Извънматочна бременност?

• 385
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,имам абсолютно редовен цикъл,но сега ми закъснява с 3 дни,от седмица почти постоянно ми се гади,и усещането е като при първото ми забременяване изцяло,вчера и днес направих тест Шуър Чек- отрицателен,но ми се появиха бодежи и придърпвания в десния яйчник и болка в бедрото,прочетох че това са признаци на извънматочна бременност.Моля някой да ме посъветва как да процедирам,защото след всички преживени ужасии изпадам в паника вече Sad Благодаря ви!

# 1
Не се доверявай на домашните тестове и не си пълни главата с писания в интернет
Върви на преглед при лекар
Да четеш и да се филмираш няма никакъв смисъл

# 2
Киста, нормална бременност или извънматочка, различни гинекологични заболявания, ПМС - в почти всички случаи признаците може да са еднакви

# 3
Пуснах си кръвен тест за бременност,след консултация с гинеколожката ми,наистина май няма смисъл от догадки Simple Smile

# 4
Ами да... Ако тръгнеш да четеш в интернет само ще се напрегнеш

# 5
Извънматочната бременност се хваща от тест за бременност като наличие на бременност, заради нивото на ЧХГ, все едно къде е имплантацията.

# 6
При мен имаше съмнение за еднабременност в матката и втора извън нея,но за щастие не беше така специалисти всякакви

# 7
<0,10 mlu/ml  Това предполагам означава на 100 процента неналичие на каквато и да е бременност?Остава само въпроса за другите симптоми и липсата на цикъл Sad

# 8
Да, стойностите трябва да са повече от 5. Съжалявам. Другото вече ще ти каже гинеколог

# 9
И на мен ми се е случвало да липсва цикъл и да няма бременност. Може някоя кистичка или нещо друго. Изписваха ми дуфастон и след края на приема ми дойде

# 10
Добро утро!
Юли месец 2024 ходих на гинеколог , защото няколко месеца нямах цикъл
И гинеколожката ме провери на ехограф , след това каза да ходя на изследвания за хормоните защото имам мазна коса , качване на килограми близо 86 кг съм ,окосмяване на всякъде.. пуснах изследванията закарах ги при нея и тя ги провери оказа се високи хормони тестостерон 2,80 и нещо беше ...изписа ми хапчета за предизвикване на цикъла да ги пия 5 дни и след тези 5 дни да ида на преглед при нея за да види дали ми е дошъл цикъла ай независимо дали е дошъл или не да ида при нея , пих тези хапчета и ми дойде цикъла отидох при нея и тя ми изписа едни хапчета Diane35 мисля ,че бяха противозачатъчни каза ,че от тях ще ми се регулират хормоните ..  обаче ходих в всички аптеки в града и ги нямаше на нито една аптека даже неможе да се поръчат и така и се отказах да ги взема също така гинеколожката ми каза ,че не съм за при нея , а за изследване на щитовидната жлеза , но така и до днес не отидох за щитовидната,та въпросът ми е правим опити за бебе и то от няколко месеца ,но не ни се получава възможно ли е от щитовидната и хормоните да ми пречат на зачеването...

# 11
  • USA
Any_16 да ако не са регулирани хормоните, няма и "редовна овулация" а без нея нестава.
Ще стане, късмет.

Общи условия

Активация на акаунт