина ще остане, защото Александра като по-нова ще я номинират преди Ермина, а тя си играе и печели или поне е близо до победа всеки път. Тогава червените жени с коя от сините ще се бие. То трябва само мъжки двубои да гледаме. Нещо..странно ми се вижда.
Няма човек с характер и тежест при сините. Там няма и лидер отвън влезнал (да е познат спортист , известен, да му имат поне в началото респект) Опитват се да се надъхват, но са ..ми деца сякаш събрани с желание за победа, но все каръци.  Ако не бяха изгонили прависта, а Мария нямаше толкова да потънат. Неравностойни са двете племена отначалото. Без Светльо са като детска градина сякаш. За сините съм, ама те поне мисъл да влагат, но не ..видя се и при избора на попълненията. Още ме е яд за Дани, пръв ще изгори от червените е ясно.

# 100
После ще е битка на лагерите - Цецо, Ермина и Мария срещу останалите, според както се разпределят. Ако останалите имат акъл да се обединят, ще оцелеят. Ако не - ще бъдат поетапно изритани, стига зрителите да гласуват така и да няма разместване в племената.

Струва ми се, че второто наближава, защото Воините са забележимо по-слаби от Известните. Дали защото са разединени, недохранени, физически и интелектуално по-уязвими или по друга причина - няма особено значение. Особено при жените - не виждам как Ермина, Елина и Геновева биха се справили със Станилия, Снежана и Божана в повечето битки.

Дано утре има изненади да се завърне самочувствието на Воините, а с него и интригата.

# 101
Страхотен анализ, Мери.

Хареса ми снощният епизод, радвам се, че "моят отбор" спечели и двете игри. Но явно след новото промо в следващия доста нерви ще има, жал ми става за Данаил, наистина при загуба ще е първият номиниран.

Ермина е доста силна и бърза, видя се и на първата игра, че задмина Станилия, късмет и трябваше, но една птичка пролет не прави...

# 102
# 103
Цецко, а и който и да е друг на 20 години, няма как да води племе където има 10 човека от 19 до 40 години..
Няма как човек с 2-3 години житейски опит да се справи, просто е.

# 104
На Цецо не му липсват качества, а опита, който притежава Благо. Възрастта си оказва влияние, но не му липсва хъс на момчето и желание да изведе отбора. На моменти е припрян,  не успява да обере емоцията, затова уж игра в екип с Елина, а не се получи  - той все едно беше сам, нямаше стиковка. Пренавива се Цецо, също както се пренавива Чефо и накрая се дънят за малко.
Светльо пък е абсолютен единак.  Затвори се и зачака момента, в който ще сипе на онези с жълто покрай устата. Ако оцелее занапред, ще е благодарение на спечелени имунитети.
Едис се мъчи да го играе хитрата сврака, но не отчита зрителския вот, нищо че е "честен пред камери". Ще излети при първата номинация, още повече не е от най-успешните в игрите.
Не виждам добро развитие при воините.
Известните засега успяват да се стиковат, Благо добре ги води. Божана отново "блести" с дърварски ласкателства. Татяна пък...много моля някой да пусне меме, как Татяна отхапва и дъвче пица. Още се хиля като се сетя. 😁
И нея ще запазят  колкото да се дъвчат с Божана.

Общи условия

Активация на акаунт