🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 715
  • 427
  •   1
Отговори
# 75
Игрите са хубави и наистина съоръжения, обезопасяване и т.н. е супер. Доста са се постарали, раздвижено , но не натоварващо много, бързо ми минават сега и някак ми се иска да са по-дълги , преди дуднех, че много време едно и също и е отегчително, сега пак ми криво, че е кратко и бързо, нямат шанс да се поправят и променят резултата.
Елина няма шанс да се промени, физиката не и е такава, просто е смешна гледана отзад да тича. Татяна и тя, ама поне е възрастна, влезнала при известните...там има и силни жени и балансират. При сините една  Ермина, другите са тотал щета.

# 76
А Мария изобщо участва ли в някоя от игрите?

# 77
Не знам що така скочихте всички на Елина. Просто днес не  е нейния ден.

# 78
  • Буркина Фасо
тая е позор за женската фигура

# 79
  • Другата България
Мария е просто статист, затова и никой не я коментира.
Така между капките ще избута до края. Пълнеж.
Хубава игра за имунитет.

# 80
тая е позор за женската фигура
Мария е хубавелка, тя на това разчита. Външно е добре, ама в игрите...вятър и мъгла направо, че и се сърди на другите.
Браво на Светльо. Харесва ми все повече, в началото му се чудех защо се е записал.

# 81
  • Другата България
“И Павел стига до НЕГОВИТЕ топки...“.....Joy

Обаче наистина играят на “убийствена жега“ по Ваня.
Явно в началото на тия градуси с онези протяжни игри....пак, че само Фичо се бъгна.
Минус е това за мен, може да изберат по-различно време - рано сутрин, или късно вечер например.

# 82
  • София
Съгласна съм с това, което каза Александра относно показността и "набожността" на Георги и Благой.

# 83
  • София
Днес Елина беше слаба, но цялостно погледнато е по-добра от Мария и Геви.

Браво на Снежана, изпъква за пореден път, определено й личи, че не е спортист, има слаби игри, но има двигателна култура и не е глупаво момиче. Дано хване играта и стратегически.

# 84
Браво на Светослав, с тази височина, килограми и възраст си мислех, че ще бъде един от първите отпаднали на тази игра Simple Smile Много ме радват такива изненади Simple Smile

# 85
Божана натегачката не се била натягала?! Scream
Заспри се бе Божанке, то не бяха комплименти, то не беше чудо! По-леко, ти направо с баданарката я подкара. Nerd

# 86
  • София
Едис нещо много си повярва. Би било хубаво да си намери майстора... но с това племе, се съмнявам.

# 87
Едис каква реч дръпна само))
Но пък ми беше полезно, повече неща в племето ми се изясниха, но от него такива страсти и размисли точно не очаквах. Павката ми сивее, някак душко-добродушко ми се вижда. Момчетата са добре при войните, но с жените са толкова зле, че...
И ето Светльо отчита (на него му харесвам, че е прям и си казва направо), че не са взели добрите попълнения, ама кой го е питал него.
Жал ми е за Дани (новият) ще е първият номиниран при известните , а момчето толкова се старае.
На Елина не е само днес слаб ден. И в други игри губеше, но поне беше точна на стреляне и ...не се забеляза. Да, интелигентно момиче е, но физически си държа, че не е за там, ще ги дърпа в битките, оттам и номинации, оттам и изгонен. Сега е важно силните да останат да се съхранят повечето от племето до обединението, но...
Мария и Елина трябва да излезнат , но...и двете са хитруши обаче, ще видим ...

# 88
  • София
Според мен има много ясна идея за играта, поне аз то намирам за по-интересен от 80% от хората в негово племе.

# 89
  • София
Не ми харесва, че всеки ден си сменя лагерите според това накъде задуха вятъра...

Общи условия

Активация на акаунт