6 г.с. И липса на ембрион

• 443
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, имам нужда си споделя моята мъка и притеснения. Последният ми цикъл беше на 01.04 с неясна овулация. На 27.04 отрицателен тест за бременност. На 04.05 след закъснение - положителен с въображаема втора черта. Чхг - 42, повторено на 06.05 - 133. Всичко това придружено с гадене, спазми в корема и ужасна болка в гърдите.
На 14.05 посетих АГ, който ми каза “не ми харесва какво виждам, няма ембрион, евентуално наченки на жълтъчно мехурче” вика ме след 7 дни за втори преглед и “ако няма нищо ще го махаме”
Вчера веднага след прегледа си направих още едно чхг - 6740.
Днес посетих втори АГ - общо взето ми каза същото - не вижда ембрион, но има жълтъчно тяло, и че на този етап е напълно възможно да не се вижда, но  не изключва и “кухо яйце”. Вика ме за контрола на 28ми (след 2 седмици)
Проблема е, че от днес гърдите почти не ме болят. Аз ли си въобразявам, или по-скоро диагнозата е лоша Sad
Зацапване нямам и не съм имала.

# 1
Изчакай, още нищо не се знае. Това, че не те болят гърдите или не ти е лошо и т.н. няма никакво значение. При бременност има добри и лоши дни - някой дни имаш симптоми, а други не. Изчакай седмица и ще видиш какво ще ти кажат. Притеснението няма да ти помогне, но може да влоши нещата. Дори и да не се е получило този път няма да дойде края на света, ще пробвате пак, но както казах не се знае още.

Общи условия

Активация на акаунт